Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katemay

Jak się zakochać?

Polecane posty

Gość katemay

Witam, Jestem 35-letnią kobietą, od 2 lat jestem sama. I cholernie bym chciała się zakochać, teoretycznie, bo praktycznie chyba bardziej odpowiadałby mi luźny związek oparty na weekendowych spotkaniach. Idealnie byłoby, gdyby rozwinął się w coś więcej. Niestety, okazji do poznania kogoś nie mam teraz wiele, Latem, ku mojemu zdumieniu, wielu mężczyzn okazywało mi zainteresowanie, ale moja rezerwa nie pozwoliła żadnej znajomości trwać. A przecież wiek nie jest dla mnie wielką przeszkodą. Nie przeszkadza mi, że mężczyzna ma 25 lat. Lub 40. A teraz sama, weekend i żałuję ;) A poza tym, co oni we mnie widzieli? Przynajmniej ci młodsi? Bo przecież jestem starą, grubą i złośliwą babą ;) No, albo interesującą, niebrzydką i niechudą dojrzałą kobietą z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Obie wersje prawdziwe ;) I chciałabym mieć o kim myśleć przed snem. Tylko kto chciałby myśleć o mnie?

Gość gussss
nikt , przykro mi 🖐️ po co ci facet, to świnie powinnam w tym wieku już o tym wiedzieć

Gość gussss
powinnaś *

Gość katemay
gusss, właśnie zaczęłam wierzyć, że nie wszyscy... Ba. Nawet niektórzy wydają mi się interesujący.

Gość gussss
zdziwisz się... :(

Gość Magda478375
haha ty masz 35 lat i chcesz się zakochać.. ja mam 28 i raz na zawsze pozbyłam się złudzeń i nadziei że się zakocham z wzajemnością :O:O:O:O

Gość katemay
Magda, ja rok temu też tak mówiłam, a teraz mięknę... Nawet eksa trochę już lubię, ale powroty - never ever :) Bo właściwie nie umiem powiedzieć, czy go naprawdę kochałam, czy może tylko czułam się bezpiecznie... A może ja nie umiem kochać? Chciałabym się przekonać.

Gość katemay
Kurczę, ja miałam brzmieć optymistycznie...

Gość andziia
daj se spokój naprawdę... lepiej zainwestuj w dobry wibrator

Gość katemay
taaa... Ale wibrator nie przestawi mi mebli i nie wywierci dziury w ścianie ;) No i mało rozmowny raczej, chociaż... burczy jak niejeden facet przez większość życia... :D

Gość katemay
Nawet dobrej kawy nie doceni, wina ze mną nie wypije, nieee...

Gość andziia
no i po kiego ci się wypłakiwać ? albo on tobie? a zaraz poleci do innej

Gość katemay
eee, na płacz to czasu szkoda. Tego się nauczyłam w poprzednim związku: płacze, pretensje, kłótnie do rana i fochy - precz!

Gość Ty durna
A idz ty durna w pizdu.Ja jestem zakochana,i ciegle mysle jak tu sie odkochac,to jest meczace.Zakochalam sie w zajetym,od niedawna jest moim kochankiem,serce nie sluga.Ale teaz wyjechal na miesiac,a ja cierpie bo tesknie:-(

Gość ffffuuu
katemay naprawdę nie przeszkadza ci czy ma 25 czy 40 lat ? przecież to 2 bieguny nie wspominając już o stojącym penie 🖐️

Gość katemay
Nie przeszkadza. Znam szalonych i szalenie seksualnych czterdziestolatków i nudnych, zmęczonych życiem dwudziestolatków. Człowiek jest ważny, nie wiek. Może to i frazes, ale ja się z tym zgadzam.

ja do 20 latkow mam mieszane uczucia jednak 30,40 zupelnie mi to nie przeszkadza, katemay faktycznie liczy sie na ile czlowiek sie czuje a nie ile ma w metryce

Gość katemay
OK 20 lat to przesada, choć nie wyklucza ciekawej rozmowy, ale dwudziestoparolatek samodzielny i pracujący często ma bardziej poukładane w głowie, niż starszy facet szukający wrażeń. Nie ma tu reguł chyba.

Gość ffffuuu
no ale 30 latkowi bardziej pen stoi, to dla ciebie nie jest ważne?

Gość ffffuuu
fakt nie teoria :classic_cool:

Gość ffffuuu
mówisz że 40 latek może się bardziej naprężyć niż 30 ? (tylko nie mówmy o viagrze)