Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolaikinia

spłonoł nam dom, kto pomoże :(((

Polecane posty

Gość skapiradla, ja wyslalam
10 tys :classic_cool:

Gość a ja 1000000
kurna, a co

Gość Siobhhaallllll
Nie, nie to konto jej sie spalilo i prosila o wysylanie na konto do znajomego zza granicy

Gość Siobhhaallllll
Ciesze sie ze moglam pomoc

Gość Johhhaaannnnaaannnaa
Poszlo 800zl

Gość 2 tysie moze byc
Jak malo to pisz . Dorzuce

Gość Michal29informatykr
Nikola pisze z zagranicy - znam sie troche na komputerach (no moze nie tak troche :)) namierzenie ip to pestka. Rowniez wszystkie komentarze odnosnie wplaty 500, 700, 150 its sa z tego samego ip pisane. Na moje oko jest to facet, ktory nie mieszka w polsce i mysli, ze dzieki temu sie wzbogaci. Zdjecia moze ma ale na 100 procent nie jest to jego dom. Nic nie wysylajcie - chyba, ze chcecie aby wasze pieniadze poszly na piwo czy nowy samochod. Zgloscie to na policje (nie zartuje) sam nie moge poniewaz tak samo jak autor topiku nie mieszkam w polsce. pozdrawiam z Anglii

Gość Michal29informatykr
haha teraz jeszcze przeczytalem, ze pieniadze nalezy kierowac na konto "znajomego z zagranicy". dawno sie tak nie ubawilem. koles jak chciales kogos naciagnac to przynajmniej mogles posluzyc sie polskim kontem bankowym. i na drugi raz ukrywaj IP - zlapac cie mozna w pol godziny a to jest karalne.

Gość olkaaaa11
ta cala garganałtułła to jest ta sama osoba co autorka dlatego sie tak denerwuje ze nikt jej kasy wyslac nie chce, myslala ze wejdzie ,glupot nagada a wszyscy odrazu beda kase slac, trzeba bylo lepszy bajer wymyslec

widzę że to wam jest potrzebna pomoc albo od razu w kaftan najlepiej obłąkani jacyś podejrzliwi skąd wy się bierzecie

Gość 333ddddt
widze ,ze juz kilka osob pomoglo i kase wyslalo wiec na kilka miesiecy im wystarczy to teraz pomozmy innym :D i czekajmy az ktos to glosi tak jak na Gamonia

Gość i tak nikt nie pobije
gamoniowej :D Ta to dala czadu :D:D:D:D Wciaz zreszta w necie zebrze :classic_cool:

Gość stary wyga
pytałem się kumpla z PSP w Warszawie oni mają dane z całego kraju............Zadnego pozaru tam nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSZUSTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!