Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Mam dosyć ciąży!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bo tak i już
posty mi wcina ! ehhh, spróbuje jeszcze raz... Ja generalnie smaruje oliwką z aloesem i używam żeli nawilżających. Fakt faktem rozstępów nie mam póki co , ale jakiegoś wielkiego przucha też nie...

Gość Hej kobietki
A co robicie ze przytyjecie tylko 3 kg?? Ja sie boje ze bede gruba z rozstepami:(

Z tym brzuchem to niezly fart w tym wszystkim. Ja mam 100 cm w obwodzie, w 31 tc. Nie jest zle, jeszcze tak nie przeszkadza mocno, chociaz juz bywa ciezko sie zwlec z lozka na nocna wizyte w toalecie.

Gość Hej kobietki
A mi wysyla pare razy ten sam post..... Ja myslalam nad zelem jonsons

Gość bo tak i już
Szperuka to podobnie jak ja ;) ale ja dopiero 27 tydzień :P no ja mam właśnie oliwke z jonsona plus jakiś żel pod prysznic " z formułą intensywneggo nawilżenia " :P Najgorsze jest to że czase kobity wydają na te kremy itp ggrubą kase a tak rozstępy się pojawiają :/

Wiesz, ja stwierdzilam, ze nie ma co bulic kasy na jakies 'specjalne' kremy. Bo tak naprawde chodzi o to, zeby ta skora byla nawilzona i zeby ja masowac. A w ciazy nie mozna stosowac agresywnych kosmetykow, wiec te niby przeznaczone dla kobiet w ciazy nie sa niczym innym jak zwyklym kremem ze sztucznie podbita w gore cena.

Gość bo tak i już
dokładnie, oprócz tego dużo zależy od tego ile przybierzemy na wadze i od genów... :)

Gość limonkowa ja
ja od wczoraj zaczełam 22 tc, a rozstępy mam już ponad miesiąc ale na piersiach.. dzizas i to tak dużo!!! bleh... nie wiem co z tym zrobić :( no a o reszte ciała jeszcze walcze... umiarem w jedzeniu i oliwką bambino. Oj jakbym tak przytyła to 6 kg i nie więcej to byłabym mega szczęśliwa!!! do 17 tc przytyłam 1 kg 400 gr więc nie ma źle chyba, nie?

Limonkowa, przybrac na wadze musisz wiecej. Dziecko, macica i caly ten interes beda razem wazyc kolo 8 kg.