Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudusia1979

szpitalny obiadek dać czy nie???

Polecane posty

Gość ghgdd
Ja bym spokojnie bez obawy podała lecz w małej ulości, zaobserwowałabym jak sie maluch przez noc by zachowywał po tym jedzonku i jak ok to bym podawała dalej Szpitalne jedzenie jest baardzo scisle opracowane, wiec nie ma obawy o jakis zarazkach, a skąd że ,jest o wiele zdrowsze niz niejedna mamuska robi

mama mojej kolezanki pracuje jako kucharka w szpitalu,i mowi,ze oni naprawde robia potrawy z dobrych produktow - a to,ze czasami to wyglada,jak wyglada,to wina tego,ze robi sie dania bez przypraw itd. Ja tez bym dala,chyba by cie nie oszukala,gdyby to bylo jakies swinstwo.

Gość jaaaaaaaaasne
moj mlody byl w szpitalu jak mial dwa latka przez 10 dni codziennie dostawal to samo do dzis jak widzi ziemniaki z sosem potrawkowym i kurczaka z marchewka to go otrzasa nie mow mi o ich normach zenada

Gość eefw
a ja zawsze lubilam szpitalne jedzenie i nic mi po nim nigdy nie bylo

Gość ciekawe czy
tesciowa przynosi tez papier toaletowy mydlo przescieradla i inne srodki czystosci ze szpitala ... zeby bylo taniej

Gość ćma ćme
Ja też bym dała , kiedys próbowałam deseru owocowego dla mojego synka jak był w szpitalu i był naprawde smaczny ,mały miał wtedy 6 miesiecy

Gość minatynga
A obilo sie wam kiedys o uszy cos takiego jak "oddzialowka"? :O To choroba wywolana bakteriami znajdujacymi sie w spitalu. Dzieci bedace w szpitalu przechodza ja dosc lekko bo maja kontkat z tymi bakteriami jakby "na codzien". Ale jak przyniesiesz to do domu to moze sie rozwinac w zupelnie inne, gorsze chorobsko. Ja bym nie dala!!!!

Gość to by dziecko zalapywalo
cos takiego od zwyklej wizyty w szpitalu... Rozne sa choroby, straszne, smiertelne nawet. Ale nie dajmy sie zwariowac :O Cale zycie dzieciaka pod kloszem trzymac sie nie da :P

ja bym nie dala jak urodzilam to sama ani razu szpitalnego obiadu nie zjadlam fuuuuu

Gość jak bylam w szpitalu
a bylam 2 razy to wciagalam az milo i wdzieczna bylam ze mi daja... A ze z wypadku trafilam to szuccow nie mialam wiec jadlam palcami. Pyszne wszystko jest jak czlowiek jest glodny. Widocznie nigdy nie byliscie na tyle glodni ;)

mi zawsze jedzenie szpitalne smakowało...ale moze ja za kazdym razem dobrze trafialam... a jadlam w 3 szpitalach... dodatkowo moja mama pracuje DPS dla dzieci i nie raz i nie dwa przynosila a to sloik zupy a to inne posiłki.... i było bardzo smaczne.... ludzie... nie popadajmy w paranoję...zwlaszcza z tymi chorobami...zarazki i chorzy ludzie są wszędzie ale nie ma to sie nijak do posiłków ;)... a ja upośldzenia tez nie złapałam do dzieci z którymi moja mam pracuje ;) ;) ;)