Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karteczka007

Jak dorobić na studia?;/

Polecane posty

Gość facet z ...
karteczka, czy Ty masz chłopaka ?

facet z..-> mam chłopaka, między innymi dlatego nie podaję swojego maila żeby nie kusić losu do jakichś romansów;)

Gość Wojowniik
jak masz chłopaka, to znaczy, że nie jesteś dziewicą

Gość apetyczna kogucina
ponieważ mieszkasz w okolicach Bielska to wiesz, czy (tak jak mówią legendy) górale mają twardze i grube kutasy ?

Gość mcd najlepszym wyjsciem
i wcale tam nie jest tak zle. wiem bo pracuje.

Gość apetyczna kogucina
mi też ciebie jest żal, bo już nie masz cnoty

Gość apetyczna kogucina
nam też jest ciebie żal, bo już nie masz cnoty

Jeśli masz jakieś zainteresowania, hobby, albo znasz się na czymś dobrze, zerknij na stronę www.naprawisz.to/akcja możesz dołączyć do grona ekspertów i zarobić na tym ;)

Gość Konsultant/ka Avon
Konsultant/ka Firmy Avon: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. - PREZENTY, które można zdobyć startując w aktualnym Katalogu: Pierwszy katalog współpracy, zamówienie na minimum 200zł - Woda toaletowa Spotlight Drugi katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Superwydłużający tusz do rzęs Trzeci katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Podwójny program liftingujący okolice oczu Czwarty katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Woda toaletowa Treselle Mystique Na e-maile odpowiadam codziennie.

Gość gość
Ja proponuję grę w lotto, najlepiej w jakimś internetowym, sprawdzonym i wygodnym serwisie jak Lottomania. Ja tak robię - bez wychodzenia z domu jestem w stanie miesięcznie całkiem nieźle wzmocnić swój budżet. Polecam spróbować - zawsze to jakaś alternatywa.