Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traszkka

tanie prezerwatywy- mozecie polecic jakies?

Polecane posty

Gość traszkka

ostatnio w biedronce widziallam- prazkowane, truskawkowe... testowaliscie je na/w sobie ?:)

Gość traszkka
przeciez prezerwatywy z tego samego materialu wszedzie sa robione, tak samo testowane wydaje mi sie ze na ich cene najwiekszy wplyw ma marka...

Gość mama 9 dzieci
polecam te z tesco z koszyka "używane" :)

Gość katatatattata
i zgrzytanie zebów

Gość traszkka
dodam, ze mialam kiedys nieprzyjemnosc z UNIMILEM

Gość traszkka
wytrysnął mi w twarz zanim założył tego wrednego kondoma

Gość do ZielonaWyspa
podobno szukasz milosci a mialas juz 4 partnerow

Gość upuppppppppp
;)

Gość malineczka901
najtańsze są używane

Gość du pa blada
dobre sa te z biedronki- prazkowane, nie zauwazylismy zadnej roznicy w jakosci :) ci, co tu pisza "a pozniej placz' chyba juz albo jeszcze seksu nie uprawiaja :D

Gość Condon men
Ja robie z dętek rowerowych , mam promocyjne ceny naprawde , jesli jestes zainteresowana daj znaka.Aha mam tez z poprzyklejanymi po boku roznymi gadzetami dla polepszenia doznan jak cos .

Gość anikaaaaa
pęknąć albo uczulac wydaje mi sie moze kazda prezerwatywa. a tutaj ktos miał racje ze w wiekszosci płaci sie za marke a nie jakosc

Gość jhhjjhhhj
mysle ze to bez roznicy za ile kupisz prezerwatywy ... nam jak pekly 3 roznych marek to przestalismy ich uzywac

Gość maliterra
Wet N'Wild żółte. używamy już 3 lata, nigdy nie zawiodły i lepsze niż Durex jeżeli chodzi o odczucia. Można kupić m.in w realu, tesco i oczywiście apteka:) Cena ok 3zł

Gość traszkka
dzieki za wasze opinie, a te biedronkowe gumki ktos testowal? do lidla mam daleko ;)

Gość ciekawski zbyszek
Jack1791- a kto jes produkuje, te kondomy dla lidla?

Gość ciekawski zbyszek
jest takie powiedzenie- nie oszcedza sie na oprawka do okularów, butach i plombach, na innych rzeczach mozna spróbowac :)

Gość jak się nie umie zakładać
12:59 [zgłoś do usunięcia]jhhjjhhhj mysle ze to bez roznicy za ile kupisz prezerwatywy ... nam jak pekly 3 roznych marek to przestalismy ich uzywac 12:59 [zgłoś do usunięcia]6404548903489040-54-054 ja sie zabezpieczam tabletkami ale kolezanka ktora clae zycie tlyko prezerwatyw uzywa to mowi ze durex jej strzelil kiilka razy i przezucila sie na te z lidla plakowane po 12 sztuk niewpemiatm jak sie nazywaja i jest mega zadowlona moj brat tez ich uzywa prezerwatyw to pękają inaczej nie ma możliwości!!!!!!!!!!!

Gość sorka ale ja musze sie wypowie
dzieć...dzieki tanim zapachowym gumeczkom, mam dziś 8 miesieczna córkę, a prze 5 lat używaliśmy durexy i nic sie nie stało, trzeba być downem żeby lecieć na to, ze 3 zł mniej zapłacisz, a potem nie dosc ze miec dziecko to 100 razy wieksze wydatki - wiem po sobie, mam 23 lata i zycie zmarnowane z jednej strony, z drugiej - kocham dziecko, ale nie chciałam go jeszcze teraz... Twoj wybór

Gość AWAWA
najlepsze są te robione z baranich jelit jak chcecie mogę wam sprzedac ale równie dobrze bezpieczna jest relkamówka jednorazowa z nadrukiem "delikatesy centrum"

Gość Edmunt Pipa
może takie używane ze zbiórek caritasu?

Gość du pa blada
trzeba bylo wziac sobie postinor albo pojsc na zabieg a nie w wieku 23 lat "miiec zmarnowane zycie'

Gość 78888888
Mi z durexa pekły kilka razy z unimila nie uzywam a kolezanka tak i je zachwala. Spróbuj stosnek przerywany:D

Gość AWAWA
no nie mówcie że do koszy karitasu wrzucacie też prezerwatywy ??? w sumie to chyba najbardziej by się przydały patologii , bardziej niż ryż i makaron :)

Gość nam durex pękł i mam synka
urodzonego w wieku 21 lat- ale nie uważam że mam zmarnowane zycie- takiego kopa dostałam na początek od życia, że później było mi dużo łatwiej niż poukładanym koleżankom z roku , które pokończyły w znakomitej większości na zmywaku :P ... my musielismy od młodych lat ostro wziąć się do roboty i teraz widać efekty! Z mężem później używaliśmy rozmaitych gumek - bo tez nie widzę różnicy i później przez 5 lat bez wpadki - tak jak planowaliśmy do 2 dziecka, teraz już 2 lata znów ok :P - na te prążkowane z biedronki mamy uczulenie - ok są nawilżone z tej samej serii, ale je ciężko dostać... - te z lidla są za grube ja nic w nich nie czuję...

Gość sruuuuuu
ja lubie z tesco w czarnym opakowaniu. albo prążkowane rosetex

Gość laminata ata
durexy pękają te z lidla są ok :)

Tanie wcale nie oznaczają złe...kiedyś miałam z netto za 8 zł, 12 sztuk...dobre nawilżenie i nawet ich nie czuć