Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

PIERZECIE W ORZECHACH???

Polecane posty

Ktoras z Was pierze w orzechach? Mozn aje kupic na allegro. Podobno staraczaja na bardzo dlugo... tylko nie wiem czy to nie jakas sciema. Co o tym myslicie?

Gość obuektywna666
NIE

ja prałam dość długo, potem raz nie mogłam kupić i wróciłam do proszku. zwykle wszystko się ładnie dopierało, jeśli miałam coś bardziej brudnego to dosypywałam sody oczyszczonej, albo proszku do pieczenia. nie mówię tu o plamach z trawy czy jakiś bardzo uciążliwych :P

Gość koiko
maz Jagodce kasy nie dal na proszek Idz pozbieraj orzechy na dworze Moze jeszcze cos sie znajdzie;)

Jagoda ja używałam orzechów, nie tej kuli. szczerze to nie wiem na ile mi starczały, zależy w jakiej temp prałam i jak często. jedna porcja orzechów (ok 4 sztuk) starcza na kilka prań, zależy od temperatury prania. zwykle prałam na 40 stopni i wtedy te 4 orzechy starczały na 3-4 prania.

koiko, a wiesz , ze mam ochech kolo domu :D Moze rzeczywiscie to dobry pomysl z tym zbieraniem :) Dzieki , juz pedze zbierac orzechy a potem bede w nich prala. :)

Gość koiko
no widzisz-tanie pranie:)

Gość ja mam te kule
ale nie podoba mi się ich zapach, naprawdę na tyle mnie wkurza, że w tym nie piorę, poza tym plam nie usuwają

Kupiłam kg tych orzechów :D I leza sobie w szafce bo piorąc w nich mam wrażenie ze podobny efekt osiegnelabym piorąc w samej wodzie. Poza tym one ani troche sie nie pienią i chocby to nie pozwala mi uwierzyc ze cos z praniem robią

Gość matylda0322
dziadostwo i tyle

Mam takie ale jeszcze nie próbowałam, myślę,że mi się od tego ubrania bardziej pobrudzą;)

Gość orzeszek leszek
jagoda tobie to juz całkiem odjebało!! i jak douczyłas sie juz chociaz troszkę?? Jagoda ostatnio takie brednie pisała że aż żal. Że w Irlandi to jest dopiero życie nie mając pojęcia że Irlandia jest na skraju bankructwa!!

Gość matylda0322
moj znajomy pracuje w Irlandii i zyje mu sie bardzo dobrze -kasy ma w pierony

Gość matylda0322
podrozuje non stop -zwiedzil pol swiata osttanio byl na Grenlandii ,nigdy by Go nie bylo stac na podrozowanie jakby byl w polsce i mialby tutaj za takie marne grosze pracowac.

Gość orzeszek leszek
a czy ja napisałam że wszystkim sie źle żyje?? ale chyba nie chcialabyś mieszkac w kraju który lada dzień może zbankrutować?? pójdziesz do bankomatu a bankomat powie ci sorry ale kasy nie ma!!

Gość matylda0322
EEEEE -piszesz jak potłuczony i tyle w temacie.

Gość orzeszek leszek
a niby czemu?? nie masz nic wiecej do powiedzenia to piszesz że pisze jak potłuczony!! brawo!!

Gość matylda0322
bo lepiej martwic sie o nasz kraj a nie Irlandie -Irlandia sobie poradzi nartomiast U nas jest coraz gorzej wszystko coraz drozsze - wczoraj bylam na zakupach w centrum handlowym kupilam pare pierdólek ,prezenty na mikojaja dla dzieci troche produktow spozywczych i poszlo 400zł .

Gość orzeszek leszek
to żeś amerykę odkryła....

orzeszek, nie pierdol jak nie wiesz :P ok? Ja ostatnio dzwonilam do Ir do moich znajomych z pracy(Irlandczykow) zeby zapytac co tam u nich. :) To powiedzieli mi , ze to owszem kryzys jest ale nie jest tak zle. Oni wszyscy prace maja i nadal jest tak ze jak ktos chce to pracuje ale wiekszosc Irlandczykow to lenie i polglowki wiec sie nie dziwie ze u nich ze teraz sie zle dzieje. Ja bym chetnie do Ir pojechala i sie tam osiedlila ale az nie chce. :( wiec siedze w Pl.

Gość Danjaae
jagoda, to żart mial byc? "koiko, a wiesz , ze mam ochech kolo domu Moze rzeczywiscie to dobry pomysl z tym zbieraniem Dzieki , juz pedze zbierac orzechy a potem bede w nich prala. " czy ty tępa dzido odróżnisz zwykłego orzecha od orzecha pioracego??? ja pierdole co za idiotka.....

Gość bukaa
Przecież to był żart. :o A poza tym niejpierw musiałaby się do tych orzechów dokopać :D

Danjaae , ja nie bede komentowac tego co piszesz bo widac, ze Twoj poziom intelektualny pozostawia wiele do zyczenia. Jezuu, jakie niektore mamy kafeteryjne sa yyynteligentne to az normalnie wstyd. Ogarnijcie sie troche bo jak czytam cos takiego co napisala Danjaaae to nie wim czy sie smiac czy plakac.