Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalalalalalal

Czy jestem gruba?

Polecane posty

Faceci nie mają jednych, ogólnych preferencji ;) każdy ma inne. znam sporo, co woli niższe dziewczyny, zazwyczaj brunetki. Oczywiście są tacy, co lecą na wysokie blondynki, ale szczerze mówiąc - niewiele takich znam. W każdym razie, moim zdaniem wyglądasz dobrze :) Jeżeli coś Ci przeszkadza, to warto nad tym pracować, zastanów się jednak - ile masz czasu i czy masz ochotę poświęcić go na ćwiczenia itd. Ruch to na pewno zdrowie - spacery, nordic walking, jogging usprawniają nie tylko mięśnie, ale i pracę mózgu, pozwalają kontrolować emocje, powodują wzmożone wydzielanie hormonów szczęścia. Więc na pewno warto. I warto ograniczyć słodycze (duże ilości prostych węglowodanów nie tylko tuczą, ale sprzyjają też stanom zapalnym), chipsy i tłuste przekąski (puste kalorie) na rzecz choćby wafli ryżowych itd. Biały chleb na ciemny, makaron jasny na ciemny (osobiście bardziej mi smakuje), no i koniecznie aldente (taki twardawy). Wywalić ziemniaki z menu, sama skrobia, a z dodatkiem masła - bomba kaloryczna. No i tak dalej i tak dalej. Na pewno warto o siebie zadbać, a z Twoich wypowiedzi wynika, że jednak nie czujesz się pewna siebie, raczej wycofana. Może jakbyś zaczęła uprawiać jakiś sport, to nie tyle wygląd, ale sposób myślenia o sobie by Ci się poprawił? Ja mam lepszy humor jak trochę poćwiczę (z hula hop, bo to fajne ;)), mimo że przecież od godzinki ćwiczeń nie jestem ładniejsza... Ale czuję, że o siebie dbam i to jest fajne :) Jeśli coś robisz, to dla zdrowia i satysfakcji, a nie dla czyjejś estetyki czy wyglądu - wtedy nie wpadniesz w kompleksy, a działania przyniosą Ci i korzyści i radość :)

Gość *liliann
Kurcze, to nie mieszczę się w tych parametrach :)

Gość lalalalalalaalala
haha;p oj dobra, dobra, już nic nie mówie:D

Nie, no wlasnie mow, dzieki czemu zdobedziesz nowe poglady, bo mam nadzieje, ze te - odnosnie wysokiej i szczuplej blondynki - juz zmienilas ;)

Gość i hope so....
przepraszam, ale muszę... masz fajny tyłek, taki w stylu j.lo :P i żeby nie było-jestem kobietą i jestem zazdrosna ;)

jak ja zazdroszcze ci tej pupy..... ja sie staram cwiczyc zeby choc troche ja zaokraglic ale nadal jest praktycznie plaska :(

Gość lalalalalalalalalalal
To ja Ci ją z przyjemnością oddam:D z udami w zestawie;p

To ja Ci ją z przyjemnoscia oddam:D Z udami w zestawie;p

Gość obejrzalam zdjecia z pierwszej
strony i uwazam, ze masz swietna figure. Kilogramy nie wazne, wazne ze wygladasz jak laska pierwszej klasy. Nic sie nie odchudzaj, jest super ;)

Gość dfdmfjfdjdfdf
wg mnie jestes normalna, fajna dziewczyna. Nie musisz sie odchudzac, bo wygladac normalnie. A jaki rozmiar nosisz?

Gość lalalalalalalalal
To róznie, bluzki to zazwyczaj 's' sukienki i spodnice s/m a spodnie to najczesciej 38; )

Gość masz figure jak ja
tylko, ze ja mam 30 lat i urodzilam dziecko Lepije zadbaj o zdrowa diete na bazie warzyw i chudego miesa/ nabialu i zapisz sie na basen lub aerobik

Gość sakdlknkdn
Jestes gruba, powinnaś zrzucic z 15 kg conajmniej, dziewczyny w twoim wieku mają figurki miodzio a nie..

hm..myslalam raczej o 5-10 kg..; p

Gość gdzieeeeeeeeeeee
moim zdaniem dobrze wyglądasz, nie jestes chuda ale akurat..nie odchudzaj sie

Gość Iga R
Polecam wam świetny suplement african mango http://africanmango.pl/, działa super szybko bo efekt widziałam już po kilku dniach, mocno ogranicza apetyt i skutecznie spala tłuszcz, znacznie poprawia też trawienie ;)