Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.Y.A

Jak ta dziewczyna mnie wkur*ia !!!

Polecane posty

Gość K.Y.A

Znam taka dziewczyne co wyzej sra niz dupe ma. A mianowicie w kółko powtarza ze jest ksiezniczka haha! Jej teksty: "Taka księżniczka jak ja... ", "Jak mozesz to robic ksiezniczce?..." Poza tym mowi o sobie ze jest gwiazda :| ja pierdole, zeby ona chociaz miala wyglad ksiezniczki.... Predzej wyglada jak dziwka i tak sie ubiera nie raz.... Co myslicie o takiej pizdusi pusi?

Gość dokarmiamy pieski
Pomóż psom z Poznańskiego schroniska Zasady są proste - wchodzisz na http://szerlok.pl/nakarm_psa/ i wybierasz jednego z psiaków. Na stronie jego ogłoszenia klikasz w przycisk - codziennie możesz wybrać jednego psa, choć nie musi to być zawsze ten sam. Wróć kolejnego dnia i znowu kliknij - kiedy wirtualna kość się zapełni i dojdzie do 100%, Szerlok wyśle psu do schroniska wielką paczkę z karmą Pamiętaj! Klikaj codziennie i zapraszaj znajomych ! Bezdomne psy czekają na naszą pomoc a ze znajomymi zdziałamy więcej. Wklejaj link gdzie się da, zamieść informację na Facebooku i innych serwisach, w statusie GG i Skype'a. Jeśli chcesz jeszcze bardziej pomóc - skontaktuj się ze schroniskiem - możesz zwierzaka adoptować i dać mu dom na święta . Zaproś wszystkich znajomych na to wydarzenie! Razem zdziałamy więcej KLIKAJCIE I PRZESYŁAJCIE DALEJ!

Gość K.Y.A
upppppppppppppp

Gość K.Y.A
kurwa cop z wami?

Gość nic sie z nami nie stalo
po prostu mamy w dupie ciebie i twoja zjebana kolezanke:D

Gość dokarmiamy pieski
super!! dzieki :)

Gość K.Y.A
psy juZ nakarmilam teraz wypowiadajcie sie o tej dziewczynie!!!!!!!!!!!!