Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania czy Mania

Stac Was na wszystko czego chcecie? W granicach rozsadku oczywsicie

Polecane posty

Gość Ania czy Mania

Wakacje 2 razy do roku, wlasny dom, nowe , fajne auto, to ,co tylko Wam sie zamarzy dla dziecka

Gość zona ...........
wakacje raz w roku, wlasne mieszkanie, fajne auto, dzieci nie mamy ale dla nas na wszystko starcza.......

Nam pieniedzy nie brakuje, ale maz pracuje za granica... Gdy dowiedzielismy sie o ciazy, samochod zmienilismy od razu na wiekszy, z zakupami dla malutkiej tez sie nie szczypałam, ale jakos nie czuje sie bogata czy tez rozrzutna zeby wakacje miec dwa razy do roku i kupowac to na co mam ochote... Poprostu nie musze myslec czy starczy mi na cały miesiac, czesto tez pozyczam pieniadze sasiadce, ktora niestety mma ten problem...

na wakacjach nie byliśmy już od dwóch lat, ale nie dlatego, że nas nie stać, ale nie ma kiedy wyjechać, bo mąż ciągle pracuje-rozkręca firmę, niestety coś za coś. Mamy nowych samochód kupiony w kredyt na firmę. Pieniędzy nam starcza spokojnie, nie martwimy się o kolejny dzień, ale też nie opływamy w luksusie. W czerwcu urodzi nam się dziecko, to pewnie będzie trzeba troszkę pasa zacisnąć ;)

wakacje jak mamy czas,a raczej mój facet,bo nie zawsze dostanie urlop,ale tego roku byliśmy na 1,5 tygodniowym wypadzie w górach :) i jeszcze zaliczylismy jezioro :) auta własnego nie mamy,tak jakos wyszło,bo po faceta podjeżdżają koledzy z pracy,ja sobie radze bez,a jak potrzebujemy to pożyczamy od rodziców,ale jak synek pójdzie do przedszkola zamierzam iśc do pracy i będziemy odkładać moją wypłatę na auto,a tak to musimy teraz oszczędzać na remont mieszkania,bo będziemy mieć większe