Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexyNastolatkaaaaa

DO STARSZYCH FACETÓW JAKIE WYKAZUJCECIE SYMPTOMY ZAKOCHANIA?

Polecane posty

Gość SexyNastolatkaaaaa

Jacy jesteście gdy jesteście zauroczeni , zakochani? czy się jeszcze potracicie zakochiwać ???

Gość 100-latek z Poznania
jak widze laske to mi staje

Gość SexNastolatkaaaa
bardzo śmieszne, proszę o poważne odpowiedzi bo prowadze badanie :)

Gość Jakowlewa
starszy tzn ile lat 30? 40? 50? 60? 70? więcej?

Gość bim bim bom bom
Zamiast prowadzić badania teoretyczne, to zaglądaj facetom do majtek.

Gość SexNastolatkaaaa
co Wy się tak uparliście,że im staje? !!!!! ja pytam poważnie po prostu czy taki starszy facio na przyklad 40latek albo jeszcze starszy potrafi sie zauroczyc i czy on wtedy zachowuje sie tak samo jak na przykład 20latek ?

Gość dam cynk gazecie
zakochani ludzie chca ze soba spedzac czas. Wiec szukaja okazji aby sie poznac, zaprosic kogos na randke. I trzeba sie wtedy odezwac do kobiety. A nie minac ją....lub widziec ją i nawet sie nie odezwac... 20 latek zaraz by zagdał, zaprosił gdzies itp. A taki? czeka az sama mu wskoczysz...bo sie nie odzywa Nic.

Gość gdzie ci chłopcy z dawnych lat
zainteresowany, zakochany..za moich casów..to patrzy się, zerka..ale jedno co ich łączyło to uśmiech:) I szybko podchodził jak kobieta tylko zerknęła. Zawsze coś zagadał. Tak aby poszlo to w kierunku poznania się. A potem mile spędzenia wspolnego czasu:)

Gość Jakowlewa
Łudzisz się, że się w tobie zakochał ? Jesteś stuknięta, idź się uczyć!

Gość SexNastolatkaaaa
bim bom ! jestes walnietym zbokiem chyba ! skąd ta twoja teoria??? chociaż odpowiedz jak ciągle piszesz te głupoty ! ale no jak np. znacie takiego faceta starszego to jak powinien sie według was zachowywać jesli sie zakochał i czy w ogóle to realne żeby sie zakochał czy to z wiekiem mija????

Gość tomek334
pierdolisz normalnemu 60 latkowi nie staje , chyba ze bierze viagre

zakochanie jest domeną młodosci:) Starzy ludzie rzadko się zakochują. facet zakochany zachowuje się tak jak opisałam. I nieważne ile ma lat. Ale w miłosci40/50/60 latków nie wierze. Niec chcą byc sami. Chca sexu itp. jak się ktoś po 40 zakocha to rzadko. Zakochany facet chce spedzac czas z kobietą. Traktuje ją bardzo naj naj. Nie olewa, nie podnosi głosu, chce jej dobra, szczescia:) Robi tak, aby była szczesliwa. Szkoda, ze potem jak sie ozenia juz tak faceci nie robią.:)

Jak ją widzi zawsze się usmiecha, chocby lekko. I niestety zawsze robi tak, aby byc blisko niej. Stac przy niej, byc itp I zawsze znajdzie sposob aby cos do niej zagadac. Bo rozmowa z osoba która nam sie podoba to rozkosz. Tak wyglada adorowanie/latanie jak to nazywacie za kobietą. bez rozmów..usmiechów..randek..nie mozna mówic o lataniu za kimś.

{ zauroczyc i czy on wtedy zachowuje sie tak samo jak na przykład 20latek ? } Mogę napisać za siebie, na pewno nie potrafiłbym się zachowywać ja 20 latek. :P

Gość tomek334
czlowiek ma ochote na seks najwieksza w wieku 16- 20 lat . POtem jest coraz gorzej ..

młodzi są szczerzy.. starzy wyrachowani.. 20 zachowuje się spontanicznie ale z usmiechem humorem.. stary raczej łapie kobiety na kasę..i czeka aż same mu wskoczą..a on idzie taki dumny jak paw. Ani się nie usmiechnie ani nic. Ps Po zachowaniu faceta niezależnie od wieku mozna ocenic, czy kocha:) Np szuka okazji by sie do kobiety zblizyc:) Np wysyłajac zyczenia nawet z okazji nowego roku i sie podpisze swoim imieniem. zaprasza na impreze. Zawsze tak aby była blisko niego - ABY MÓGŁ Z NIĄ POROMAZWIAC, POKOKIETOWAC. Aby mógł pokazac jak bardzo mu na niej zalezy.

poprzez takie coś nabiera się równiez zaufania do tej osoby:) że jest. Kiedy nam zle. że zawsze mozna na nią liczyc. Że zachowuje się fair. I z taką osoba mozna jechac zagranice. A nie z taką która idzie i ma w d..kobietę, która rzekomo lubi. Potem zagranicą nas tak oleje...Nic miłego.

ponadto tacy 30/40 i wiecej mieli już żony... jak one były złośliwe to oni tez są tacy.. Ty o coś prosisz a facet dalej robi jak robił. tacy starzy mają swoje nawyki. A złośliwosc ciężko wyplenic. zagranicą tez taki złosliwy bedzie. O coś poprosisz a on cie oleje. Ps ponadto nie wyobrażam sobie jak mozna nie usmiechnac sie do kobiety która sie widzi. albo cos do niej nie zagadac. A juz nie rozumiem takiego postepowania: facet wychodzi z auta..idzie chodnkime..jest blisko..ale udaje, ze ona obca..Nie mówi nic. To po co wychodził? Jak zamierza ja poderwac?

Gość SexNastolatkaaaa
a co ma "zagranica" z tym wspólnego...:) ale no jest taki pan, przypuśćmy około 42 lat i powiedzmy mam z nim kontakt i jak on by mógł sie zachować jakby był "zauroczony"

Gość wioząca kublica
za granicą więcej zarobisz za godzine sexu

42 i nstatolatka? żenujące:O Zawsze budzili we mnie niesmak faceci co podrywali dziewczynki w wieku swoich córek:O

Gość SexNastolatkaaaa
to tylko nick nie panikuj

Gość SexNastolatkaaaa
pisze o swoim tacie, który najprawdopodobniej jak widzi taką babe któa ma 20kilka lat jest zauroczony

Gość STARSZYM NIE STAJE
STARSZYM NIE STAJE

Gość STARSZYM NIE STAJE
up

starzy sa niecczulki.. uczuciowy facet nie pozwoli by kobieta na której mu zalezy np bała sie, byał smutna..jesli jego to nie obchodzi nie ma co sobie zawracac takim głowy ja pisze ze boje sie wojny..a facet jedzie i jak obca mnie traktuje..drugi by sie zatrzymał przytulił pocieszyl itp. pisze ze mama mnie bije..a on nic. Tyle razy sie zawiodłam na nim. On chce zebym jak jego puszczalska złosliwa zona była..Pojechał do niej i ona zagadała co tam u niego. Ok ale pojechał i od razu sie spotkali face to face. A on robi jakies testy na mnie, pisze dzwoni do pracy..testuje..co mnie wkurzyło. Ale odezwac do mnie face to face nie ma ochoty. Odwage ma. On ochoty nie ma. ja nie jestem jego żona. Jak przyjechał do tysieznego miasta i ma cos do kobiety do mówi do niej. A nie czeka az ona bedzie duchem sw i zrozumie ze on dla niej. No nie dla niej. Co innego jak jest koncert 1 oosby i ktos idzie do niej. To ta osoba rozumie, ze przyjechał do niej bo to jej koncert! Ale jakby tak był to koncert 20 osób..to ta osoba nie wie czy przyjechał do niej czy do jednej z 19 osób. Ponadto nie rozumiem jak mozna wejsc za kulisy i nie powiedziec czesc ani dzien dobry? U mnie miałby minusa za brak wychowania

Gość STARSZYM NIE STAJE
gdzie ci chłopcy ...szczerze powiem,że... nie rozumiem twojego bełkotu to na pewno nie jest odpowiedz na pytanie postawione w temacie

Gość STARSZYM NIE STAJE
a czemu staje? i kiedy tak po prostu staje???

Gość STARSZYM NIE STAJE
głupota ! a szczegolnie starszym to na pewno nie !!! nie od samego spojrzenia !

Gość SexNastolatka
ale ja pytałam jakie macie oznaki zakochania, to takie trudne pytanie czy co???????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!