Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika17051

skasowany numer :

Polecane posty

Gość daj se spokój dziecino
💤

Gość pochlaniacze wilgoci sa dobre
Boshe jaki dylemat hahahaha zabij sie, bo on skasowal Twoj numer... straszne!!

do kici kici wiec chodzi oto ze jak sie znim spotykalam to byl niecale cztery miesiace po swoim rozwodzie,druga sprawa to taka ze spotkalam sie z jego byla zona i sobie ucielysmy pogawedke,po czym on sie dowiedzial o calej sytuacji i przyszedl do mnie i mnie za o opie...ł i od tamyego momentu sie nieodezwal slowen nawet

poniewaz zostala maja sasiadka i wyszla za maz za mojego sasiada,zreszta dluga historia,poniewaz chcieli mnie zaprosic na swoj slub ale im odmowilam zewzgledu na niego:P

keci sie to tylko zycie wokol jednego nieslyszalas otym jak dwoje ludzi stwierdza ze jednak chca ze soba byc a to zycie pisze takie historie nie ja je zmyslam i nie krece

Gość sophie de M
monika wez sie skup bo chaos bije z twojej i tak juz niesamowitej historii. dodatkowo, jak mozna stwierdzic ze ktos skasowal twoj nr? ukradlas mu komorke i sprawdzilas?

nic nikomu nieukradlam,tylko stwierdzilam bo mu dzis napisalam eske i zapytal grzecznie"A KTO PYTA??"wiec potym stwierdzilam ze go skasowal.sory za chaos ale ktos mi dal na tym forum rade zebym sie zbytnio nierozpisywala wiec tego nierobie:P