Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka 77

transfer z" mrozaczków"

Polecane posty

Gość ooooooooooogi
gosselin religijni? chyba pomylilas ich z rodzina duggar z '19 kids and counting', tymi co maja wszystkie dzieci na litere j :D ale oni leca na naturalnych cyklach akurat (ci religijni znaczy sie) i tak co rok prorok.

Gość Ciekawe jak długo
Gosselin mają kilka książek wydanych przez wydawnictwa katolickie i są stawiani jako wzór. Doatkowo kiedy się niby rozstali, Kate była krytykowana właśnie z tego powodu. Co chwilę mówią o Bogu itp. Dla mnie ta cała Kate to wyrachowana baba, która super rozwinęła fabrykę pieniędzy dzięki programowi w TLC.

Gość ooooooooooogi
u gosselinow bylo ivf. i wszystkie zarodki sie rozwinely i zadne z dzieci nie zmarlo przy porodzie (wysoki standard lokalnych szpitali, aparatury, etc.). u nadyi tez bylo ivf i w dodatku kilka zarodkow sie podzielilo na blizniacze. w sumie 8 sztuk i wszystkie przerzyly. :D ale to to juz w ogole hardcore bo matka miala juz przed nimi 6 malych dzieci w domu w wieku 4-9 lat (wszystkie po ivf)! (dla porownania u gosselinow byly w domu 2 starsze blizniaczki po wczesniejszym ivf.) no ale takie cuda to tylko w ju es ej sie wyprawia. :)

Gość Ciekawe jak długo
właśnie znalazłam zdjęcie Nadji... masakra... ten brzuch wyglądał jakby miał sie jej rozerwać... jednak ludzka skóra jest wytrzymała :)

Gość ooooooooooogi
eee, z tym bogiem i religijnoscia to przesadzaja. ogladalam ich na youtube 3 lata temu zanim jeszcze program zaczal byc transmitowany w polsce i raczej w zadnym serialu nie bylo nic o ich religijnosci (poza tym drugim popisowym slubem na hawajach - ale on byl w plenerze, wiec nie wiem jak sie ma do wielkiej religijnosci) :) poza tym zgadzam sie z toba - wyrachowana kobieta i strasznie nie przyjemna. typ dominanta.

Gość podaj linka bo nie moge znaleź
ć

Gość Ciekawe jak długo
John jest na maksa po pantoflem, zresztą jakoś o ile jeszcze pierwsze serie były słodkie, to teraz w ogóle nie wyczuwam między nimi żadnej miłości... tylko takie przedsiębiorstwo, którym ona doskonale kieruje... nie lubie jej :/

aa, widziałam to, ciekawe co po tem ze skóra,

Gość ooooooooooogi
http://thejuiceboxx.files.wordpress.com/2009/10/octomomhalloween.jpg?w=414&h=298 :P wiesz ze jej 8-raczki nie sa jedynymi w stanach? :) tam to kazda ilosc przezywa dzieki zaawansowanej aparaturze do ratowania i podtrzymywania zycia noworodkow. u nas chyba nie ma wystarczajacej ilosci sprzetu i czesto tak sie konczy ze jak cos sie dzieje to nie maja czym ratowac. :( u nadyi na przyklad 8 dziecko bylo niespodziewane, bo nie bylo go widac na usg, ale nie bylo to problemem dla szpitala bo mieli dodatkowy zestaw aparatury i dla niego. gdyby u nas byla taka sytuacja nie daj boze to zaloze sie, ze ledwo skolowaliby sprzet dla 5 i to jeszcze zwoziliby z innych szpitali z calego kraju. :/ taka prawda.

Gość Ciekawe jak długo
no niestety, ale ta Nada, to jak dla mnie masakra. Odebranie i potrzymanie przy życiu 8 takich maleńkich dzieci to koszty idące w miliony dolarów, a jak wiadomo w USA jest wiele chorych dzieci, których rodziców nie stać na leczenie, więc robienie sobie czegoś takiego celowo uważam powinno być nielegalne...

o, 8 sztuk:) szok, tego nie widziałam i ona znowu? ma kobieta charyzmę

Gość Ciekawe jak długo
chyba kuku na muniu :)

Gość ooooooooooogi
nie, ona od poczatku pomiatala jonem. pamietam w season 1 na samym poczatku byla jedna akcja kiedy pojechali z cala osemka do targetu po jakies zakupy i ona przy wszystkich ludziach traktowala tego meza jak jedno z dzieci. po prostu zero szacunku dla faceta. przy dziesiatkach ludzi publicznie glosno za wszystko go krytykowala i dyktowala co ma robic, gdzie isc i gdzie stac. nie dalo sie na to patrzec. :/ biedny chlopak. chodzily tez pogloski ze poza kamera strasznie krzyczla i szarpala te dzieci, ale nie wiem czy to prawda. zreszta z cala rodzina byla sklocona, bo wszystkich eksmitowala z planu serialu (siostre z dziecmi, przyjaciolke, chyba matke i nie pamietam kogo jeszcze) dlatego ze nie chciala dzielic sie z nimi kasa. dziwna osoba.

Gość ooooooooooogi
nadya aktualnie ma w sumie pod dachem 14 dzieci w wieku do 12 lat. :D i do tego od samego poczatku jest samotna matka, bo wszystkie z 14-orga jej dzieci maja anonimowego (anonimowych) ojca (ojcow).

Gość Ciekawe jak długo
no tak czy inaczej nie lubimy tej Pani (mówię o Kate :) A Nadya... szkoda słów... najgorsze, że tacy ludzie na tym zarabiają... porażka obra idę spać, powodzenia dla autorki :)

Gość ooooooooooogi
tu jest cale 14 sulemanow, jak ktos chce zobaczyc: http://ifelicious.com/wp-content/uploads/2010/11/nadya-suleman-and-family.bmp niestety nie wszystkie sa zdrowe. jedno ze starszych na autyzm, jedno adhd i chyba jedno opozniona mowe, no ale co tam, ona zdaje sie tym nie przejmowac bo ma od panstwa nowy duzy dom. :o super sa tacy ludzie. na szczescie u gosselinow wszystkie zdrowe i tylko jedno ma wade wzroku po fototerapii.

Gość stefka28
Witam, może ktoś opisać transfer z mrozaczkow. Ile razy są wizyty, leki itd. Jestem po in vitro - udanym. Teraz chce drugi raz podejść, bo mam jeszcze mrozaczki. Będę wdzięczna za pomoc.