Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona....................

Mąż chyba planuje mnie zdradzić.

Polecane posty

Gość a po jakiego ujaaaaa
forevianka, jak mowisz, ze jestes wybuchowa itd rozumiem krotka pilka, awantura, krzyk placz, zaprzeczenie kolesia , nawet jesli zdebieje jak mowisz (nie wiadomo dlaczego) i co ?? i wtedy sie uspokoisz ?? i ladnie polozysz spac i przespisz cala noc ??? bo on powiedzial ze to nieprawda ?? posluchaj nikt nie kaze jej tygodniami myslec, ale ochlonac i pogadac na spokojnie np jutro gdybys Ty teraz ochlonela to bys zrozumiala :D nikt nie lubi histeryczek, jesli chcecie byc traktowane powaznie to sie tak zachowujcie

Gość co wy pierdolicie
a dodatkowo bedzie sie tak pilnowal ze juz niczego mu nie udowodni

tak to ciekawe co ona ma obserwowac...! skoro nic do tej pory nie zauważyla, a jak widac po 2 nickach nieraz czatował.. wiec co ona ma obserwowac.. ma sie z tym faktem dusic i sie wtulic w nocy do niego ;O nie pojmuje

Gość foreviankooo ile masz lat
bo przemawia chyba przez ciebie nieopierzony kurczak, raptus i dziecko normalnie, cos mi sie nie podoba wykrzycze swiatu jak jest, a ze oskarze faceta o cos czego nie zrobil, albo coz robil, ale uslysze ze to nieprwda to cacus ?? dorosnij, a tobie autorko powodzenia, zastanow sie jak powoli sprawe potoczyc

Gość co wy pierdolicie
feroviankaaaaaaaaa ty chyba musisz poczekac troszke az wyjdziesz za maz, bedziesz miala dzieci, zobowiazania finansowe, wtedy przemyslisz pewne rzeczy podwojnie zanim zaczniesz krzyki i wyprowadzki :)

jeju jak juz sie mamy bawic w podchody to prosta sprawa krotka pilka jak to mowi sie tutaj :D loguje sie na czata na ktorym siedzi, zagaduje sprawdza, najprosciej!!! czy ktos ma jeszcze jakis problem ?? proponuje aby dzieci poszly spac, bo nie wiem czy to faktycznie prowokacja !!!

nie wierzę,że chciał sobie poeksperymentować,nigdy nie lubił czatów,nk,facebooka,nigdy nie korzystał z gg.Tylko allegro i fora motoryzacyjne.

Gość rozwódkaaa
co wy piprzycie, póżno już i was oczka bolą mój wpis z 1str: "zanim cos zobisz dobrze sie zastanów", ze str 2: "Z awanturą bym uważała" czytajcie lepiej, bo głupoty wypisujecie. Moja koleżanka była w takiej sytuacji. Do tego była w ciąży. Ja wiem co cię może czekać - niestety.

Gość co wy pierdolicie
sposob z zalogowaniem na chata tez przyszedl mi na mysl. przynajmniej przekona sie czy to gawedziasz czy rzeczywiscie facet gotowy na romans chociazby od jutra

nie chce byc zlosliwa - forevianka ale ona-autorka jest mezatka, ma dziecko i nie moze sobie pozowlic na to, ze sie wyprowadzi, albo wynos sie itd, albo zdradziles mnie, wynocha i bek ot tak, kiedy hormony zaczna jej buzowac Ty masz chlopaka i mozesz tysiace razy uczyc sie jeszcze beczec, stekac jekac, i wracac zrywac kiedy Ci sie podoba tutaj sprawa wyglada inaczej

Gość haha Ppppphahahahaha
rozwódkaaa A może tak: "Dziś dowiedziałam się, że zyję z zupełnie obcym zakłamanym człowiekiem. Nie myślałam, ze stać cię na takie zachowanie. Jeszcze nie wiem co zrobię, ale chcę, żebyś się wyprowadził, aż podejmę decyzję." O ile poradzisz sobie z dzieckiem oczywiście baaaardzo dojrzale !!!!!! :D :D :D

Gość ooo dobreee i koles sie
wyprowadzil, zniknal, choc ona podjela decyzje ze go chce, bo jej jednak nie zdradzal :D

Gość rozwódkaaa
autorka ma dziecko, ale nie jest niewolnicą i godność osobistą też powinna mieć, czy się może wyprowadzic, czy męża wyrzucić to niech sama decyduje. Mąż dał powody do braku zaufania i to ON ma udowodnić, że nie zdradził i wyjaśnić. I jak mu brakowało czegoś w małż. to ON też chyba powinien pamiętać o rozmowie? On jest palantem, ale to ona musi być dojrzała :-D A ona to jego żona czy matka? Bo cos wam się miesza. Sprawił jej przykrość, nie wiadomo co jeszcze zrobi. A w razie rozwodu dowody są potrzebne i już. Z czata wykasuje co trzeba przy najbliższej okazji. I ona tyle zyska szczerą rozmową. Szczerą rozmową z oszukańcem - dodajmy.

Gość gdyby za kazdymr azem
gdy pojawia sie podejrzenie, a tu jest podejrzenie, naucz sie czytac rozwodko, nie ma dowodow, laska histerycznie krzyczala wynos sie, wyprowadz, noo sorry, to byloby naprawde dojrzale :D cos sie tak uczepila, niech autorka nabierze pewnosci nie oceniaj innych przez swoj pryzmat

Gość prawie jakbym sluchala
pisowca :D hahahahaha oszukaniec, i inne slowa nabieraja prawdziwej drmaturgi w ustach osob ktore nie znaja znaczenia slow :D zdrada !!! aaaaaa

Gość rozwódkaaa
a gdzie ty wyczytałeś, że ja jej każę histerycznie krzyczeć? syneczku, ja nie podnoszę głosu :-) I wybacz mi jak wytłumaczysz dojrzałego pana "żonaty a chętny"? Nawet jeśli jej nie zdradził to przecież jasne, że facet puści się przy pierwszej okazji.

Gość takie sa zwiazki, faceta
sprawdz ocxywiscie goscia, albo wymysl jakis podstep, ja tez chcialabym wiedziec, ale chcialabym wiedziec, co zonacza, ze musialabym miec pewnosc, aby podjac jakies radykalne kroki a nie tylko podejrzenia,a gdyby kobieta za kazdym razem gdy facet sprawi jej przykrosc, cytuje wszczynala dzikie klotnie, to wybaczcie niestety najbardziej rania Ci ktorych kochamy, wlasnie dlatego z eich kochamy nie pozwol, aby zlosc Cie zaslepila nie pozwol aby zrobila to rowniez milosc przemysl sprawe i tu nie chodzi o wyrzucenie zepsutego odkurzacza rozumiem bol i zawod, ale czasem nie wszytsko jest takie jednoznaczne

Gość do rozwodkiiiii
nie wiadomo co koles zrobi, ale tutaj nie ma rzeczywistosci z raprotu mniejszosci kobieto, zeby karac za to "co sie stanie w przyszlosci" daj jej pomyslec, a nie nakrecaj, bo to co robisz jest zwyczajnie albo zlosliwe, albo jestes tak zgorzkniala, ze juz jest ci wszytsko jedno !!!swoje przezylas, wiem, ale przestan z uporem maniaka rzucac slowa, gdzie nie znasz sytuacji, nikt nie zna cytuje "Dziś dowiedziałam się, że zyję z zupełnie obcym zakłamanym człowiekiem. Nie myślałam, ze stać cię na takie zachowanie. Jeszcze nie wiem co zrobię, ale chcę, żebyś się wyprowadził, aż podejmę decyzję." to nie Ty pisalas ??? tak radykalne srodki po zwyklym podejrzeniu ?? byc moze TWoj facet tez byl tak strasznie winny jak Ty narwana

Gość rozwódkaaa
rzeczywistosci z raprotu mniejszosci aleosochodzi?

Gość do rozwodkiiiii
zaloguj sie na tego czata, i sprawdz i wiem, ze to trudne autorko, ale placz Ci tu nie pomoze, facet zawsze zaprzeczy, a Ty wcale nie bedziesz spokojniejsza

Gość takajedna89
Wrzuć na Waszego kompa program który zapisuje każdy ruch klawiatury :) Program ściągniesz z neta. Poczytasz co on tam wypisuje :) Ten program jest boski, hehehe

on za pół godziny będzie w domu

Gość do autorki iiiii
dziewczyny dobrze Ci tu radzily, zrobisz jak uznasz za stosowne na Twoim miejscu polozylam sie spac... i nawet jesli nie zasniesz, udawalabym ze spie, zeby dzisiaj nie roztrzsac sprawy.. nie czekalabym na niego

Gość rozwódkaaa
ja juz idę spać :-) muszę rano wstać, dziecko do przedszkola wysłać i rozwijać karierę :-) zaskoczona tylko przygotuj się do tej rozmowy, nie daj sobie wmówić, że to twoja wina, z małym dzieckiem oboje rodzice muszą iść na ustępstwa. Jesteś w okropnej sytuacji, ale nie beznadziejnej. Dobrze, że dowiedziałaś się przed kredytem.

Gość dkgkdjdk
no najlepiej wyczaić kiedy on sie tamm loguje i samemu tam wejśc , z innego komputera oczywiście , sprawa może trudna organizacyjnie ale da się zrobić . będziesz mogła znim "pogadać " na żywo

Gość opowiem Ci pewna historie
kolezanki, wlasciwie przyjaciolki, ktora miala klucze do mieszkania swojego faceta i normalnie przyszla po pracy (wiedziala ze on pozniej konczy) zebyz robic obiad itd... komputer byl wlaczony wiec siadla na chwile i co zobaczyla ?? drugie gg, nieznane, numer jakis na swiezo, a tam zdjecia jakis bab, ktore przesylalay miniaturki na gg, umowienia na spotkania itd na seks zrobila mu awanture dzika na nic nie zdaly sie tlumaczenia a co sie pozniej okazalo ?? naprawde ze to nie on koles tlumaczyl sie, ze jego kuzyn byl u niego - glupia wymowka co ??? ale po czasie okazala sie prawdziwa, tyle ze nie sa juz razem koles byl jej wierny i nie potrafil zaakceptowac faktu, ze z nim nie pogadala tylko od razu skreslia, ze nie chcioala sluchac, ze nie ufala... dzisiaj dziewczyna dalej cierpi

właśnie ściągnęłam ten program,szkoda,że nie można sprawdzić wstecz :(

Gość do rozwodkiiiii
rozwijac kariere :O:O:O :P :P :P