Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to może bć coś groźnego?

Problemy z lewą piersią- uczucie sztywnienia co to moze byc?

Polecane posty

praktycznie codziennie musze ją masować bo nie tyle mnie boli co czuje że potrzebuje ona tego masażu i dopiero dośc sile masowanie przynosi ulge. dodam ze mam 21 lat nie jestem w ciązy nie mam dzieci. rok temu wyczułam guzek ale ginekolog mnie własciwe wysmiał ze nic nie wyczuwa a i ja na wizycie nie mogłam go odnaleźć- badał mnie tylko w jednej pozycji. w obu piersiach czuje guzki ale raczej to bedą powiekszone gruczoły mleczne bynajmniej on tak powedział. meczy mnie ta lewa pierśc co to moze byc? macie tak?

up

zmieć lekarza. niech dać ci skierowanie na manografie piersi, albo na usg (podobno dokładniejsze, kosztuje ok 50zł). moja koleżanka z liceum zachorowała na raka piersi w wieku 17 lat, chociaż ani dzieci nie ma, ani w ciąży nigdy nie była. po prostu. pewnego dnia wyczuła dziwny guzek i poszła z nim do lekarza pierwszego kontaktu, który sprawy nie zbagatelizował.

Gość jka nie ma dopisku
jakiś problem ze słowem mammografia macie :D

juz jakis czas sie wybieram do normalnego ginekologa bo tamten zbadał mi tylko jedną piers i jeszcze wychodziłam ze lzami w oczach i poczuciem ze sobie cos wkręcam. ale któras z was tez tak miała z piersia?

up

Gość Sabina

Ktoś dobrze pisze, może warto zrobić badania mammograficzne. Lepiej późno niż wcale, te badania mogą wiele wykryć i Ci pomóc znaleźć przyczynę bólu. Ja sama miałam różne problemy z piersiami, ale wzięłam udział w badaniu w mammobusie Genevy Trust i dzięki nim udało sie ustalić przyczynę. Polecam badania w tym mammobusie

Gość Maczi
Dnia 6.11.2019 o 13:44, Gość Sabina napisał:

Ktoś dobrze pisze, może warto zrobić badania mammograficzne. Lepiej późno niż wcale, te badania mogą wiele wykryć i Ci pomóc znaleźć przyczynę bólu. Ja sama miałam różne problemy z piersiami, ale wzięłam udział w badaniu w mammobusie Genevy Trust i dzięki nim udało sie ustalić przyczynę. Polecam badania w tym mammobusie

też tak uwazam, o tej Genevie Trust słyszałam wiele razy, mam zamiar wyslać tam mamę, bo słyszałam, ze robią badania bardzo profesjonalnie i wyniki są szybko.

Gość Magda

Najlepiej będzie jak wykonasz badania mammograficzne, one najlepiej wykażą co ci dolega. Polecam wykonać je w Genevie Trust, mają nowoczesny sprzęt i personel dbający o Twoje bezpieczeństwo i zapewniający troskę