Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chce sie pozalic

ta cala ciaza wogole mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość bez urazy Eterno
glupia pizdeczka z ciebie, ale coz i takie musza kurwa byc na tym swiecie🖐️ teraz wez gleboki oddech i idz ugotuj chujkowi obiadek:D

Gość NET_GER
Mam w rodzinie przypadek ,podobny do twojego eterno.Wiesz jak sie skonczylo? Najstarszy syn po paru latach mieszkania z drugim"tatusiem",i urodzeniu trzeciego dzieciaka, sie powiesil.Wiec majac dzieci mysl,przede wszystkim o nich.A nie o facecie ,ktory chce Ci trzeciego dorobic.Jakby byl dobrym czlowiekiem, to by sie Twoimi dziecmi zajal,

Gość NET_GER
Tez twierdzili( bo to byli synowie),ze chca by matka byla szczesliwa, wiec torelowali ojczyma,ale do czasu.Dla matki nie ma wiekszej tragedii, co sie u mnie w rodzinie zdarzyla.Oczywiscie malzenstwo skonczylo sie rozwodem,a ona zostala z dwojka dzieci.Trzecie pochowala, wiec wez sobie do serca, co tutaj dziewczyny Ci pisza.

Gość co wy macie do większych
rodzin? Na każdym kroku na tym forum rodziny w których jest więcej niż 2 dzieci są obrażane. Dlaczego? Sorki eterno ale muszę zapytać, czy gdyby dziewczynie zmarło pierwsze albo drugie dziecko to by miała prawo to przeżywać, a skoro trzecie to nie ma prawa nawet o tym wspominać? Dlaczego?

Nie znasz sytuacji wiec nie komentuj ok moi chlopcy dopiero teraz maja ojca i rodzine a tatus strzelil sobie dwojke i zapomnial o synach.Decyzje o dziecku podjelismy wspolnie wszyscy razem chlopcy tez nie robie nic bez porozumienia z nimi i na sile.

Kochaja go a on ich, przestali kontaktowac sie z ojcem bo nie mial dla nich ani czasu ani checi w naszej rodzinie to nie jest tolerowanie to duzo wiecej znam takie przypadki ale widze ze my sie po prostu dobrze znalezlismy i ciesze sie z tego.

Gość NET_GER
Nie moja to sprawa,ale pamietaj ze nie zawsze dzieciaki, mowia prawde,Czasami przytakuja bo widza ze zalezy matce,szczegolnie synowie.Tak bylo wlasnie u mnie w rodzinie.Co siedzi im w glowach do konca nie wiesz,a mozesz dowiedziec sie za pozno.

maja normalny dom i dostali przy okazji cala rodzine mojego meza w spadku maja i babcie i dziadka i wujkow i ciocie a nawet prababcie.Nie sa malenstwami i wiele rozumieja widze ze sa szczesliwi ze dorastaja w takim domu na jaki zasluguja.

Gość NET_GER
Atawizmy wiesz co to takiego.?Facet ktory nie jest ojcem dzieci, nigdy nie bedzie ich traktowal tak samo, jak biologiczny.Nawet lwy zagryzaja mlode innego lwa.Niczym sie od zwierzat nie roznimy,Chlopcy sa poza tym jeszcze mali, zaczna dojrzewac,moze byc roznie.Teraz jest sielanka, ale mozesz sie jeszcze zdziwic.

Gość NET_GER
Nigdy facet co nie jest ojcem dzieci,nie bedzie traktowal tak samo swoich i cudzych.Skoro wierzysz w takie baje, to na zdrowie.

Kiedy widzisz jak dziecko tuli sie do swojego drugiego taty kiedy jego wola jak sie przestraszy wiesz ze nie jest to na pokaz tak jest u mnie on uczy ich zycia on pokazuje tlumaczy do skutku on siedzi przy matematyce on interweniuje w szkole nie ten ktory ich splodzil.Nie zaluje pierwszego malzenstwa bo mam z niego ich ale zasluguja na wspaniale zycie warunki i milosc przede wszystkim.

tak lepiej jak rodzony ojciec nie traktuje ich wcale:O masz racje znasz zycie przeszlas wszystko i to tyle.

Rozumiem ze adopcyjnych takze? Moj starszy sym za rok sam podejmie decyzje o zmianie nazwiska i juz wiem ze bedzie nosi oba bo sam tego chce.Ma prawie 13 lat nie jest juz dzieckiem zaczyna dorastac i to bardzo szybko.

Gość NET_GER
Zaraz sie rozplacze.:D Porazasz mnie swoja naiwnoscia panienko.:D Poczekamy jak chlopcy zaczna dojrzewac tak,beda miec po 17, 18 lat.A "tatus", ktorego tak wolaja swoje dziecko.Ech slodka naiwnosci.

Gość NET_GER
Dorasta tak szybko, bo poniekad zabralas mu dziecinstwo.Dorzucisz jeszcze bobaska do pilnowania to na bank dorosnie w tempie expresowym.Daje leb uciac ze po latach Ci to wypomni, o ile juz nie ma zalu.Do biologicznego ojca juz ma, teraz jeszcze dorzuci zal do Ciebie.Gratuluje inwencji tworczej :D

Gość NET_GER
Czytasz ty ze zrozumieniem co pisze?:) Kobieto wez teraz syna na spacer, do kina na pizze,anie tutaj siedzisz i klepiesz zale o utraconej trzeciej ciazy.Jestes bardziej naiwna niz na poczatku myslalam:) No ale coz,milosc nie wybiera.:D

Gość a ja chce sie pozalic
a wy dalej :O ale dlaczego moj topik 😭

Gość bo tak i już
net - ger - od zwierząt rózni nas wyobraź sobie rozum... dlatego raczej nie zagryzamy młodych :) rozumiem że idac tym tropem rodzice adopcyjni niegdy nie bedą dobrymi rodzicami zwłaszcza jak adoptują starsze dziecko... i wlasnie mnie uświadomilaś że wcale mu nie dają szansy na normalne dzieciństwo tylko do konca zjada mu psychike... A Ty eterno wstydz się ! zamias jak prawdziwa matka polka zaszyć się w dziurze i cale życie poswięcić usługiwaniu Twoim dzieciom, to podjełaś się próby ułozenia sobie życia i stworzenia im rodziny... Wstyd ! ;)

Gość NET_GER
Juz mnie nie ma 🖐️.Napisalam co mysle i jaki przypadek byl u mnie w rodzinie.Poczytaj troche o drugim malzenstwie jak sie do tego dorzuci dzieciaki z pierwszego zwiazku.A wtedy sie przekonasz kto ma racje.U ciebie to tylko kwestia czasu, jak ta banka mydlana peknie.Idz z synami na spacer🖐️

Gość NET_GER
net - ger - od zwierząt rózni nas wyobraź sobie rozum... tak zwierzeta sa madrzejsze :)

Gość zrrrt
eterno, a komu Ty się tłumaczysz? sfrustrowanym idiotkom? nie karm trolli i nie komentuj, zamkną się pindy same.

Gość zawwwwwe
NET_GER stul pysk szmato i nie generalizuj!!tępa dzido.

Gość NET_GER
nie mam mózgu.🖐️

ZARYZYKUJE! Z tym podejsciem zycze Ci powodzenia nie daj boze zostaniesz mloda wdowa i co bedziesz sama do konca zycia moze wychowaj maminsynka i zatrzymaj go w domu na zawsze.Powodzenia w zyciu.

Gość nie kazda kobieta
eterno, za priorytety bierze sobie rodzenie dzieci i posiadanie meza :p

nie musialam miec meza ale chcialaby kochac i byc kochana nie tylko przez dzieci bo one kiedys wychodza z domu a matka zostaje sama jestem za mloda zeby nie ulozyc sobie zycia.

Gość a jakie sa priorytety?
zapier. w pracy 24 godz na dobę żeby zdobyć trochę kasy, której nawet nie ma kiedy wydać? Dla mnie też priorytetem jest rodzina bo tak na prawdę to tylko tego by mi na łożu śmierci było szkoda. Na pewno nie mojej pracy,, majątku, czy super wakacji, ale właśnie męża, dzieci, przyjaciół, bliskich mi ludzi.