Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssylwestrowaoona

czy taka sukienka odpowiednia na bal...?

Polecane posty

Gość tutaj nie znajdziesz
jest dobra tylko dobierz jakies ladne blyskotki do niej :)

Gość xxxxxxxxxóp
może być na bal ale mi się nie podoba

ładna jest, ale kurcze z przodu to "cos" tak dziwnie wygląda jak nadmuchane

Będzie odpowiednia tylko koonieczny jest łancuszek mocno swiecacy na szyji, ale nie długi!!

Gość ssylwestrowaoona
myslalam o branzoletkach...tak duzooooo srebra na jednej rece...

Gość ssylwestrowaoona
mam wlansie maly biust i licze na to, ze w tej sukience bedzie nieco...powiekszony:)))

Gość Sierżant Jęzor
W której remizie bal ?

Gość babcia jadzia
jeśli to wielki bal to w informacji organizatora powinna być napisane, że Panie obowiązują np. długie suknie wieczorowe (zawsze podawany jest dress code przy ekskluzywnych imprezach), jeśli tego nie ma to znaczy, że nie jest tak ekskluzywny, jak myślisz i spokojnie możesz ubrać tę sukienkę (jeśli jesteś szczupła i nie masz pryszczy na plecach), miłej zabawy

Moim zdaniem ta sukienka to raczej na jakiś bankiet, ogólnie fajna ale nie ma szału!

Gość sukienkabalowa
Jeśli masz większy biust to sobie odpuść - jest raczej dla dziewczyn z małym biuścikiem i szczupłymi nogami bo jest krótka . Na bal może być fajnie może wyglądać z ozdobną kopertówką.

Gość perseffffona
jako ozdoby, tylko bransoletki, na szyję nie zakładaj nic, tylko jeszcze kolczyki

przeciez dziewczyna pisze że ma mały biust:O nie lubie jak ktos nie czyta wypowiedzi, tylko przeczyta temat i od razu odpowiada ni w 5 ni w 10

ślicznaaaa :) nadaje się jak najbardziej, ja byłam na takim balu w ubiegłym roku, myślałam, że kobiety będą miały długie naprawę eleganckie suknie, ale większość była w krótkich, eleganckich, ale krótkich myślę, że w tej będziesz wyglądała elegancko, seksownie, będzie wygodna, a co więcej wykorzystasz ją potem nie raz ps. też sobie pomyślałam, że do niej świetnie będą się prezentowały srebrne, cienkie bransoletki na jednej ręce, w dużych ilościach :) super pomysł pozdrawiam

Gość ssylwestrowaoona
na szczescie mam maly biuscik... kopertowka oczywiscie bedzie niezbedna! kurcze dzieki za opinie dziewczyny!;* jak tu milo i przyjemnie... :)

Gość ssylwestrowaoona
dzieki smerfetko:) ja tez wlansie wychodze z takeigo zalozenia ze ta sukienke ubiore jeszcze nie raz..! a co mysliscie o butach..? wysokie czarne szpile prawda?