Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taka sobie skromna uszatka

malowanie szafek

Polecane posty

Gość taka sobie skromna uszatka

Witam :) Chciałam zapytać czy ktoś z was malował kiedyś szafki? Taką zwykłą farbą do ścian. Czy to ładnie wygląda? Chodzi o same fronty :) I jeszcze sprawa kolorystyczna;) No więc mam w pokoju trzy ściany kremowe i jedną pomarańczową, problem w tym, ze pomarańczową mam też narzutę, dywan, roletę i dodatki:) Więc jak sie wchodzi do pokoju to pomarańcz aż bije po oczach :) Tak więc szafki nie mogą być pomarańczowe, ale nie mogą być też kremowe, bo stoją na kremowej ścianie ... :S Jaki kolor będzie pasował? :) Jak już wspominałam chodzi o pomalowanie samych frontów, narazie są ciemno zielone, więc nie bardzo pasują do całości :S Proszę o odpowiedź :) Z góry dziękuję :)

A tutaj wkleje... kiedyś była tu mowa o podmalówce i przed chwilą to mi wyskoczyło jak chciałam coś obejrzeć na dobranoc.

22 godziny temu, marawstala napisał:

A tutaj wkleje... kiedyś była tu mowa o podmalówce i przed chwilą to mi wyskoczyło jak chciałam coś obejrzeć na dobranoc.

Fotografujesz, a jeszcze malujesz? Co jeszcze? Grasz na czymś, śpiewasz, tańczysz, poezję piszesz.. multitalenciaro?😉 Co najchętniej malujesz? I jakąś technikę masz ulubioną? 

2 godziny temu, Mgła napisał:

Fotografujesz, a jeszcze malujesz? Co jeszcze? Grasz na czymś, śpiewasz, tańczysz, poezję piszesz.. multitalenciaro?😉 Co najchętniej malujesz? I jakąś technikę masz ulubioną? 

Nie śpiewam, nie tańczę... poezji nie rozumiem : ) ale potrafię szyć... 

Malarstwo akrylowe... na studiach miałam fotografie jako przedmiot... a przez całe 5 lat malarstwo sztalugowe. : )

40 minut temu, marawstala napisał:

Nie śpiewam, nie tańczę... poezji nie rozumiem : ) ale potrafię szyć... 

Malarstwo akrylowe... na studiach miałam fotografie jako przedmiot... a przez całe 5 lat malarstwo sztalugowe. : )

5 lat to praktycznie malarka dyplomowana😌 Szyjesz ciuchy od zera, że wykrój i jedziesz z tym koksem? 

16 minut temu, Mgła napisał:

5 lat to praktycznie malarka dyplomowana😌 Szyjesz ciuchy od zera, że wykrój i jedziesz z tym koksem? 

Mgr sztuki : ) 

W sumie obecnie to jakieś drobne poprawki jak już muszę... kończyłam technikum odzieżowe to coś tam potrafię, ale dużo rzeczy też się zapomina... 

Dobranoc.

Edytowano przez marawstala

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować