Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka86

grota-jaskinia solna w ciąży i z 2-latką

Polecane posty

Jak myślicie? dobry pomysł? Chce z moją córcią się wybrać na serie takich seansów.

to super pomysł :) mała sie pobawi a przy okazji powdycha cenne substancje, ty odpoczniesz, zrelaksujesz się, a przy okazji inhalujesz :)

mala agatka -- pobawi? ja myślałam że tam trzeba cały czas na tych leżaczkach siedzieć... i właśnie się obawiam czy ona wytrzyma 45 minut tak siedzieć.

są seanse specjalnie dla dzieci, zadzwoń, zapytaj i zarezerwuj sobie termin. są łopatki, koparki, samochody, taczki, dziecko normalnie może się bawić, skakać hałasować :) zwykle jest 1 taki seans dziennie (chyba najczęściej o 13-tej), mogą wchodzić tylko osoby z dziećmi i wtedy absolutnie nie musi być tam cicho!

ja jestem na 100% pewna że mój 45 minut by tam nie wysiedział, a tak ślicznie się bawił, a my z mężem przysypialiśmy, taki był grzeczny i zainteresowany zabawkami, solą i odgłosami ptaszków :P

mała agatka -- dziękuję :) jutro zadzwonie i się dowiem jak to wygląda w tej do której się wybieram. A może ktoś był? warszawa -ursynów ul. Romera 4

Gość moje dziecko uczy sie w
przeciez w grocie nei trzeba lezec non stop :D mozna chodzic siedziec, jest masa tej soli wszedzie to dziecko mzoe sie pobawic, ja bylam z rocznym i niedawno z 3 letnim i super zabawa, jedyenie co to tam gdzie ja bylam bylo ciemno i tylko czerwone swiatelka takei slabe byly to sie na poczatku bal ale potem sie tak rozbawil pzresypywaniem z reki do reki i miedzy palcami soli ze nei chcial wyjsc :D

Dzwoniłam dziś tam na Romera, i zapisałam nas na jutro na 16.00 akurat też będą osoby z dziećmi :) i pani właśnie mówiła że dzieci się mogą bawić i że fajnie jest :)

Gość ale to ,musi byc specjalny
seans dla dzieci. Bo normalnie to nie sadze by pozwolili. W grocie trzeba zachowac cisze. Uzytkownicy nie byliby zachwyceni z obecnosci dziecka...

no właśnie w zeszłym roku jak byliśmy w Polańczyku na urlopie to chodzilśmy do groty, ale jak mała zaczynała już być za głośno to któreś z nas (ja albo mąż - na zmiane) poprostu z nią wychodziliśmy, bo ludzie chodzą tam się zrelaksować i wyciszyć a nie słuchać dzieci. Ale jak dziś tam zadzwoniłam to powiedziałam że chce z dzieckiem przyjść i pani powiedziała że akurat jutro o 16 jest taki seans gdzie przychodzą rodzice z dziećmi. Więc jak dla mnie super :)