Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka1983

jakie wanienki

Polecane posty

witam wszystkie kobitki.ja z takim zapytaniem o wanienki.ze wzgledu ze nie mam pojecia jakiego mebelka zastosować.za 2 mc rozwiazanie i mysle jaką wanienkę kupic,kukam wlaśnie na allegro i podoba mi sie taka gdzie jest odrazu przewijak wanienka i 2 póleczki,ten mebelek jest na kółeczkach,wanienka ma odpływ i na wanienkę nakłada sie przewijak,może coś podpowiecie jak to sie wam podoba?jakie wy macie doświadczenia?pozdrawiam Gośka

Gość greennnnnn.......
Ja polecam ajzwyklejsza wanienke jaka istnieje (i tak szybko przejdziecie do kompieli w duzej wannie) a do tego przewijak zakladany na wanne...

Gość greennnnnn.......
* kapieli ... sory, az mnie zeby zabolaly :O

wiesz z całego serca polecam ci onde baby evolution, wanienka jest duża ma wbudowany termometr bez problemu sama wykapiesz maluszka, ja najbardziej bałam się pierwszej kąpieli mojego synka ale zta wanienka to pryszcz;-) wklejam ci przykladowego linka - http://allegro.pl/wanienka-onda-evo-ok-baby-transport-0zl-najtaniej-i1338526463.html na allegro mozna upolowac taniej niz w sklepach, mi wanienke przywiozł mąż z holandii ale w pl sa identyczne, widzialam w jakiejs hurtowni ale cena byla powalajaca

Gość tez chce sie wypowiedziec
Dla mnie do bani sa wanienki z tymi wbudowanymi wyprofilowanymi siedziskami, nigdy nie potrafilam normalnie wykapac dziecko w takiej (trafily mi sie 2 po ludziach), a dziecko nie ma w ogole tej frajdy, ze plywa w wodzie, tylko lezy sztywno na plastiku, i nie wiem, jak mu przy tym umyc plecy czy pupe. W zwyklej wanience tez bez zadnego problemu matka sama bez asysty moze wykapac dziecko.

Gość Co o tym sadzicie
Ja juz kupilam najzwyklejsza wanienke z Ikei. A przewijak zamierzam urzadzic na zwyklej duzej drewnianej komodzie w pokoju dziecka.

Gość Co o tym sadzicie
A i nie kupuje ani profilu ani zadnych wkladek do wanienki, bo dzieci nie sa takie super delikatne zeby nie moc ich przytrzymac te kilka minut. No ale to moje zdanie.

Gość mam pytanie takie...
Ja miałam najzwyklejszą wanienke.A na przewijak świetnie nadawała sie pralka:) I popieram powyższą wypowiedź.Jak umyć dziecku plecki i pupe w takiej wanience profilowanej...