Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traszkka

tanie prezerwatywy- mozecie polecic jakies?

Polecane posty

Gość hfsdjfvn
"maliterra Wet N'Wild żółte. używamy już 3 lata, nigdy nie zawiodły i lepsze niż Durex jeżeli chodzi o odczucia. Można kupić m.in w realu, tesco i oczywiście apteka Cena ok 3zł" o ja pierdole... jak można używać tych samych gumek 3 lata??? :O

Gość dgsgdgdsg
dureky pekaja z lidla nie

Wiesz że prezerwatywy to grzech i odwrócenie się od Boga? Co nie stać cię na to aby założyć rodzinę? Pytam się? wiesz, że wyrabiasz się opinię.

Gość gość
są super,a w nich nawet seks lepszy i dłuzszy...;polecam

Gość CARE EASY
R:E: sorka ale ja musze sie wypowie dzieć...dzieki tanim zapachowym gumeczkom, mam dziś 8 miesieczna córkę, a prze 5 lat używaliśmy durexy i nic sie nie stało, trzeba być downem żeby lecieć na to, ze 3 zł mniej zapłacisz, a potem nie dosc ze miec dziecko to 100 razy wieksze wydatki - wiem po sobie, mam 23 lata i zycie zmarnowane z jednej strony, z drugiej - kocham dziecko, ale nie chciałam go jeszcze teraz... Twoj wybór To ze sa tanie nie zawsze robi roznice.Ja i moj partner mamy firme w Wielkiej Brytanii i oferujemy zaklad uslug medycznych takich jak Pierwsza pomoc, Porady, Itd Itp. Nasza nowoscia sa wlasnie Prezerwatywy firmy PASANTE, i nie sa one wcale takie drogie. Jesli ktos chcialby dowiedziec sie wiecej prosimy o kontakt na careeasy@icloud.com lub przez fejsa https://www.facebook.com/pages/Care-Easy/563907646984590

Gość aaa kotki dwa
To ja wtrące swoje 3 grosze Przezerwatywy znanych marek można kupić dużo taniej gdy kupuje się większą ilość. Np 100 - 200 sztuk. Na allegro i w interetowych sklepach z erotyką można znaleźć takie oferty. W takim przypadku warto upewnić się, pytajac sprzedawce, że gumki są "świeże" i mają długi termin przydatności do użycia. Jest jeden duży minus z kupowaniem tych bardziej markowych prezerwatyw w internecie. Takie Durexy na przykład są chętnie podrabiane. Można znaleźć oferty hurtowe gdzie za "Durexa" płaci się 70gr za sztuke - osobiście bardziej zaufałabym gumce z marketu w tej samej cenie. Na necie co jakiś czas pojawiają się notatki prasowe, że służby celne przechwyciły transport iluś tysiecy podrabianych Durexów prosto z chin. Trzeba więc znaleźć sprawdzone źródło takich lepszych gumek a nie rzucać się na pierwsza lepszą najtańszą ofertę. Ja moge od siebie polecić prezerwatywy Secura - dostępne na Allegro i w sklepach internetowych. Gumki produkowane są w niemczech i są miedzy innymi w ofercie jednego z największych niemickich sekshopów Orion.de czy na Amazonie prosto od producenta. Na polskim rynku nie są aż tak popularne jak Durexy czy Unimile/SKYN więc jest raczej znikome prawdopodobieństwo, że ktoś będzie je podrabiał :) Mają pełną ofertę (kolorowe, smakowe, z wypustkami, prążkami, przedłużające stosunek, rozmiar xs i xxl, super cieńkie i super grube). Z partnerem używamy klasycznych i jesteśmy zadowoleni. Przy hurtowym zakupie cena to mniej niż 1zł/szt Tak poza tym to też czasami kupuje tanie "marketowe prezerwatywy" tak z ciekawości :) tylko, że używamy ich zazwyczaj z daleka od dni płodnych albo zamiast chusteczek gdy pieszczę partnera "ręcznie" do higienicznego łapania spermy. Polecam takie testy nowych gumek w dni niepłodne - może znajdziecie coś ciekawego dla siebie.

Gość gość
Jak chcecie zobaczyc co warte sa durexy i wszystkie inne warte drozsze smiecio-gumki to zapraszam na kanal adbustera-lateksowa konfrontacja. Najlepsze sa "mokra i dzika" 3zl i conamore koszt rowniez 3 zl a co za tym idzie?? Ze tansze nie znaczy ze gorsze, dureksy nie umieja wytrzymac wystrzalu z szampana a co za tym idzie? Posuniecie ze 3 razy i koniec. Nowa reklama "Chcesz dzieci?? To bierz durex!!"

Gość dam dupy każdemu
ja się lb ruchać bez jebać konsekfencje