Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcoookoorobic

Nie wiem jak się zachować ?????

Polecane posty

Gość niewiemcoookoorobic

pół roku temu poznałam fantastycznego faceta, od razu między nami zaiskrzyło, no ale trzymamy dystans, spotykamy się od czasu do czasu, gadamy, opowiadamy o sobie itp. Ja mam dośc duzo problemów i czasem smianie się na spotkaniach z im sprawia mi ból, bo musze udawać. jak myslicie udawać radosną, usmiechac się nadal (wiem, ze to lubi, ozywa przy mnie, uśmiecha się - sam ma problemy emocjonalne), czy jednak pokazac że nie tylko on ma problemy i nie musi chodzić przygnebiony bo inni tez je mają a jednak czasem sie śmieją? Kurka! jak to rozegrać? Ja wiem o jego problemach i nie narzekam jak chodzi smutny itp.a on o moich nic nie wie, choc mam dużo cięższe przezycia za sobą :-( nie wiem jak to rozegrać :-( czy być przy nim radosną, żeby ciagneło go do mnie bardziej czy jednak pokazać, ze nie jestem tak silna jak udaje i tez mam problemy?

Gość niewiemcoookoorobic
czemu mnie olewacie?

Gość i_n_g
nie graj, bądź sobą.

Gość niewiemcoookoorobic
w sumie to nie tak do końca,ze gram, bo aktorka nie jestem, ale jak się widujemy ran na jakis czas to chcę żeby czuł się ze mną swobodnie i dobrze i miał miłe wspomnienia, ale zdrugiej strony chciałabym go wprowadzić w swoje zycie trochę bardziej, ale nie chcę, żeby się zraził moim malkontenctwem i smutactwem (chociaz sam się tak zachowuje i udaje cierpiętnika, bo lala go rzuciła, gdyby tylko wiedział, przez co ja przeszłam...)

Gość głupi ludzie wokół
nie obraź się i nie zesmuć :) ale jakaś skomplikowana i głupia jak typowa kobieta się wydajesz. od razu popadnie w depresję jak się dowie, że tak jak większość ludzi miałaś (czy tam masz) spore problemy? nie pomyślałaś, że się zastanowi nad sobą jak zobaczy jaka jesteś mimo swoich problemów?

Gość niewiemcoookoorobic
:-D nie obraziłam się :-D masz rację jestem głupia i skomplikowana ;-)

Gość khgjfgxngfcngfx
mngc