Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uihuiyhy78y78y

Dlaczego dziewczyny sa w dzisiejszych czasach takie wielkie???

Polecane posty

Gość eee no powiem tak
175 to ani niski ani wysoki choc blizej mu do tego pierwszego. Ale co maja pwoedziec faceci ok 165 a takich jest tez przeciez pelno?? Przypominam ze karzeł to ktos kto ma najwyzej 120 cm

Gość kilimrna
Alien ja nawet nie zwracam uwagi na niskich facetów :D z miejsca kwalifikuje ich w szufladce "kumpel"

ludzie dajcie spokój,czy to ważne ile kto ma wzrostu?nie macie większych problemów? to się cieszcie.I nie to ładne co ładne ,tylko to co się komu podoba.

no to moze dla ciebie 175 to niski bo sama jestes wielka, nie oszukujmy sie. Ja mam 179-181 w zaleznosci od pory dnia, jak dla mnie najladniejsze sa dziewczyny tak 160-166 przy czym o wiele wazniejsza jest jej twarz i figura. Ale np 172-178 kompletnie mi nie leza, po prostu sa jakies takie, dziwne

Gość ALIEN VS PREDATOR II
To pytam dlaczego pomimo tych wszystkich teorii netowych prawdziwe zycie ujawnia zupelnie inny trend. Mam kumpla, nie wiem moze ma wlasnie ze 175 i wszystkie dziewczyny jakie mi sie do tej pory podobaly zapatrzone w niego jak w obrazek od pierwszego spotkania. jest nizszy ode mnie z 10 cm ale to na niego do cholery wszystkie leca! :o Mowia ze jest sexowny przystojny itp no to o co kaman z tym wzrostem do diabla?Zreszta pochodzcie po ulicach zobaczcie czy sam wzrost wystarczy zeby miec ladna dziewczyne, wiekszosc bierze kolesi z pieknymi mordami :o

Gość jabezczelna
hehe odezwały się matrony zakompleksione. No trudno o was powiedzieć: zwiewna, delikatna, eteryczna itd. to co charakteryzuje prawdziwe kobietki:) i to co tak rusza facetów:D

Gość tak samo powwie
koles 175 cm :D Nie ty to 100 innych sexownych 160 lasek sie znajdzie :D I z tego wychodza zalozenia i maja w doopie laskowe potwory po 175+

Gość k,mngfrgtj
ja myśle, ze to jakies wadliwe mutacje genów. Kobieta normalnie nie powinna mieć więcej niż 170

Gość nestle aquarel hm hm
powyzej 175 potwory? moze nie zawsze wyglada to ładnie, ale znam przynajmniej 2 laski 180cm+ o których nikt nie powie potwór... po prostu wysoka dziewczyna musi być szczupła, inaczej wyglada jak czołg :D i nie wiem dlaczego "dziwny" wzrost wypomina taki kurdupel... 175 wzrostu u faceta? nie ma sie czym chwalić :o

Gość jjoolineee
do autora koleś jestes jakis dziwny. dziewczyna ktora ma ponizej 170 nie bedzie miala pieknych długich nóg bo to fizycznie nie mozliwe. a kazdy facet zwraca uwage na nogi. ja jestem wysoka i wszyscy mi mowia ze mam super smukle nogi i to dzieki mojemu wzrostowi. male karakany maja krotkie nogi i najwyzsze szpilki tego nie ukryją :)

Gość ktotuma kompleksy
to ma :D:D:D

Gość łóhohoho
nie chcialbym szmuli wiekszej niż 170 niektore sa fajen ale co z tego kiedy zaczynaja przypominac chlopa??????????????

xcdcxrfdcrf - bardzo, bardzo przeciętny zaczyna się od 178 :o dla mnie facet powinien mieć nie mniej niż 180... i nie mnej niż 18 w spodniach :P

jjoolineee - g prawda :o mam 168 i mam fajne nóżki :P

Gość sddss
ja mam 172 i zauwazylam ze wiekszosc facetow jest ode mnie nizsza;/ na dodatek jestem dosc barczysta jak to opisal autor i sama sie czuje jak wielkolud..chcialabym byc drobna i lekka ale mam szerokie kosci;/

Gość ALIEN VS PREDATOR II
i zadna jak puszcza sluz w jego obecnosci wtedy dziwnym zbiegiem okolicznosci nie pieprzy "e ale ty masz tylko 175 cm" :o

Gość Karol Darwin
kobieta wielkolud to jest ślepa strzała ewolucji

Gość bhiubyh
facet nie zwraca uwagi na nogi tylko na dupe, a nogi się mówi zeby brzmiało kulturalniej tyle w temacie

Gość mam 175cm wzrostu i...
ładną buzie do tego kobiecą budowę ciała... nie jak te babochlopy ktore opisuje autor tematu... Problem nie lezy w kobietach tylko w was facetach....niestety ale jesli jest przystojny to często równy ze mną wzrostem a jeszcze częściej niższy....niestety ale wysoki mam tu na mysli 180+ bo facet 175 cm wzrostu to jest kurdupel (dosłownie) rzadko który jest ładny.... wracając do kobiet...jesli chodzi o wzrost to wiadomo różnie są wyższe i niższe bla bla bla ale przypominam,że wiekszość modelek ma 175+ (nizsza jesli jest ładna moze jedynie byc fotomodelką) takze jesli jest cos nie tak to tylko z wami facetami...poza tym jestescie tak zniewiesciali ze niestety ale kobiety muszą zacząc mutować bo na was liczyc nie mozna;d

Gość hmmmmnoooo
tez jestem wielka... :o 175 cm i 59 kg. chce byc nizsza.. kurde no...