Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolaikinia

spłonoł nam dom, kto pomoże :(((

Polecane posty

Gość zibanqa
Ja bym naprawde pomogla ale jak widac to sciema :D

Gość callendarioooooooop
od ponad 30 minut czekam na te niby zdjęcia. Napisalam maila i co?? Ściema

Gość tralalabut mi sie ro*pierd*la
to nie madry pomysl zeby na kafeteri pisac i prosic o pomoc! tu ludzie nie sa wyrozumiali a poza tym nie brak naciagaczy wiec nawet jesli spotkala cie taka tragedia powinnas w jakis inny sposob prosic o pomoc!

byłam po siostrę w szkole i z tą 3letnią u lekarza już wsłałam zdjęcia myślicie że nie mam co robić tylko odp na każdą wypowiedź

Gość LIVIANA25
dlaczego nie chciałas tu fotek wkleic,czekalismy na to bo to miało byc potwierdzenie tego co piszesz a Ty w sumie to olałas.to wydaje mi sie ze tej pomocy jednak nie potrzebujesz bo my piszemy zebys fotki wkleiła a ty do nas z bulwersami jacy my to niedobrzy jestesmy na tej kafeterii no zastanow sie bo w taki sposób pomocy nie uzyskasz.

Gość Gienowefa i
czy to miało miejsce w woj. opolskim?

poza tym w necie by na pewno było coś o tym .. a tu nic .. :O Boże przez takich tłumoków jak ona ludzie którzy naprawdę potrzebują pomocy jej nie dostaną .

Gość Moja pechowa trzynastka
Autorka napisała, że jest z Lubuskiego (Sierczynek). Ale nie ma żadnego info o tym, że był jakiś pożar. A może to ja źle szukam. Ludzie już tak mają, że jeżeli chcą pomóc, to komuś, kto faktycznie tej pomocy potrzebuje i szukają, sprawdzają.. Myślę, że gdyby tak było w przypadku autorki, to nie byłoby problemu z tym, aby wstawić zdjęcia na forum. Po ostatnich próbach wyłudzeń, oszustwach.. Ludzie zwyczajnie są podejrzliwi i ja się im nie dziwię.

Gość autorka pisala ze jest
z lubuskiego, wioska sierczynek

Gość Gienowefa i
aha to sorry za zamęt, nie mam czasu wertować całego topiku. w takim razie wyczuwam tu próbe wyłudzenia.

Gość garganałtułła
JAK MOZECIE TAK ONIEJ PISAC! PODESLALA MI FOTKI, JA WYCZYTALAM ADRES I CO TO ZA TRUD ZADZWONIC I SIE SPYTAC?! TO SIE DA ZRobic w 30sekund A NIE KURWA 5 MINUT :( GLUPIE DZIWKI IM TRZEBA POMOC

Gość Moja pechowa trzynastka
garganałtułła - > Zrób sobie melisy ;) 🖐️ Uważam, że gdyby autorka była w porządku, to opisałaby całą sytuację i dołączyła zdjęcia. Tak, aby jak najwięcej ludzi mogło to zobaczyć, bo przeciez o to chodzi tak? Aby jak najwięcej ludzi się dowiedziało i pomogło. A nie pojedyńczo na maila. A na prośby o dodanie zdjęć na forum zignorowała. Czy tak robi osoba, która chce nagłośnić tragedię? I oczekuje pomocy?

Gość Hilikilarrka
Ja sie zglaszam z tym ze dostalam od niej mail ze zdjeciami spalonego domu wiec wyslalam jej 300 zl

Gość a taaaaaaaaa
przeciez wiadomo ze nikt jej kasy na konto nie wysle bo to prowo jak nic. naciagaczka...

no to przelewa Ci się widzę . btw. spłonął * jak na 23 lata powinnaś to wiedzieć .

Gość ioiioo
daj na luz autorko, ja jak mialam 15 lat i chcialam wyludzic kase to wpadlam na pomysl napisania do slawnej osoby :P ps. na co nie masz? markowe cuchy bys chciala czy tipsy czy co?

Gość Nic w sierczynku nie splonelo
Klamiesz. Mam tam rodxine . Pytalam :)

Gość Emily Bluunt
Juz, poszlo150 zl :)

Gość Sierczynek to wiocha
koło Trzciela, nie ma tam nawet sklepu, więc jestem bardzo ciekawa do jakiego urzędu się gargantuła dodzwoniła :o Jest tam tylko trochę domków wypoczynkowych i jeżeli spaliłyby się 3 chałupy, to by Sierczynek zniknął z powierzchni ziemi :o w zw. z tym, nie wiem jak autorka mogła iść po siostrę do przedszkola i z nią do lekarza. wielka durna ściema !!!!!!!!!!!

Gość 270 zl wyslalismy z mezem
270 wyslalismy z mezem

Gość Nic w sierczynku nie splonelo
Wysylajcie dalej!!! : D naiwni

Gość Siobhhaallllll
Wyslalam paczkez ta zywnoscia o ktorej pisalysmy :) Nie martw sie tymi ludzmi :)

Gość Wyslalam ci 1000 zl
.

Gość Wysle ale jak
Na to konto co sie spalilo?