Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katemay

Jak się zakochać?

Polecane posty

Gość katemay
Pewnie jest mu tak fajnie, jak nam, gdy jesteśmy podrywane. Łechce go, nie może być inaczej :) Latem podeszłam sobie po koncercie do gościa z zespołu i sobie go poznałam. Tak w ramach treningu ;) Był bardzo sympatyczny i miło się gadało, a ponadto był żonaty i w dodatku OK wobec żony i wobec mnie. I wcale nie byłam rozczarowana, bo świetnie jest poznać porządnego, inteligentnego faceta z poczuciem humoru i przekonać się, że jednak nie wszyscy to świnie :)

Gość katemay
Na całe? Na kolejny kawałek chociaż.

Gość katemay
Słusznie, ale ja realistko do bólu. Po co mi później rozczarowanie...

Gość katemay
realistka*

Gość katemay
Dobra. Dzisiaj wierzę. Nie wiem, czy na jutro też mi wystarczy zapału ;)

a powiedz mi czy jak chce zeby facet byl na dobre i na zle czasem przytulil i poprostu pobyl ze mna to za duzo wymagam?

Gość katemay
Z pewnością nie. Tak naprawdę trudno zaczynając coś zakładać, że się skończy. Pewnie dlatego nic nie zaczynam. Rzeczywistość nie wygląda różowo. A szkoda. Może czas sprawić sobie jakieś szkiełka kolorowe? ;)

moj prawie eks uwaza ze my(kobiety) nigdy nie doceniamy tego co mamy tylko zawsze chcemy wiecej, ja chce miec faceta przy sobie a nie na zdjeciu, i chce z nim rozmawiac a nie z jego asystentem brrrrrrrr rozowe okulary jak najbardziej wskazane:)

dzieki za mila rozmowa, ale pozno sie zrobilo ide spac spokojnej nocki zycze, wpadne tu jutro duzo optymizmu

Gość katemay
Trochę racji ma ten Twój eks... Mnie też było miło :) Dobranoc.

Gość katemay
Lutniaa, myślałam o Twoim eksie... ;) I, kurczę, to chyba jest jeden z głównych problemów: najpierw za dużo sobie wyobrażamy i idealizujemy, a później za dużo oczekujemy.

Gość katemay
Hej :) Właśnie z koleżanką przy winie próbowałyśmy znaleźć klucz i... nic nie wiemy :)

Gość katemay
Już poszła. Poddałyśmy się...

Gość katemay
Opowiadaj! :)

jako ze wyprowadzam sie z wspolnego mieszkania od 1 to zaczelam pakowac swoje rzeczy i dzisiaj rano moj mezczyzna patrzy na te torbe, karton i sie pyta czy robie porzadki w szafie na to ja mu mowie ze od paru dni usiluje mu powiedziec ze sie wyprowadzam i to w zasadzie klamka zapadla ja nie zamierzam sie meczyc...

no wiec wyobraz sobie ze musialam mu oddac kase za durnego sylwestra poczulam sie debilka jak moglam byc z takim facetem 3 lata

Gość katemay
Hehehe, noo, odpowiedzialny. Się jeszcze zastanów ;) Ale nie wspomniałaś mu wcześniej, że się zamierzasz wyprowadzić? Tak z zaskoczenia go bierzesz? :)

dla mnie to jak jakis koszmar tak podsumowac zwiazek, teraz sie z tego smieje ale pare godzin temu myslalam ze pekne ze zlosci i zalu

Gość katemay
Pewnie on sam zdał sobie sprawę, że zachował się idiotycznie.

Gość katemay
Ja nie żałuję ani chwili z tych ośmiu lat. Dzięki temu mam własne mieszkanie (no, spłacam kredyt) i świetnego syna (3,5 roku) :) Ale przez to też kilka razy w miesiącu rozmawiam z eksiem i musiałam go polubić ;)