Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanessa85

mam dwójeczkę może będzie trzecie

Polecane posty

oo kurcze...fajnie:) tez bym nie chciala myslec o tym jak bardzo chce...nietylko ja...mojemu facetowi czesto sie snie z brzuszkiem...

miauczydelko po 35 roku zycia kobiety tez sa o wiele wieksze problemy z zjasciem w ciaze, jakie mialas obiawy wysokiej prolaktyny?

My zawsze chcieliśmy troje dzieci, ale ciężko było się zdecydować kiedy. Teraz już mamy swój mały domek, odchowane dzieci i wygodę. Męża nie namawiałam, bardziej on mnie bo się strasznie bałam. Udało się za pierwszym razem, więc już nie ma odwrotu.

wlasciwie nie zauwazylam zadnych problemow...po prostu robimy to dziecie i nic nie wychodzi..lekarz dal skierowanie na badania..no i od wczoraj biore lek...

Hejka. Ja mam 3.Jak się dowiedziałam że jestem w ciąży z 3 to byłam załamana. Ale teraz już jest oki.Młody chodzi do przedszkola starsi do szkoły a ja od września pracuję:D Wiadomo że na początku jest ciężko,ale teraz to już coraz lepiej:) Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was:)

Gość miauczydełko czyżbyś
chciała się odmłodzić? Córa ma 19 lat, to Cie babcią może niedługo uczynić...a Ty o macierzyństwie jeszcze myślisz...

Gość wanessa85
hej dziewczyny ja też chciała bym być taka odważna jak wy bardzo kocham dzieci i z 3 też bym sobie dała rady ale trochę stałam się wygodna ponieważ rano zaprowadzam starszą do pierwszej klasy naj młodszą do przedszkola i cały dzień mam dla siebie ponieważ jestem handlowcem więc pracuję wieczorami więc w dzień sprzątam piorę gotuje no i oczywiście też odpoczywam to pewnie czas na to 3 dziecko był by czas

Gość wanessa85
dziewczyny co byście zrobiły będąc na moim miejscu czy zdecydowały byście się na dzidzie