Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amadeusz28

Obecna wizja małżeństwa i mężczyzna

Polecane posty

Gość jedna co widzi
ps. napisała to kobieta wierna już piaty rok najwspanialszemu mężczyźnie na swiecie:) wkrótce męzowi

widzę, że autor nie prześwietlił wszystkich warstw małżeństwa, a szkoda, bo jest wiele innych aspektów małżeństwa:P i nie koniecznie jest to taki rozrachunek jak powyżej

ANASTAZJA:)) - a Ty wciaz krzyczysz... wytlumacze- w dobrym guscie jest nieuzywanie duzych liter - to po prostu zle sie czyta. Uzywa sie ich sporadycznie jak chce sie zaznaczyc podwyzszony glos. ps i tak wiem ile Ty mozesz miec lat po tym co piszesz. Jeszcze jestes bardzo mloda i glupia, ale to mija - z wiekiem :)

Gość i znowuuuuu_
gasz co za tępe dzidy z was, nie mówię nawet o czestotliwości, jeśli kobieta np. nie chce robić wszystkigo w seksie co panicz sobie zażyczy, to aż tak bardzo ''kocha'' swoją partnerkę, ze w mig znajduje sobie kochankę wtedy

oh, juz nie moge - tylko o tym seksie - autor pisal o czyms innym, al ejak zwykle, jak mezczyzni rozmawiaja to tylko o seksie. Jak mozna byc tak powierzchownym? Czy jak zaloze topik o pogodzie i faceci sie nim zainteresuja, to tez skonczymy gadac o seksie i dupach?

Gość a, j a pojebałam
a ja zastanawiam sie co mi moze dac facet?? czego ja sama sobie niemoge dac??prace mam , dom mam samochod mam, bzykanko mam..... dziecko mam... co mi moze dac facet??uczucie??? plissss bez zartow.

Przecież zdradzacie dla seksu, prawda? Dlatego też, ten wątek się pojawił i chyba fakt ze nie potraficie utrzymać dupy na wodzy jest najistotniejszym punktem przeciw. Wszystko jesteśmy w stanie znieść ale tego nie.

Gość jedna co widzi
amadeusz przeczytaj co do ciebie napisałam na dole na pierwszej stronie

''a ja zastanawiam sie co mi moze dac facet?? czego ja sama sobie niemoge dac??prace mam , dom mam samochod mam, bzykanko mam..... dziecko mam... co mi moze dac facet??uczucie??? plissss bez zartow.'' Prawie żadna z was nie zarabia na tyle żeby się samemu utrzymać to po pierwsze. Po drugie na faceta możesz zawsze liczyć w każdej sytuacji i możesz mieć pewnośc że cie nie zdradzi.

dominik1000 - masz problem z wlasna zona to z nia go rozwiazuj, a nie pokazuj swoich frustracji tutaj, Nie wszystkie zdradzaja, wiesz? Masz problem chlopie. szkoda mi Ciebie, bos cep i cepem zostaniesz.

dominik1000 - bzdura, ja poradzilabym sobie i bez faceta, bo bardzo dobrze zarabiam a jednego moge byc wlasnie pewna - ze zdradzi statystycznie to wlasnie Wy zdradzacie wiecej.

oczywiscie nie pisze o sobie, bo dzieki bogu nic o czyms takim nie wiem i nie przypuszczam,ale kazda madra kobieta ma to na uwadze, ze faceci maja swoje zagrania

Gość jedna co widzi
sorki, to było do dominika

''Nie wszystkie zdradzaja, wiesz?'' HAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHA Nie myślałaś o tym żeby pracować w kabarecie?

ASIU DAJ SOBIE NA LUZ ... MAM ZEPSUTY KLAWISZ... A JEŚLI BĘDĘ MIAŁA OCHOTĘ NA KRZYK TO DAM ZNAĆ...:) I Z PEWNOŚCIĄ JESTEM STARSZA OD CIEBIE... DZIECINKO:p

Gość jedna co widzi
dominik ty to się frejerze zafiksowałes na temacie zdradzającej żony. nie nasza (kobiet) wina, że za żonę/ partnerkę wybraleś sobie dziwkę widać w takich gustujesz. I to też nie my kobiety rozłożyłysmy jej nogi, tylko inny facet (pewnie lepszy od ciebie, bo ja bym takiego gdakania ze strony faceta nie zniosła). Potrzebujesz pomocy specjalisty, bo sam to chyba sobie nie poradzisz z tym zranionym ego. A poza tym moj drogi mozna cie opisac w kilku słowach - przerost formy nad treścią. Amen