Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka z szyneczką

Czy to się czuje, że się zostanie singlem do końca życia?

Polecane posty

Gość ehhhhh
narzekasz gorzej odemnie... a to mało komu sie udaje zresztą co ty mozesz wiedzieć o moich problemach? takadum:ile wiosenek masz? nie chce mi sie wertować wstecz i sprawdzać czy może podałaś gdzieś :)

Gość takadum
nie podawalam. rok wiecej niz bagietka :)

Gość ehhhhh
buu... to ja dla ciebie dziecko jestem :) przywykłem do tego... zawsze lepiej mi sie gada z ludźmi starszymi niż rówieśnikami... mądrzejsi są czy co?

Gość takadum
fajniejsi ;)

Gość ehhhhh
możliwe :) chociaż nie zawsze starszy=fajniejszy

Gość takadum
oczywiscie :)

Gość pikusia
kronojos - ale ty chyba nie jestes prawiczkiem? sorka jesli to pyatnie zbyt intymne ja tam ciebie rozumiem , mysle ze moglibysmy sie dogadac ;)

Naprawdę myślisz, że kiedykolwiek jakaś kobieta popatrzyłaby na mnie inaczej niż z obrzydzeniem? To dopiero optymistyczne podejscie.

Właśnie przyszłam z podwórka- tyle tam śniegu!

Gość takadum
czesc bagietka :)

Gość pikusia
..do mnie to?? :D:D :D czy wam wszystko kojarzy sie z jednym?? dla mnie "dagadac" znaczy wlasnie to co znaczy . [poza tym ja jeszcze nie lamentowalam;) zalezy Kronojos- jezeli mialoby to byc spojrzenie pod katem fizycznym to byc moze ( nie wiem jak wygladasz) ale pod katem jakim jestes czlowiekiem, to jak najbardziej jest to mozliwe. az tak zle z toba??jestes taki brzydki, zakompleksiony i zagubiony? tak nieszczesliwy ze sie pogodziles juz ze swoim losem? patzr-ja mam bardzo czesto tak samo

Nie...to podwórko moich szanownych rodziców, a po drugie przyszłam z ponad godzinnej drogi- o jest tak jak jedynym środkiem transportu jest rower- przy takiej pogodzie tylko nóżki zostają ;) Takadum, to Ty prawie moja rówieśniczka ;) a Adrian to rzeczywiście młody w porównaniu z nami emerytami ;)

Gość ehhhhh
weź się chłopie w garść i działaj... miłość jest ślepa... więc nic nie zauważy....

eh wy 23-letnie emerytki... nic tylko renta i bambosze... az mi sie czytac was nie chce, zamiast brac rekawiczki i na sanki to tylko smuty wam sie w glowie legna... :D

Gość takadum
zbereznik hahaha :D ja bym wolala na lyzwach poszalec ;]

zberezniku ;) dzis 2 godziny maszerowalam w sniegu i sama czulam sie jak balwanek po jakims czasie- wiec lepienie i sanki zostawiam na weekend :)

ja tez ale zima zaskoczyla nie tylko drogowcow... i panowie pod zlotymi jeszcze wody wiaderkiem nie wylali... ale poczekamy, poczekamy i bedziemy im patrzec na rece... :D:D:D

Gość takadum
bagietka odkad nie bronie krzyza mam wiecej czasu na kafe :D:D

bagietka z szyneczką no dobra, to Tobie sanki dzisiaj odpuszcze, ale nie mysl sobie ze bedziesz tak spokojnie lezuchowac... :D:P

Gość ehhhhh
zbereznik daj odpocząć kobiecie... niech sie kawy napije albo coś... :) a ty ją chcesz gdzieś gonić

haha, dobry text z krzyżem ;) no, mam zamiar teraz troche poleniuchowac na cafe ;) chetni sie mogą dołączyć ;)

Gość takadum
ja sypie tylko dobrymi tekstami ;))

>ehhhhh >zbereznik daj odpocząć kobiecie... niech sie kawy napije albo >coś... a ty ją chcesz gdzieś gonić musze ja jakos przygotowac kondycyjnie, potem w lozku mi zasnie i nici z zabawy... :D :P

Gość ehhhhh
w takie wieczory jak ten to ja bym najchętniej posiedział przy ogniu przy kominku z lampką jakiegoś słodkiego wina z drugą połówką ^^, ale co zrobić... ani lat żeby legalnie alko kupić, ani własnego domu z kominkiem, ani drugiej połówki... ale fajnie jest pomarzyć :> trzeba mieć cele :)

Cały dzień leniuchowałem i już więcej nie mogę, bo czuję sie tym zmęczony.

Gość ehhhhh
"jak ją będziesz zanudzał to oczywiście że zaśnie... z tym, ze pewnie i tak ty pierwszy wymiękniesz :)" - powiedział prawiczek :P