Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niehi chuh uhg l

czy poznam plec w 17 tc???

Polecane posty

Gość niehi chuh uhg l

czy to za wczesnie bedzie?

ja poznałam właśnie w tym tc przy moich obu córkach... ale wiele zależy od ułożenia maleństwa...

Gość niehi chuh uhg l
:)

Gość balwaneeek
Ja też poznałam płeć w 17 tc ale jeżeli dziecko sie nie ułoży odpowiednio to możesz dopiero po porodzie sie dowiedzieć

Gość właśnie po to ta barierka
w poprzedniej ciąży poznałam w 14 bo się pięknie ułożyło. w obecnej ciąży jeszcze w 20 tc było gdybanie, a od 22 wiem co będzie

Gość poznasz ale
nie na 100%

ja poznałam w 11w4d płeć dziecka,w 13w6d potwierdzono a w 19 też potwierdzono :) wszystko zależy od sprzętu do usg i doświadczenia lekarza,chociaż moja gin jest młoda w miarę :)

no pewnie ja jestem w 18-stym -poznałam , zobaczyłam siusiaka w 16-stym , i to b wyrażnie

zależy od ustawienia dziecka, jakości sprzętu i lekarza. ja poznałam w 12 tyg, lekarz sam powiedział ze to tak na 70%, w 20 tyg potwierdził na 100% i sprawdziło sie :D

wszystko zależy od dziecka bo jak się uprze to do końca nie poznasz :P niedawno wyszłam ze szpitala i nawet sobie nie wyobrażałam że tak wiele kobiet nie wie jaka płeć aż do końca :P ja się w pierwszej ciąży dowiedziałam że córa w 27tc ale tylko dlatego że lekarka się wygadała (chcieliśmy miec niespodziankę), a w drugiej dopiero w 30tc mały się tak ustawił że klejnoty widać było czarno na białym :P

u mnie w 13,17,21 dziewczyna, dwóch różnych lekarzy w 24 chłopak :) i tak zostało do dziś

Gość niehi chuh uhg l
uhhh Minia kurcze ale sie przerodzila dziewczyna w chlopaszka :D

syna poznalam w 15 tyg, corke w 13 tygodniu-wszystko sie sprawdzilo wszystko zalezy od gina, moj prowadzacy (dodam ze prywatnie) zawsze twierdzil ze do 20tego tyg nie jest w stanie powiedziec,bo jak ja sobie wyobrazam takie male genitalia zobaczyc/rozpoznac jak ktos chodzil u niego panstwowo do dopiero po 30tym tygodniu dowiadywal sie jaka plec :-/

Gość Manila546
a ja w 18 tygodniu jak ostatnio miałam usg to nic mi lekarz nie mówił na temat płci :/ teraz pójdę w 22 tygodniu, oby się dobrze ułożył maluch, bo ostatnio ciągle się kręci :P