Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka z szyneczką

Czy to się czuje, że się zostanie singlem do końca życia?

Polecane posty

ehhh, 6 lat? to nie duza roznica. a jesli chodzi o zwiazek- wydaje mi sie ze musza byc spelnione 3 warunki, zeby sie lubic, rozumiec i miec do siebie zaufanie i wtedy mozna nazwac to miloscia :) ja generalnie nie lubie przykuwac uwagi do tego co czuje czy mi kogos brakuje czy nie ale dzisiaj niesamowicie jestem przygnebiona. moze dlatego ze jest tak ciemno, zimno, snieg za oknem i najchetniej przytulilabym sie do kogos, poogladala dobry film z kubkiem goracej czekolady...

jakie to banalne to co napisalam. tak bardzo banalne a tak trudne do nieosiagniecia...

Gość zapalniczka bez gazu
Ale ja nie chcę pantoflarza. Chcę prawdziwego mężczyzny, przy którym będę czuła się bezpiecznie. Takiego, który będzie kochał, szanował i rozumiał. Nie trafiłam do tej pory i niestety obawiam się, że nie trafię nigdy.

Gość ehhhhh
"a jesli chodzi o zwiazek- wydaje mi sie ze musza byc spelnione 3 warunki, zeby sie lubic, rozumiec i miec do siebie zaufanie i wtedy mozna nazwac to miloscia" były spełnione wszystkie 3 u mnie i u osoby, którą kocham/kochałem(nie jestem pewny) powiedziałem co czuje i nie wyszło.... jeśli chodzi o przytulanie to ja zawsze chętny jestem :P

>*latte* >czy w mieście, w sensie na imprezie, można poznać kogoś >normalnego? Ja się zaczynam nad tym poważnie zastanawiać, >bo cały czas trafiają mi się dziwne przypadki, albo żonaci, albo >szukający rozrywki. nie wiem mala, ja poznaje na ulicy, czasem w empiku, w galeriach jak ciuchy kupuje, w autobusie bardzo czesto bo mi sie nudzi po prostu i az glupio nie pogadac... po klubach to troche mi sie nie chce chodzic nawet...

Gość ehhhhh
"a jesli chodzi o zwiazek- wydaje mi sie ze musza byc spelnione 3 warunki, zeby sie lubic, rozumiec i miec do siebie zaufanie i wtedy mozna nazwac to miloscia" były spełnione wszystkie 3 u mnie i u osoby, którą kocham/kochałem(nie jestem pewny) powiedziałem co czuje i nie wyszło.... jeśli chodzi o przytulanie to ja zawsze chętny jestem :P

kafe sie zawiesiło mi :/

Gość 89798798
A co zlego w byciu singlem? Zwlaszccza dla kobiety? Naogladalyscie sie romasow, ale zycia nie znacie. Bylam przeszl 10 lat zamezna, i na poczatku fajnie, potem coraz mniej, na koncu koszmar. Ale trawa u sasiada zawsze wydaje sie bardziej zielnoa i czlowiek nie docenia, jak dobrze ma.

Gość ehhhhh
mi tez ;/

Gość ehhhhh
89798798: Ale brakuje kogoś kto jest obok, poprostu. nie ma sie do kogo odezwać ciągła samotność... to męczące jest... przynajmniej dla mnie

wrrr...romanse? niesamowicie mnie irytuja :/ to nie jest tak ze sie naogladalam filmow naczytalam ksiazek- JA PO PROSTU TO CZUJE. Czuje sie po prostu brak drugiej osoby. i to nie jest wazne ile sie ma lat, co sie przezylo itd. jesli ktos byl zonaty/zamężny przez 10 lat i nie wyszlo to sie nie dziwie ze potrzeba wolnosci troche, zaczerpniecia oddechu ale jesli sie jest samemu od zawsze to sie jest sprawgnionym milosci.

Gość takadum
ja to czuje i powoli mnie to przeraza. jestem jakas popaprana emocjonalnie chyba :/

Gość ehhhhh
takadum: chyba każdy tu jest odrobine porypany :)

Gość takadum
moze ale ja chyba jestem popaprana ponad norme ;)

:/ do dupy ludzie do dupy.

Gość zapalniczka bez gazu
bagietka z szyneczką, masz 23 lata, przed tobą szmat czasu, znajdziesz kogoś, zobaczysz.

Gość ehhhhh
bagietka: młodziutka jesteś poznasz wielu ludzi jeszcze :>

moim zdaniem to czcze gadanie.tak sie mowi zawsze jak sie ma dola to sie mowi bedzie dobrze jak sie nie ma pracy to sie mowi ze za niedlugo sie znajdzie a jak sie nie ma nikogo to sie mowi: znajdziesz zobaczysz.

Gość Laga (fak już jest taki nick)
Ja chyba będę sama, bo po prostu nie trafi mi się żaden, który mi się spodoba, a ja jemu. Rzadko który mi się naprawdę podoba.

Gość takadum
chyba czas zakupic kota :D

Gość ehhhhh
bagietka: lepiej kogoś pocieszyć niż jeszcze bardziej zdołować

Gość luuudzie wiecej optymizmu
🖐️

tzn doceniam Wasze dobre slowa ale jest mi tak smutno... bo boje sie: jak bylam mala marzylam zeby moja rodzina sie pogodzila i wszyscy zamieszkalibysmy szczesliwi w jednym duzym domu. teraz z mojej rodziny zostaly szczatki. boje sie bo marze teraz o wlasnej rodzinie i jesli to marzenie spali się jak to poprzednie... wiem ze to banalne ale oprocz: pasji przyjaciol pracy hobby najwazniejsza jest tez milosc i rodzina i ta druga osoba.

W pewnym wieku trzeba sie pogodzić z sytuacją. Samotne życie nie jest takie złe, miliony osób żyją w ten sposób.

Gość takadum
no wlasnie pogodzic z sytuacja, tylko to jak dla mnie oznacza porazke :/

droga bagietko, wczoraj na tym forum pisalysmy sobie z katemay na podobny temat i oto do jakiego doszlysmy wniosku nalezy szukac faceta i pod zadnym pozorem nie wolno sie poddawac:) szkoda zycia na samotne wieczory!!!!! glowa do gory!!!!:)

pogodzic sie ze nigdy nikt mnie nie przytuli, nie pocaluje, nie wezmie za reke, ze z nikim nie bede robic kolacji ani nie bede robic niespodzianek urodzinowych i nie tylko, ze kazda wyprawa do kina bedzie konczyla sie w patrywanie w inne pary i rozmyslanie jacy sa szczesliwi, ze kazde swieta urodziny i normalne zwykle szare ndni skapane w deszczu albo sloncu zawsze beda takie same, ze z nikim nie bede grac w scrabble, jezdzic na wycieczki rowerowe i zdobywac Tatry, ze kazd noc bedzie sie zaczynala od lez a kazdy dzien od bolu glowy, ze kazdy film, kazda piosenka i kazda przeczytana ksiazka bedzie przypominala mi ze wszystko co robie robie SAMA i jest mi z tym tak bardzo zle bo czuje sie niesamowicie samotna. i mam sie po prostu pogodzic?