Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maldzka

skurcze przepowiadające ??????????

Polecane posty

dziewczyny na ile przed porodem mialyscie skurcze oprzepowiadajace?? j mnie od wczoraj boli podbrzusze jak na okres i to nawet dosc silnie !! ogolnie od jakiegos czasu ok. 2-3 tygodni odchodzi mi czop o ile to jest to co mysle! co jakis czas wyplywa mi taki mleczno bilay ciagnacy sie sluz po kawalku!

Gość misia1111111111111111111111
mi czop odszedł 4 dni przed porodem

ale wlasnie sie zastanawiam jak to jest?? bo mi ten czop od jakiegos czasu po trochu juz odchodzi ;/ i nie jest podbarwiony krwia tylko taki mleczno bialy

ale ma konsystencję "galaretki"? Podobno nie musi być zabarwiony krwią. Czop może odejść do miesiąca przed porodem. Ja bóle jak na @ mam od 31tc, teraz jest 37tc

Gość Moim zdaniem..............
Maldzka - to raczej nie jest czop, ja jestem w 37 tygodniu akurat po wizycie u lekarki i tez mnie to ciekawiło, bo myślałam, że to już :D a pod koniec ciązy śluz po prostu robi się taki mlecznobiały i ma konsystencje budyniu.

no właśnie, ja też mam mleczny, budyniowy, ale to nie czop. Wg mojej lekarki powinna być właśnie ta "galaretka" :)

Gość Moim zdaniem..............
Podobno czop wygląda tak że nie da się go pomylić i jak wypadnie to dokładnie się wie, że to właśnie TO. Moja lekarka się smieję, że jak zobaczę na wkładce meduzę to będę wiedziała o czym mówiła :D

czop to galaretka na poczatku, a pozniej wylatuja z Ciebie takie bialawe kulki, badz rozciagliwe nitki.. to jest odchodzenie czopu... skurcze przepowiadajace to twardnienie brzucha na dluzej... aj co za nieprzyjemne uczucie jak dla mnie..