Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmarcinowa

udany związek po wielkiej miłości! mozliwe?

Polecane posty

Gość zolzikk
Szczerze? Nie sadze, tzn. na pozor moze sie wydawac, ze wszystko jest ok, facet moze dbac o kobiete, mowic, ze ja kocha, ale prawda jest taka, ze nigdy nie da jej 100% siebie, zawsze bedzie wspominal tamta.

Gość Facet całkiem całkiem
2 miesiące po rozstaniu napisałem do Niej list i napisałem że kocham ją. Nic nie odpisała i dopiero po następnych 3 miesiącach odezwała się do mnie czy u mnie wszystko ok. Od tego czasu udaje że jesteśmy przyjaciółmi i nie mówię ani nie piszę do niej nic w stylu tęsknię za Tobą. Po prostu raz na tydzień wyslemy sobie kilka smsów, trochę jej pomagam bo ma kłopoty i tyle a tęsknię za Nią przeogromnie, może wolę teraz żyć w nieświadomości niż aby powiedziała że nie chce byc ze mną. Bo tamto rozstanie było jakby niedopowiedziane, powiedziała że to zły czas dla Nas.Dłuższa historia.

marcinowa a jak to jest u Ciebie? Jak Cię pokocha to napewno zapomni, uwierz mi, sam to przeszedłem.

Nie wierzyłem a jednak zapomniałem, cieszę sie że zapomniałem. Ta ostatnia sprawiła swoimi pięknymi oczami i swoim cudnym uśmiechem że zapomniałem o byłej i pokochałem ją z całego serca!

Gość mmmmmmmmmmmarcinowa
chodziło o mnie? jesli tak, to nie jestesmy parą, ale wszystko do tego prowadzi chociaz spokojnie i małymi kroczkami. Bardzo, szalenie go lubię, poczulisy do siebie COŚ, ale no własnie, ja nie wiem czy chce być ta drugą, mniej wazną. Jesli już mam się z kims wiązac to chcę żeby to było szczere i prawdziwe, nie wiem czy mogłoby mie spotkac coś gorszego niż związek z mężczyzną który zyje ze mną a mysli i kocha inną :-O wole być sama

Marcinowa jak masz na imię? :)

Gość mmmmmmmmmmmarcinowa
a czemu pytasz? :-) jak mam na imię ania to mam u niego szansę, a jak gosia to nie? :-D

Tak chodziło o Ciebie:) to wszystko zalezy od faceta. Ja potrafiłem pokochać tę ostatnią i jednocześnie zapomnieć o byłej, nawet na tyle że nie zalezy mi aby nawet utrzymywać z nią kontakt.

Jak masz na imię Magda to masz u niego ogromne szanse :)

Gość mmmmmmmmmmmarcinowa
no to super, tylko ta nastepna, trzecia dziewczyna będzie miała z Tobą to, co ja mam teraz :-( no chyba, że zejdziesz się z tą 2.

Gość mmmmmmmmmmmarcinowa
Jak masz na imię Magda to masz u niego ogromne szanse :-) no to pozamiatane :-D

Małymi kroczkami chciałbym się zejść właśnie z tą drugą.

A w jakim sensie:) to masz na imię Magda czy nie :)

Gość mmmmmmmmmmmarcinowa
wiem że wszystko zalezy od faceta i to mie martwi, bo nigdy nie dowiem się co siedzie tak naprawdę w jego głowie, a nie chcę byc zwodzona ani oszukiwana choćby nieświadomie i niechcąco

Gość lady stokrotka
a dlaczego to imie ma cos w sobie?

Gość mmmmmmmmmmmarcinowa
nie

Rozumiem Cię, moja ostatnia ma na imię Magda :)

Trzeba iść spać bo widzę że temat zamknięty został.

Gość werererew
nie facet na samym poczatku zostawil. Byl pol roku po rozstaniu.4- letni zwiazek( jest wspolne dzieck). Czuc bylo wielka chemie ze mu zalezy.Ale powiedzial ze to za wczesnie i nie poczul nic do mnie i ze nie potrafi sie zangazowac. I znajomosc zakonczona po 2 spotkaniu.

Gość hopppsa
hpo

Gość jhvhgfchfjknmjk
spotykalam sie kiedys z jednym,ktory bardzo kochal swoja dziewczyne (wtedy byla), ona mu robila rozne swinstwa, zdradzala a on kochal. Zaczal sie spotykac ze mna, nie umial o tamtej zapomniec, gdy tamta mu piernela on od razu polecial jak piesek. Takze ja wam powiem kochane laseczki, ze nigdy wiecej nie sprobuje z facetem starsnzie zranionym bo jak byla piernie to znowu wroci. zastanowcie sie lepiej w co sie pakujecie

Gość lady stokrotka
wlasnie najgorsze to jest jak juz sie z kims takim jest w zwiazku,i on jest niezdecydowany a ty go kochasz i boisz sie ze jutro powie ze to Koniec:(

Gość dzwonienie po nocach
up

Gość lady stokrotka
i dzisiaj właśnie zakończył sie moj związek.i uwazam ze wiazanie sie z kims kto jeszcze pamieta o tamtej jest bezsensu!!! teraz to wiem,bo mozna potem bardzo cierpiec;(