Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mi sie wlasnie krzyczec chce

Ludzie jestescie chorzy !chore matki - tak sa takie

Polecane posty

Ludzie a raczej matki opamietajcie sie ! wczoraj byl topik ze niemowlak nie wpatruje sie w twarze no sorry a co ma sie gabic tylko w twarze nigdzie wiecej ? bo zaraz autyzm ?:O na takim etapie tego nawet nie mozna rozpoznac albo glupsze tematy jak : co potrafi twoj 2 latek ? jak mowi twoj 2 latek ? czy sklada zdania twoj 2 latek ? TAK MOJ 2 LATEK POTRAFI MOWIC W % JEZYKACH WIEC Z TWOIM JEST COS NIE TAK 100% w dodatku daje sobie reke odciac . Sorry jak wy macie takie wymagania wobec tak malych dzieci to trzeba bylo sobie psa do tresury kupic a nie dziecko robic. Dzieci rozwijaja sie swoim rytmem, a nie ze mamusia chce by jej 2 letnie dziecko Pana Tadeusza recytowalo . Jestescie jebniete i szkoda mi tylko waszych dzieci 🖐️ ps . nie dziwie sie ze dzieci chore sa , bo jeszcze nie wyszly na swiat badz zyja te kilka miesiecy a juz takie wymagania- nie spelniasz jestes chory.

3 jezykach *

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
juz lepiej?? ulżyło Ci?? chyba nie wiesz na czym polega życie w świeci wirtualnym!!

jestem za autorką;) niektóre matki to przesadzają i piszą tu z byle pierdołą,tak samo teksty typu "czy jestem w ciąży-POMÓŻCIE".Czasami zapominacie chyba że żyjemy w realnym świecie a nie wirtualnym:) Lekarz,test ciążowy a czasami wystarczy nasze mamy zapytać w sprawach dzieci,nas wychowały i to bez forum :) Pozdrawiam

Gość gosik062007
no swojej mamy nie moge zapytac, bo ona uwaza ze cale zlo jakie spotyka moje dziecko, to ja sama. a Ty jak nie chcesz czytac o czyis watpliwosciach to nie czytaj. ja sie nie zastanawialam, ze moje dziecko nie mowi, nie przyglada sie twarzy. a teraz wiem, ze ma autyzm, choc moglam wczesniej to wykryc i zareagowac, to dziecko byloby w lepszej formie niz jest teraz. ale nie-kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie, wiec czego chciec od dziecka-to przeciez matka jest chora, nie dziecko

Gość ja tez zgadzam sie z autorka
ja tez nie ukladam zdan i nie rycytowalam wierszy w wieku 2 lat :D a te tematy czy jestem w ciazy to nimi wymiotywac moge niepokoi cie dziecko - do lekarza a nie pytac sie na forum tu nie ma jasnowidzow do jasnej cholery :O ale najlepszy temat byl "dajcie dobre przepisy na papu papu " :D:D:D:D pozniej sa te dziaciaki taki nierozgarniete nie dziwie sie :O

Gość saffdggfhgfjh
po to wlasnie jest to forum zeby pogadac o takich wlasnie rzeczach spytac jak rozwijaja sie dzieci w takim wieku jakie sa objawy ciazy... jak komus nie pasuje po co tu wchodzi?! fachowych porad mozna sie spodziewac na innych stronach nie na forum ciazowym kafeterii...

Gość mama 15 miesiecznego synka
Ja tez sie zgadzam z autorka, a juz jak dla mnie, wszelkie rekordy pobila jedna mama piszac, ze swoje dziecko zaczela wysadzac na nocnik jak mialo 4 miesiace, a w wieku chyba 9 czy 10 miesiecy (nie pamietam dokladnie) dziecko juz samo wolalo siusiu i kupke...