Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony W.

Straciłem wszystko... :(

Polecane posty

Gość dsfghdhdsgdsgsd
Stary jak byś ją kochał to zostawiłbyś ją w spokoju i nie dręczył jej więcej,bo ty jej nie kochasz!!Może kochasz ją na swój sposób ale z tego związku nigdy prawdziwej rodziny nie będzie.Skoro ty ją potrafiłeś zdradzać jak była w ciąży!!!!!!!!!! I ona CI raz wybaczyła ale ty znowuż ją zdradziłeś to ty nie jesteś zakochany tylko pierdolnięty!!!Lecisz tylko na jej wygląd!!! Zostaw ją w spokoju bo na pewno szczęścia to ty jej nie potrafisz zagwarantować.

Gość noele*
co za kret gratuluję wyobraźni :)

Gość Zrozpaczony W.
ALe ja żyć bez niej nie potrafie :(

jak bym byla na jej miejscu .. to bym w zyciu nawet nei spojrzala sie w twoja strone .. pogodz sie ze strata. dziecka i kobiety zycia.. sorry ze to napisze ale jestes -pustak

jak bym byla na jej miejscu .. to bym w zyciu nawet nei spojrzala sie w twoja strone .. pogodz sie ze strata. dziecka i kobiety zycia.. sorry ze to napisze ale jestes -pustak

Gość dsfghdhdsgdsgsd
Zrozpaczony W. ALe ja żyć bez niej nie potrafie Hehe dobre :P To jak żyć bez niej nie potrafisz to czemu jak Ci "nie dała" to momentalnie znalazłeś inną i potem jeszcze inną??? Ale skoro żyć bez niej nie potrafisz to zostaje CI tylko sznurek :P

Gość Zrozpaczony W.
Nie można znaleźć u was choć trochę zrozuminia! Przyznajesię jestem kretynem ale chcę to naprawić bo bardzo załuje :(

Gość wiesz jak mozesz to naprawić??
dać jej święty spokój i nie narażać jej na kontakty z półmózgiem jakim jesteś :(

Gość hiuhh
Dzien w dzien plakala, a ty tak spokojnie na to patrzyles . To, z enie chiala z toba, spac, nie chiala byc dotykana to zrozumiale. Jak nie umiales jej wesprzec, intelektualnie , to jak ona mogla meic ochote na sex ? Zamiast szukac spospbu by bylo dobrze meidzy wami, by ten okres zlego natsroju minal, to ty dodales oliwy . I nie ukrywajmy ale myslami to ty byles tylko w swerze sekuwalnej. Ona powinna byc dla ciebie najwazniejsza. . . powieniens dla niej zrobic wszysko. Jak Ci sie tak bardzo chialo to moges z nia jakos porozmawiac,z asugerowac nawet sex francuski (w jedna strone) a nie isc odrazu do innej, bo twoja zona przytyla i juz nie wyglada jak z okladki. czloieku, zasluzyles sobie by teraz patrzec na to jak ukada sobie zycie z kim innym i jaka jest cholernie szczesliwa bez ciebie ! Potrzebuje faceta, ktory bedzie ja rozumial, rozmawial, o potrzebach jej , i swoich, bedzie ja wspieral i szanowal, i ona zawsze bdzie chiala sie do niego przytulic, i bedzie miala ochote na sex. Bedzie mu ufala, a on nigdy nie pojdzie do innej na krotki nr., ani nie bedzie szukal siksy do rozmow i zali oraz lozka. bo sie poklucili, albo ejst w ciazy i nie moze sie kochac- sorry, ale to nie ejst wytlumaczenie i nic cie nie tlumaczy. raz ci wybaczyla ile mozna ! jest ladna i atkacyjna i mozesz byc pewny, z enie jeden sie z ania obejrzy i nie ejden bedzie chial zostac przy niej do konca zycia, do tego jest madra i ma poukladane w glowie i jest 100% kobieta o jakiej tylko inni moga sobie pomazyc. A tobie zycze samych nieudanych ziazkow i baby ktora bedzie straszna, bedie toba zadzila, bedziesz pod jej dyktando , i bedziesz musial z nai zoatsac bo zadn ainna cie chciec nie ebdzie. takkei dziwki sa fajne tylko z poczatku bo zawseze staraja sie bys leprzymi od twojej zony , ale to na ktotko, bo naprawde sa o wiele gorsze . Mam nadzieje, z emoj chlopak nie postapi tak jak ty, bo ja tez mu juz raz wybaczylam, i choc minelo juz sporo czasu dzien w dzien o tym mysle i dzien w dzien ronie choc jedna lze , gdy sobie pomysle tym co mi zorbil, ale mam andzieje, ze nie jest az tak glupi jak ty i ze juz nigdy mnie nie zrani , tak jak obiecal ! bo ja tez tak jak twoja zona raz wybaczylamm ale wiecej tego nie zrobie !

Ja Ci doradzę zamów sobie natychmast kastrację abyś nigdy więcej nie spłodził dziecka które teraz będzie cierpiało bo trawfił się tatuś debil .Taki to w przyszłości zgwałcił by własną córkę i też nik miał by się nie dowiedzieć ,jesteś zwykłe ścierwo.

Gość ciocia dobra rada:P
wypij wodke,a potem jebnij sie w leb pusta butelka.Debil.

Gość ciocia dobra rada:P
kurde,kobieta mdlosci miala,nie mogliscie pod koniec wspolzyc,a ty za suczami biegales,jak pies?no wez facet,ty zamiast mozgu ch­uj­a masz:O

Gość dsfghdhdsgdsgsd
Zrozpaczony W. Nie można znaleźć u was choć trochę zrozuminia! Przyznajesię jestem kretynem ale chcę to naprawić bo bardzo załuje Zrozumienia!!!Ty jesteś jeszcze większym debilem niż Ci się wydaje.To że żałujesz na szczęści nie oznacza że to naprawisz :P

Gość buahahahahahahaha..........
kochanka przychodzi do niego, a on zaprasza ją, winkiem częstuje i wspólnie czekają na przyjście jego kobiety:o...durniejszej bajdy wymyślić nie mogłeś, bez kitu!:D

Gość Zrozpaczony W.
Najgorsze jest to że nie wiem gdzie teraz jest :( Mieszkamy dość daleko od naszych rodzin :( Znajomi nic nie wiedzą albo nie chcą mi powiedzieć :(

Gość hiuhh
a i pamietaj, ze takie cos zawsze wyjdzie jak nie odrazu to nawet po roku, ale wyjdzie !!! moj chlpak tez myslal ze sie nie dowiem, a dowiedzalm sie po roku ! patrze na ciebie z pogarda, jestes na poziomie podlogi, ziarenka, mozna cie zdeptac taki etraz jestes maly w jej oczach. ona cie nawet nei widzi i bardzo dobrze. neistey nikt cie tu nie pocieszhy i nei zrozumie, poneiwaz ne da sie ciebie rozumiec, bo zrobiles wszysko na odwrot i poszedles na latwizne . co ty myslisz ze w nnym zwiazku byoby lepiej, ze z kochanka nie popadlbys po pewnym czasie w rutyne, ze byscie sie nie klucili, ze zawsze mialby an ciebie ochote itp. jestes idiota ! taka franca to robilaby cie w konia ile wlezie, chujw ie ile ejscze takich kochankow jak ty miala, a ty nawet nie wiesz haha , peirdoli sie na elwo i prawo , i sama by cie keidys zaczela zdradzac, i zostan z taka bo tylko na taka zaslugujesz, nara nie da sie zrozumeic, bo to glupota po prostu

Gość Zrozpaczony W.
kochanka przychodzi do niego, a on zaprasza ją, winkiem częstuje i wspólnie czekają na przyjście jego kobiety ...durniejszej bajdy wymyślić nie mogłeś, bez kitu! Myślałem że inaczej zareaguje! Np. tak jak przychodzą do nas znajomoi! Nie miała nic nigdy przeciwko jak widziała mnie z naszą znajomą itd!

Gość Zrozpaczony W.
Mam juz dosyć tego chorego kraju, gdzie kobieta to albo księżniczka albo święta krowa. Przynajmniej w miastach, bo na wsiach to jeszcze panują zdrowe zwyczaje - chłop rządzi. Dlaczego np. w krajach arabskich jest normalne że kobieta nie ma nic do gadania, a facet ma kilka zon?

jego laska pojechała do lekarza w 9 miesiącu ciąży w śnieżyce :D jeszcze zapewne na rowerze:D a ten pije z kochanką w mieszkaniu wino z kochanka hahahahahha ale zjebałeś/łaś to prowo...

Gość hiuhh
hahaha no to po thm co napisales to tylko upewniles nas w tym ejstes komletnym duyrniem i zal dupe ci sciska, z eona etraz ebdzie z kim innym i da sobie swietnie rade sama . a ty jedz do arabow konstruuj bomby i miej 5 zon ! nikt tu nie mow, z eksiazniczami jestesmy, my zdrowo myslimy, nie tak jak ty, teraz ro widaj ka ty ja wielce kochasz haha, daj se spokoj, nie warto ona i tak ci nie wybaczy ! dziecko bedziesz widywal raz na tydzien haha u niej w domu z przy jej nowym mezu , przy ktorym bedzi ekurwsko szczesliwa , beda oboje o siebie dbac i szanowac sie a ty bedizesz zazdoscil takiej zony i milosci. bo zostana ci same kurwy haha do ktorych nie ebdziesz czul nic , oprocz popedu sexualnego .meski kuwiszonie haha z kurwami , a fujj pna sie ciebe brzydzi teraz

napij sie lepiej... to zła kobieta była teraz znajdziesz sobie lepszą... taką z okładki playboya :)

Gość hiuhh
ja nie wiem czy to prowo czy nie, bo na tym swiecie jest w chuj idiotow , wiec mnie juz to nie dziwi. a jesli to nie prowo to haha neich se cozyta pare slow gorzkiej prawdy na swoj temat , bo to jego wina , on nie dbal o to , tylk ona byla w tym zwizku, a on myslal o ruchaniu

Po pierwsze ta historyjka jest tak niewiarygodna,że mało prawdopodobna..no ale tacy palanci istnieją, więc.. Chłopczyku (inaczej nazwać CIę nie potrafię) nie jestes mężczyzną, tylko frajerem :) Myślisz fiutem,tylko i wyłącznie. Kobieta w ciąży powinna mieć spokój, powinna w szczęściu wyczekiwać swojego dziecka, a Ty zgotowałeś jej tylko pełno płaczu, stresu i złości. Wiesz, jaki ma to wpływ na płód? Wiesz, że dziecko w brzuchu powinno czuć miłość obojga rodziców, radosne wyczekiwanie..wiesz,jakie mogą być konsekwencje tego? Pewnie nie:) Za głupi jesteś, by interesować się własnym dzieckiem, przebiegiem ciąży etc. I wiesz co? :) Twoja była kobieta urodzi śliczną córeczkę, wróci do figury sprzed ciąży (pewnie piersi będzie miała jeszcze lepsze na czas karmienia), i będzie miała cudowną córkę i mogła poznać kogoś, kto jest jej wart. A na pewno z jej urodą tak będzie. I stworzy normalną rodzinę dla swoje córeczki,a Ty ? Dalej będziesz moczył kut*** w dziwkach i pluł sobie w brodę, że ktoś wychowuje Twoje dziecko i ma śliczną żonkę (Twoją ex) :):):) Gratuluję ! :)

bieu- dzięki za ten komentarz, super :D :D masz rację, z playboya na pewno będzie lepsza! taki króliczek :D

do połowy historia wydaje sie prawdziwa. zdrada jak kobieta w ciąży, ta wybacza bo się boi sama wychowywać , kwestie finansowe itd. to się zdarza ale dalsza część:D to błagam. pisze jak ją kocha jaka ona jest idealna księżniczka itd , wszystko w tonie pełnego zachwytu i uwielbiena do tej dziewczyny a pisze o tym że 9 miesiacu sama jedzie do lekarza a on w domu przyjmuje kochanke:D "ukochana" w każdej chwili może wrócić od lekarza a ten pozwala zostac kochance bo jej zimno:D i pije z nią wino no błagam was:O🖐️

Gość Zrozpaczony W.
Tym razem to znowu ja/ Tak może sie i wydaje to dziwne ale taka jest prawda!! Skąd mogłem wiedzieć ze moja tak na to zareaguje! Mogła jak zawsze gdy widzi mnie z naszymi znajomymi! Ale sram na to czy uwierzysz czy nie!!

Gość hiuhh
wogole to czmu twoja kobeita sama do lekarza jechala, powinenes z nia ejchac, to sie juz porod zblizal , a teraz baranie nie wiesz gdzie ona jest, moz ebyc w szpitalu ty imbecylu niemyslacy

Gość Zrozpaczony W.
Nie odbiera telefonu, Nie odpisuje na sms-y. Mam już wszystko gdzieś, straciłem wszystko co miałem i zostałem sam :((