Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaobrączkowana

OBRĄCZKI - Ściągacie?

Polecane posty

Gość to po co braliscie slub?
Ryjek - no własnie, da się. Perłowa pipko - twój nick mówi sam za siebie.

ja nie ściągam w ogóle.Mąż nie nosi do pracy, bo to w jego zawodzie niebezpieczne. Ale jak wraca to zakłada

Gość PerłowaPipka
Zaraz mogę sobie zrobić jakikolwiek inny nick i co? Zaczniesz mnie inaczej traktować :D Nicki też bierzesz na poważnie? :D

Gość PerłowaPipka
Z drugiej strony patrząc...Ty nie masz nicka, wiec idąc Twoim tokiem myślenia, jesteś NIKIM :D :D :D

Obrączka to tylko symbol, a nie kajdany. Obrączkę może kupić i nosić każdy. Znam nawet takich, co nie mają żony, a dla szpanu noszą złote obrączki, bo niby laski na to lecą.:-P Poza tym niektóre obrączki przypominają pierścionki i na pierwszy rzut oka nie widać, że to obrączka ślubna. Absolutnie nie rozumiem rozumowania wzięliście ślub musicie nosić obrączkę. Ja noszę, bo lubię, ale ta obrączka absolutnie nic nie zmieniła w moim życiu. Kiedy wchodzę do domu, to ściągam, tak jak ściągam ciuchy i zakładam te domowe. Nie kąpię się z obrączką, ani też nie myję z nią naczyń, bo nie chcę jej zniszczyć i porysować.

Gość PerłowaPipka
Jesteś niesamowita :D :P

ja nosze zawsze, poza robieniem pierogów, ciasta itp. mąż długo nie nosił, ale ostatnio chyba się przyzwyczaił :)

Gość nie każdy lubi mieć pierscionk
to po co braliscie slub ---- ty idiotko czyli dziewczyny, ktore pisały że w domu ściągają obrączki to znaczy, że puszczają się w trakcie robienia pierogów? :D Jakaś ty głupia :D

Gość no, puszczanie się w trakcie
lepienia pierogów i mycia naczyń tylko podkreśla naszą 'puszczalskość' :D aż wierzyć się nie chce że niektórzy mogą być aż takimi idiotami