Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sutlive

sex w dni płodne-większa ochota?

Polecane posty

Gość sdwexcvf
jasne, że można !!!

Ja sześć lat nie używałam żadnego zabezpieczenia tylko stosunek przerywany, a jak chciałam mieć dzidzię to udało się za pierwszym razem!! Dodam że w niektóre dni kochałam się po 6 razy, po każdym razie mój mąż mył penisa mydłem. tak więc stosunek przerywany to dla mnie najlepsza metoda antykoncepcji :)

Gość _Misiek__
Większa ochota na sex w dni płodne to odruch naturalny bo inaczej to nie było by dzieci :-) Do Kreska100: stosunek przerywany to jakby niedokończony. Nie jest to wcale dobra metoda. Jeśli facet tak chce to niech tak robi ale przerywanie kobiecie dojścia do orgazmu nie jest niczym godnym pochwały. Poza tym wystarczy kropla a w niej trochę nasienia aby nawet przy stosunku przerywanym doszło do zapłodnienia. Do Szef901: współżycie w czasie okresu jest kompletną głupotą, więc te kilka dni w miesiącu facet może się powstrzymać, choćby aby ulżyć kobiecie w te dni.

ja mam i tak pierwsza orgazm, wiec mi na tym nie zależy, żeby dłużej :) a jeśli chodzi o tę kropelkę przed, to nie każdy mężczyzna ją ma.

Gość Bezdzietny...
Ze mną może bez konsekwencji nawet wiatropylna... Wazektomia to jest TO :P:P

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon