Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona....................

Mąż chyba planuje mnie zdradzić.

Polecane posty

Od czasu do czasu siedzę sobie na czacie WP,gadam z ludźmi.Są to niezobowiązujące rozmowy,zawsze gadam przy mężu,nie mam żadnych tajemnic.Mąż nigdy nie korzystał z czata(chyba,że kłamał). Dzisiaj chciałam się zalogować.Kliknęłam myszą w polu ,,pseudonim'' i na dole pokazują się nicki jakie były wpisywane,a tam wyskoczyło : A MOŻE ZDRADA ? PAWEŁ 24'' (imię zmieniłam) I jestem w totalnym szoku !!!

Może ktoś mi coś doradzi? Spytać wprost? Może jakoś sprawdzić? Jak byście się zachowały namoim miejscu?

Gość jiojoij
nie wierze, ze mozna byc takim debilem, aby nie odznaczyc opcji zapamietywania hasel w formularzach:D

chyba mu dzisiaj obciągne z połykiem :classic_cool:

wtedy wpisałam ,,a'' i wyskoczyło ,,a może zdrada''. Teraz wpisałam wszystkie litery alfabetu i jeszcze znalazłam nick ,,żonaty ale chętny''. dostałam rozstroju żołądka. niewiem czemu tego nie wykasował,aż taki jest tępy. Najgorsze jest to ,że w tym tygodniu dostaliśmy pozytywną decyzję kredytową na mieszkanie na 30 lat !! I co ja mam zrobić???????? mamy roczną córkę :(

Gość rozwódkaaa
ale spytaj go koniecznie, napisz jak się wymigiwał, zobaczymy czy ma fantazję? pośmiejemy się trochę :-D a może on ciebie podejrzewa o zdradę?

Gość Szczęsliwa Dama
Hasał huczek z tłuczkiem wnuczka i niechcący huknął żuczka. Ale heca... wnuczek mruknął - i z hurkotem w hełm się stuknął. ... Leży żuczek, leży wnuczek, a pomiędzy nimi tłuczek. Stąd dla huczka jest nauczka by nie hasać z tłuczkiem wnuczka.

już mam sto myśli na minutę. czekać na rozwój wypadków,sledzić a potem przyłapać na gorącym uczynku? Za 2 godziny wraca z pracy,mam ochotę spakować jego rzeczy i wystawić za drzwi !

Gość a po jakiego ujaaaaa
Ty wchodzisz na czata ?? sama dalas mu narzedzie do reki swoja droga kurna maz obo, a Ty siedzisz na czacie patologii szukaj juz w swoim xachowaniu zanim zaczniesz wygarniac facetowi

Gość Szczęsliwa Dama
tak zrobię. do ściany i chapię dzidę do gardła....

dziwię się, że jeszcze na kafe tu siedzisz ja bym chyba oszalała !:O :O nie daj sobie wmówic że to nie on, ze jakas pomyłka lub kolega u was na kompie siedził kobiety zakochane bywają zaślepione...

ale co chcesz śledzic! dla mnie to jest wszystko jasne, ze szuka wrażen .. idiota a Ty dalej sobie rob podchody jak dzieci w przedszkolu ludzie gadac ze soba nie umieja, wprost w oczy a sie w małzenstwa bawia..

Gość wpisz jego nicki w wyszukiwar
kę to może Ci jego posty wyskoczą.

a po jakiego ujaaaa weź sie astanów a co Ty na czacie robisz dewiantko??!!:D ja mam męża i wchodzę ale nie szukam faceta.....nie wrzuca sie wszystkich do jednego wora!

Gość rozwódkaaa
ojoj to no już nie ma szans... zanim cos zobisz dobrze sie zastanów, bo to najwyraźniej zakłamana menda, i pewnie masz rację, że zazwyczaj kasował, więc pewnie się jeszcze dowiesz kilku rzeczy i niekoniecznie o zdradach, jak ktoś kłamie to już w każdym temacie. Włosy na głowie stają.

No dobra ale zaobcz jakie jej facet miał nicki! ona pisała, ze wchodzi przy mężu i są to luźne rozmowy.... i temat brzmi dziwnie.. nie chce krakac, ale mogło byc cos o czym nie wiesz..

czarne oczy miec meza iw chodzic na czata dla pogaduch rozumiem ale jak napisala autorka maz siedzi obok a ona zamaist z mezem gadac siedzi sobie na czacie - przy mezu!! noo super usprawiedliwienie maz jak widac zachwycony :D no wybacz, ale neistety tak wygladaja dzisiaj zwiazki zero kontaktu, zero rozmowy zero wspolzycia moze niech on wejdzie na czata i sobie w ten sposob gadaja ?? i kto tu jest dewiantem ???

forevianka no jak ja mam faceta obok siebie to mamy tysiacv lepszych rzeczy do roboty jak np rozmowa ! jak np sex! wspolny obiad, kolacja, !! cokolwiek zastanowcie sie najpierw, a pozniej szukajcie, gdzie tkwi problem

no fakt de facto dziwne.....ja z mężem rozmawiamy a czatuję jak go nie ma....ale co w tym złego...po prostu luzie po wielu latach po prostu przebywają razem ale nie mają już o czym gadać....

Gość taaak, ja tez wole z mezem
jednak cos robic, jak wracamy z pracy... zastanowcie sie kobiety i baby :D

Ja uważam, ze nie ma co sie skupiac na tym ze ona wchodzila, bo jak widac mąż wiedzial i nie miala takich prostackich nicków (chyba) tylko skupmy sie na jej mężu.. ja Cie podziwiam.. ja bym juz tam do tej roboty pojechała, zadzwoniła, bo ja taka jestem.. wybuchowa.. działam pod wpływem chwili.. pisz tu potem jak się tlumaczył..

No macie poniekąd racje.. tylko rozróżnijmy coś.. np siedzenie na czacie jak mąż wraca z pracy, nie poświęcanie mu czasu, brak rozmowy... a np że czasem wejdzie na czat, mąż sobie meczyk ogląda a ona na chwile wpadnie, poczytac czy coś.. tego nie napisała autorka jak jest, bo moze gada im się swietnie i tylko sporadycznie coś czatuje, jak on np ogląda mecz czy cos.. nie generalizujmy ..

Gość jiojoij
. pisz tu potem jak się tlumaczył.. pewnie jej wmowi, ze kolega korzystal z komputera, a ona to lyknie:D

korzystałam z czata przy mężu wtedy kiedy on np. grał na play station albo oglądał mecz a ja nie miałam ochoty. Jestem bardzo wybuchowa,ale za ścianą śpi córka i ze względu na nią jeszcze staram się uspokoić.