Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdtyj

nietrafione prezenty - najgorsze rzeczy jakie dostaliście to?

Polecane posty

Gość bukaa
Ja dostałam kolczyki, choc nie mam przebitych uszu. Tylko facet może być tak niespostrzegawczy :D

Gość ytr348qg3
Podpaski. Pół biedy jakby jakieś normalne ale to jakieś wielgaśne podpachy od pępka do kręgosłupa. Co roku od pewnej ciotki.

Gość jdjsllojnbhhh
hmmm u mnie rodzina z tych co uważa że wszytsko MUSI się przydać, dostaję od nich nagminnie -zestawy do mycia MYDŁO+PŁYN DO KĄPIELI:) -Babcia zawsze mi kupi wielkie barchany bo uważa, że noszę za małą bielizn, ( no tak moje s musi wyglądać dziwnie przy babcinych galotach:) -od Ciotki która uważa, że jestem za chuda ksiązki typu : jak przytyć, jak wyjść z anoreksji:D W tamtym roku zastąpił przełom i od Ciotki nie dostaje juz takich książek dostałam natomiast: jak zajść w ciąże:P

Gość a co ma być głodne ????
od teściowej : koszulkę nocną (prześwitującą - teściu wybierał ) + stringi ok 6 par - bo przecież o tym marzy kobieta w 8 mc :D zastawa stołowa - czarna - która zaraz się zarysowała i wygląda okropnie - to na urodziny .

Gość moja przyjacoilka na komunie
dostala od chrzestnej -obrazek z Jezusem ( ktory chrzestna dostala od ksiedza gdy chodzil po koledzie)...........

Gość bo wiesz jak to jest
>koszulkę nocną (prześwitującą - teściu wybierał ) + stringi ok 6 par - bo przecież o tym marzy kobieta w 8 mc Myśl przyszłościowo zamiast wybrzydzać. Chyba całe życie w ciąży nie będziesz. Urodzisz, wrócisz do wagi i założysz te fatałaszki. Dostałaś fajne prezenty.

niby tak --> rozmiar jak na kobieta w ciąży , a przecież w ciązy wiecznie nie będę :D

sam fakt - takie prezenty wole dostać od męża a nie od teścia , jeszcze ino do kompletu bakuje hasła przymierz :D:D:D:D::D:D: a zastawa - ma ładną od moich rodziców , a ta..... soooryyy wyglądała tak jakby każdy element był z innego kompletu :)

Gość po pierwsze
Od teściów lub "ukochanych" szwagierek ( wszystko leży pod choinka i trudno zgadnąć co od kogo): - co roku obowiązkowo - wazon, ramka na zdjęcia, album na zdjęcia, świeczniki, świeczki, szklane salaterki, filiżanki, inne szklane pierdoły itd. BARDZO często z ceną. - komplet pościeli 160x200. Mamy łóżko 200x220, - komplet ręczników w pasującym kolorze do wystroju łazienki. Tu byloby ok, gdyby miesiąc wcześniej na imprezie szwagierka nie wywaliła przy wszystkich " łazienka ładna, tylko ręczniki ci nie pasują kolorem", - ścierki kuchenne. Brak pomysłowości jest wręcz upokarzający. Pewnie w tym roku znów ramka na zdjęcia....

Gość justysiapa
Ja dostalam od po tesciowej na 33 urodziny igly i nici a od partnera z tej samej okazji ramke na zdiecie bez zdiecia;) podbijam mydlo z tesco

od mojej chrzestnej pod choinke: komplet mydelek Fa, zestaw igiel do szycia (mialam wtedy cos kolo 16 lat ale dobrze pamietam), ksiazki ktorych juz nie czyta wiec mi upchnela jako prezent, np. do nauki niemieckiego (nie znosze niemieckiego); ciuchy za ciasne i znoszone " daje" siostrom w prezencie; ciotka zawsze byla sknera chociaz biedna nie byla; od jednej z ciotek dostalam wielki wor ciuchow dzieciecych, potwornych starych szmat z poliestru i bistoru, wszystko nadawalo sie na smietnik; na chrzciny corki dostalam paczke chusteczek nawilzanych z Lidla:) - od trzeciej ciotki;

Gość gość
Od męża na urodziny obieraczkę do warzyw hehehe Dał mi ta obieraczkę a ja myślałam ze sobie żartuje aleee nie on zachwycony ze kupił taka porządna:) hehe

od ówczesnego chłopaka, pierścionek roz, 12 a ja mam 16. bo wybrał jaki mu się podobał nie wiedział że to są rozmiary :/ na szczeście mogłam wymienić bo nie dość że mały to jeszcze brzydki :/

Gość gość
Temat z wykopalisk, ale fajnie się czyta :) Do mnie kiedyś przyszła teściowa po sprzątaniu jakichś szaf ze stanikiem na oko dla 13-latki. Nie dość, że miseczka A (prawie jej nie było), to jeszcze koszmarnie obdarty był. Doceniam gest, mimo że noszę D. Ale powalił mnie tekst: "Przymierz czy w obwodzie dobry, bo miseczka i tak nie ważna" :D

Gość gość
Widzę, że "perfumy" to standard. Tu chyba najłatwiej trafić jak kulą w płot.

Gość 123mama123
a kto normalny kupuje perfumy:D jak nie zna zapachów, ktore dana osoba lubi:D

Gość gość
Ja kiedyś dostałam od cioci używany depilator (nie wiadomo po kim)... masakra... fakt, że ciocia za bogata nie jest, ale też nie taka biedna żeby z takim prezentem przyjść. Wolałabym już nic nie dostać. A ostatnio moja córeczka dostała po urodzeniu od teściów leżaczek, z rynku, najtańszy z możliwych, tandetny, bardzo słabo wykonany, a dziadkowie mają kasę, i to jest ich pierwsza wnuczka... żenada :/ a jacy dumni z siebie byli...

Gość gość
mój mąż na każdą imprezę, od przynajmniej jednego gościa (a czasami od większej ilości) dostaje piankę do golenia, maszynkę do golenia lub gotowy zestaw pianka+maszynka. W sumie byłby to prezent do zaakceptowania gdyby nie fakt, że mąż nosi zarost i ostatnio golił się chyba w liceum ;)

Gość gość
hahaha, to ile on ma lat??? juz do ziemi by mu urosł ...:d

Gość gość
zarost podcina rzecz jasna- nożyczkami albo maszynką do włosów :)

Gość gość
aaa. no spoko:) jakos inaczej sobie to wyobraziłam:D

Gość gość
gdyby miał zarost do ziemi to uznałabym, że te prezenty to subtelna aluzja :D

Gość gość
heh wiesz, moze przy obecnym zaroście to tez aluzja:D

Gość gość
może tak być- ale na pewno już nie subtelna ;)

Gość gość
Ja dostałam komplet do włosów- szczotka, grzebien i 3 duze spinki do których były przyczepione zielone koraliki i kokardki.(ze sklepu wszystko po 5zł) Książkę szekspira- po angielsku 'kolia i kolczyki'- plastikowe

Gość gość
no nie, to juz podchodzi pod bezczelność:D

Gość gość
woda po goleniu - jestem kobieta - od starszej pani

Gość gość
złota kolia, nie lubie wystawnej bizuterii, sprzedałam ją po jakims czasie i ładną kaske przytuliłam:D no niejedna mialaby sie w czym lansować:D,ale nie ja;)

Gość gość
No niestety. A pamiętam jeszcze jak byłam dzieckiem. Dostałam szklana zastawe- taka dla lalek- talerzyki, filiżanki, dzbanki- to od babci. Połowa była potluczona i babcią tak popatrzyla na moja reakcje i powiedziała że przecież można skleic.