Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwietniulka

do a_ja_mam_kota ____

Polecane posty

Byłoby - takie marzenie na przyszłość, którego nigdy nie zrealizuję, bo i tak będę wolała wziąć dachowca - rasowy zawsze znajdzie dom, a biedaki dachowe się pałętają, czasem takie zabiedzone:(

tylko wiesz, chciałabym znaleźć naprawde DOBRY dom. U mnie moje koty mają wszytko co im potrzeba, szczepienia, weta, dobrą karmę... nie wychodza na zewnątrz... moze bedę musiała szukać im nowego domu, i chciałabym by miały dobrze. To nie jest łatwa decyzja i chciałabym wiedziec co z moimi ukochanymi będzie później i czy bedą miały dobry,ciepły i czuły dom.

Czekaj - to ty chcesz oddać koty? Bo chyba czegoś nie doczytałam. Aha - ja swoim nie szczepię, dla nich był to ogromny stres, a że nie mają kontaktu z niczym, co mogłoby je zarazić, nawet z naszymi butami, uznaliśmy, że zaprzestajemy szczepień.

Nie, ja nie krytykuję, tylko chyba źle cię zrozumiałam. Będzie im bardzo ciężko:( Możesz powiedzieć, dlaczego podjęłaś taką decyzję?

No, rozumiem. Ile lat mają koty? Musisz oddać obydwa? Bo wiesz, że chyba nie powinnaś ich rozdzielać?

Ja bym na twoim miejscu dała ogłoszenie w TOZ, które jest najbliżej ciebie. Tam mają dział adopcje.

wiesz u mnie jest inaczej, bo koty są rasowe. Strasznie ciezko mi sie z nimi rozstać,chciałabym znaleźć kogos sama, osobe godną zaufania u kótrej miałyby dobrze i nie były karmione resztkami ze stołu itp. Bardzo trudna sprawa. Jak nie znajde osoby której zaufam, to nie oddam... mam tez umowe z hodowcą bo koty są rasowe. Wiec jeśli znalazłabym taką osobę, to musiałaby tez podpisac umowe adopcyjną z hodowcą. Dziękuję Ci za miłe słowa:)

Spoko:) Więc pogadaj z tym hodowcą! Wiele osób chętnie weźmie już odchowane zwierzęta - wiesz, jak ciężko jest z kociakami, jaki to kłopot i jakie zamieszanie.