Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdusssia

Problem z fotelikiem dla dziecka

Polecane posty

Gość Magdusssia

Moje dziecko jeszcze nie siedzi sztywno. Do tej pory jezdził w foteliku dla niemowląt firmy Inglesina, ale jako że już nie bardzo się mieścił sprzedaliśmy fotelik i kupilismy Romer dla dzieci od 9-18 kg. Pani w hurtowni wjechała nam na psychike, że Mały musi siedziec sztywnno zeby jezdzic w tym foteliku. Czy wasze dzieci siedziały juz sztywno jak zmieniłyscie fotelik? Nie wiem co teraz mam zrobić...

Gość moje dziecko wcale nie siedzia
ło samo ale ja zmieniłam na 0-18 gdzie byla opcja wożenia niesiedzącego dziecka. Nie wiem jak przy fotelikach 9-18.

Gość o boze jakie nudy
no pewnie ze dziecko musi siedziec sztywno zeby jezdzic w takim foteliku. Jak chcesz na sile posadzic takiego maucha?

Gość magdalenka.lenka
Skoro tamten fotelik jest już za mały, to chyba dziecko ma już koło roku, więc chyba powinno sztywno siedzieć. Ile miesięcy ma dziecko?

Gość Magdusssia
Mały ma 6,5 miesiąca, waży 8,7 kg i jest długi. On siedzi sztywno jak sie go posadzi, ale sam nie umie jeszcze usiąść, potrzebuje pomocy.

Gość ja też mam do sprzedania
to chyba za wcześnie na romer. Ja mam taki ale mały miał 11 miesiecy jak zmieniałam. Siedział już sam porządnie

Gość ja też mam do sprzedania
chyba że masz opcje kubełkową to moze wtedy jakoś się uda malego ulożyć ale wydaje mi się że 6,5 miesiąca to jednak za mało. Fotelik ma być dośc ciasny bo ma chronić w razie wypadku a nie ma być wygodny nie wiadomo jak

Ja mam wprawdzie maxi-cosi 9-18 kg, ale moze to cos pomoze: u nas jest tez pozycja do spania. Jesli tez ja macie, to przechylcie tylko ten fotelik i juz.

Gość gierka iskierka
niepotrzebnie kupilas - powinine miec jeszcze ten lezacy do 13kg - albo do roku - w tym nie bedzie mu wygodnie i dla kregoslupa zle.