Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość http://www.usg-3d.pl/form.php

czego dorobilyscie sie do 30 r.zycia? SAME!! Nie liczymy mieszkania po babci

Polecane posty

Gość http://www.usg-3d.pl/form.php

Stac Was na wszystko? Jaki zawod wykonujecie?

ja mam 25 lat, mąż 26 mamy własne mieszkanie-małe dwa pokoje i nowy samochód, ale to wszystko na kredyt, który jednak sami spłacamy, nikt nam nie pomaga, ja jestem urzędniczką, mąż prowadzi działalność od niecałych dwóch lat

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja mam 29, maż 32 mamy duże mieszkanie, samochód obydwoje dobrze zarabiamy nic na kredyt

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tzn wg nas dobrze, bo niektórzy maja wiecej na 1 os:) ale nam starcza na jedzenie, ciuchy, wyjazdy itd, nie musimy sobi9e odmawiac, ale tez nie wymagam Bóg wie czego jestem szczesliwa

Gość zona ...........
w wieku 21 lat: mieszkanie 3M.......kredyt splacony po dwoch latach w wieku 23 lat: samochod, nie nowy lecz kilkuletni obecnie mam 27 lat......dorobilismy sie wszystkiego poza krajem....

Gość zona ...........
oczywiscie wczasy co rok obowiazkowo...:) i na nic nam nie brakuje:)

Gość dorobiłam się
bogatego męża:D

Gość mamusia dorobkiewicz
dom na kredyt dwa samochody wakacje dwa razy do roku roczne dizecko pies rybki

Gość l,mmkkmk
mieszkanie 3pok. na kredyt, wlasnie dzis maz mi kupil mercedesa klasy a z 2003 roku, uzywanego;) musze sie pochwalic:D maz ma wlasny samochod, maz jest szefem w firmie kamieniarskiej, ja pracuje w obsludze klienta dla linii lotniczych, co za oszczedzimy to wydamy..stac nas wszystkie podstawowe rzeczy, np nie wiem ile kosztuje chleb , mleko czy czekolada, poprostu kupuje, ale zeby wyjechac na fajne wakacje musimu pooszczedzac:)

Gość hyyyyyyyym
Mamusia dorobkiewicz, dziecka też dorobiłaś się sama? Przez dzieworództwo ;p ?

Gość o boze jakie nudy
a co to za ankieta, z reszta i tak 90% wpisow jest nieprawdziwa albo conajmniej niepelna

Gość Ja znam dziewczynke o imieniu
Ja mam 24 lata. Mieszkanie z urzędu miasta, ale wyremontowane i urządzone za własne zarobione pieniądze z pracy za granicą. I mały fiat cc 900 :) Na wakacjach nie byłam od 4 lat, nie mamy oszczędności, ale starcza nam, aby wyjść do kina na basen, restauracji/pubu :)

Gość mamusia dorobkiewicz
dom, dziecko , samochody pies i rybki - wszystkiego dorobilismy sie z mezem :)

Blado wypadłam wśród kafeteryjnych mam ;) :) Ale do 30 mam jeszcze 6 lat, może się dorobię mercedesa klasy A :)

Gość goldi...
tu wiekszosc forumowiczek, ma wlasne mieszkanie kupione za gotowke:D super ekstra samochod i wakacje gdzie sie chce i bez ograniczen na koncie:P wiec po co takie durne tematy sa zakladane??

Gość o merc klasy a
7 letni to faktycznie powod do dumy!

Gość l,mmkkmk
powodem do domy nie jest samochod sam w sobie:) powodem do dumy jest moj maz , o to mi chodzilo:) niespodziewalam sie tego po nim;) a co do nowosci samochodowych, pod blokiem stoi moj 2 letni passat..kupiony za gotowke , jezeli chcesz rozmawiac tym samym ''stylem''..

Gość o boze jakie nudy
ogolnie mieszkanie po babci to ja bym chciala dostac :(

Gość mcddsvdsvsvsd
jakie to mieszkanie z URZĘDU MIASTA? jak się je dostaje?

Gość kljjjj
anonimowi klamcy?:d bez sensu..czy to cos wielkiego miec mieszkanie na kredyt i samochod??

mam 24 lata Moim 'super samochodem' w ktory laduje kupe kasy jest moja corka:-D Poza tym to mam 12 letni samochod Hyundai Elantra, dosc duzo prawdziwej bizuterii, kolekcje sukienek wieczorowych. 'Dorobilam' sie licencjatu za granica i 'egzotycznego' meza:-P, dobrej pozycji zawodowej w roku 2009. Wiecznych wyjazdow do roznych krajow i miejsc. Jako ze nie jestesmy pewni gdzie osiadziemy nigdzie nie mamy domu ani mieszkania, tym samym nie jestesmy uwiazani. Poza tym na chwile obecna ie bylo by nas stac na kredyt a powiedzmy sobie szczerze w moim wieku, malo kto moze sobie pozwolic na dom/mieszkanie w calosci za gotowke. Mam dzialke po babci i pewnie niedlugo mama przepisze na mnie dom rodzinny. I tez nie uwazam tego za jakas ujme na honorze bo w koncu do groby by tego ze soba nie zabraly.

Gość o boze jakie nudy
jak to mieszkanie na kredyt, skoro wiekszosc na kafe ma mieszkanie kupione za gotowke, albo 5/letnikredyt, dawno splacony oczywiscie jesli masz mieszkanie na kredyt i jesli do tego zachodzisz w ciaze, to jestes nieodpowiedzialna :P

Składa się wniosek, trzeba spełniać wymogi i czeka się... Czasem kilka lat. Ja miałam nieziemskiego farta i na swoje czekałam 3 miesiące. Ale jest ono małe. Z kawalerki zrobiłam 2 pokoje. Byłam ostatnio pytać o mieszkanie do remontu, to usłyszałam, że okres oczekiwania wynosi ok 8 lat :(

Gość dobre,dobre:)
gdybyscie sie tak dorabialy,to chyba caly dzien na kafe byscie nie siedzialy ha ha no chyba,ze zarabiacie na kafeterii-dostajecie kase od ilosci napisanych postow. to i co niektore z was na rezydencje z basenem bylo stac