Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...curlyyy_honey69

CO NAJBARDZIEJ POODBA WAM SIE W LASECZCE ZE ZDJECIA,CHCIALYBYSCIE TAK WYGLADAC?

Polecane posty

Gość lkjtews
10:21 [zgłoś do usunięcia] niechsekazdyrobicosechce nie jest zla ale tez nic specjalnego. przecietna moim zdaniem Z miloscia jest jak z Mikolajem...po prostu jej nie ma... " Mężczyzna szuka kobiety, a chlopczyk dziewicy" 10:26 [zgłoś do usunięcia] hmmm moim zdaniem ma brzydką figure, u góry jest taka duża,masywna, grube ramiona i barki a nogi szczupłe.buzia niezbyt 10:27 [zgłoś do usunięcia] very lucky star jest ladna, ale nie chcialabym tak wygladac - nie lubie takiego ciemnego koloru skory http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be9853911 525b32e.html 10:27 [zgłoś do usunięcia] OstraSiostra Rzygam już Tobą Słodycz albo psikus 10:28 [zgłoś do usunięcia] hmmm moim zdaniem chyba nie działa dodawanie;( 10:30 [zgłoś do usunięcia] Vivianaaa wg mnie brzydka jestes. za bardzo zjarana, ale wiem wiem myslisz ze to sexi fajne i modne i tlumaczysz sie ze cie zjaralo tak na wakacjach i ze wcale nie chcialas tak tak rozumiem.... za krotkie wlosy(chyba bo nie widac dokladnie) i zbyt krecone-jak murzynki troche za gruba jestes niech zgadne 65kg ? a twarz masz taka nijaka... moze zbyt pulchna tyle ode mnie 10:30 [zgłoś do usunięcia] callendarioooooooppp nie podobasz mi się. Masz dziwną szczękę i ogólnie jakoś tak dziwnie 10:31 [zgłoś do usunięcia] izka.87 mnie się nie podoba 10:33 [zgłoś do usunięcia] chance-- bardzo brzydka buzia- wąskie usta,duży nos, małe oczy ...brak brwi-wysokie czoło, zakola... ale figura-chyba każda z nas chciałaby taką mieć chudziutkie nóżki,płaski brzuszek i wielkie piersi ładne buty 10:33 [zgłoś do usunięcia] very lucky star twarz chyba nie jest taka zla http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be9853911 525b32e.html 10:33 [zgłoś do usunięcia] Vivianaaa a co do stylu no coz mozna o stylu powiedziec jak nic prawie na sobie nie masz. taka sukienke i ja mam podobna a stylami na pewno bardzo sie roznimy wiec nic konkretnego nie da sie napisac na temat stylu bo masz na sobie tyle co nic. tylko buty mi nie pasuja do zwiewnej letniej sukienki. zbyt masywne jak do niej. 10:34 [zgłoś do usunięcia] to ma być laseczka?? ta spalona skwara z łysym czołem? 10:35 [zgłoś do usunięcia] a ja sie ciesze ta laska juz tu byla wklejna i oceniana z kazdej mozliwej strony albo jakis pasztet ma kompleksy i nie lubi tej lasi bo ona ich nie ma albo laska ze zdjecia ma nieodparta potrzebe ukazywania sie... wg mnie za bardzo opalona jestes, wszystko inne okej, choc znam pelno takich lasek jak ty wiec wszystko jedno 10:35 [zgłoś do usunięcia] chance-- very lucky star- jeśli to twoje zdjęcie w stopce, to baaardzo się dziwie jak jej buzia może ci się podobać masz ogromne oczy,pełne usteczka mały nosek jak laleczka jesteś dużo,dużo,dużo łądniejsza

Gość MA BARDZO ŁADNĄ
CIEMNĄ KARBACNE,WYGLĄDA JAK HISZPANKA ALBO WŁOSZKA DUŻE ŁADNE PIERSI GĘSTE WŁOSY

Gość Rudy1234
A co robisz analize SWOT ? Pytanie... Kto jest Targetem ? :D

Gość sukienka łądna piersi ładne
buzia taka se

Gość ejnowez
mnie się podoba, że lubi obciągać pały bambusom :classic_cool:

Gość jedna co nie widzi
ma 17 lat i wygląda nijak, bezbarwna jest i głeboko przeciętana, nigdy bym nie zwróciła na nią uwagi gdybym była facetem

Gość ona ma 17 lat???
skąd wiesz?

Gość śledz w puszce lepiej
popatrz na sibie

Gość xzder
Pierwsze zdjęcie - ok, fajne włosy, cycki duże, opalenizna... Drugie - ładne nóżki...a potem dojrzałam tego peta w łapie :O Dla mnie laska z petem wygląda obrzydliwie (i pachnie też)