Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Masia26

Czy to już niedługo?

Polecane posty

Kocur - nasze wypowiedzi wymijają się :( Miałam na myśli, że całe szczęście, że wizyta odbyła się na czas i maluchowi nic nie jest, a z powikłaniami na pewno poradzicie sobie, aczkolwiek sprawa jest przykra.

Dziękuje emulinek, może dostanę prezent:) chociaż mógłby przyjść parę dni wcześniej:)

dziś juz mieliśmy miłe wiadomości, bo punkcja i badania krwi nie wykazały nic niepokojącego aczkolwiek mały nadal jest w nienajlepszej formie.

No ja właśnie dziś mówiłam mężowi, jak juz wydusił ze mnie co mi jest, że ja strasznie się boję że coś pójdzie nie tak. Pracuję w szkole i mamy tam 2 bliźniaczki które były niedotlenione w czasie porodu i mają teraz porażenie mózgowe.I juz tyle się naoglądałam że same rozumiecie.

chyba każda z nas boi się komplikacji i niestety nikt nie da gwarancji że pójdzie wszystko dobrze - na szczęście w większości przypadków wszystko jest ok :)

Będzie dobrze :) Ja czekałam ponad 5 lat na ten cud. Nikt nie dawał nam szans na naturals, a jakoś się udało :) Dłuuuuga historia, ale najważniejszy efekt, narazie jest brzuch a'la piłka siatkowa, będzie maluch ;)

no zobaczymy jak i kiedy to się stanie:) Póki co czekam na pierwsze skurcze. Torba spakowana, łożysko i inne akcesoria dla małego tez czekają,. Teraz czekać cierpliwie, dzięki dziewczyny, za rozmowę,Niestety mąż ma nockę i siedzę sobie sama:/