Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkfsdkfosdkfsda

Co ile dni myjecie głowe?

Polecane posty

Gość jestem Polką, niestety
cecha naszego narodu? super czystość-naśmiewają się z ludzi, od których czuć pot, myją się po kilka razy dziennie, włosy codziennie, ale jak się koło nich przechodzi, to w jakiś dziwny sposób śmierdzą wielkie czyścioszki

Gość treewetu
nie wyobrazam sobie isc spac z nieumyta głowa po całym dni a takze wyjsc z domu rano po nocy także dwa razy dziennie...jestem facetem;)

Gość sabia
ja dokładnie tak jak ,,Izzy1987 '' codziennie, ale jak siędzę w domku to mogę sobie odpuścić, chociaż rzadko się zdarza...

Gość soszzagłębianka
Myłam co drugi dzień ale teraz zima i czapka więc myję codziennie

Gość sabia
treewetu - bo jesteś facetem i pewnie masz krótkie włosy, dla Ciebie to tak jakbyś umył klatę :P Oczywiście bez obrazy, ja tylko żartuję :))))))

Ja myslam codziennie ale strasznie szybko zaczely mi sie przeytluszczac i staram sie myc co drugi dzien. Fryzjerka mi tak doradzila bo podobno wlosy przetluszczaja sie od wlasne czestego mycia no i szybko sie niszcza. Jezszce jak ktos umyje glowe na noc i same sie wysusza to ok ale jak ktos suszy suszarka codziennie to wspolczuje:O tu nawet dobra odzywka nie pomoze

Ja gdybym myła codziennie to bym juz nic nie miała na głowie:) W zime to co 2 dni najwczesniej, przewaznie co 3 - nie przetłuszczają mi się:)

Gość sabia
guma orbit - masz rację, w chwili obecnej mam niezły problem z wypadaniem włosów, i jestem pewna, że to przez codzienne mycie głowy i zawsze rano, więc dochodzi suszarka, a do tego raz na kwartał farbuję, więc nie ma co się dziwić....

Nie jestem brudasem, lubię się kąpać ale za myciem głowy nie przepadam i jakbym miała myć codziennie to chyba bym oszalała :O Podziwiam Was...Najczęściej myję co drugi dzień, jak nie muszę to co 3, 4 dni

Brzydula ja mam dosyc słabe włosy i przy myciu sporo mi wypada więc naprawde codzienne mycie by je dobiło:) Ale nie chodze z tłustą głową:D Nie mam wogóle problemu z przetłuszczaniem:)

Gość sabia
heh chyba jednak przemyślę tą sprawę..

Gość magda328
ja myje codziennie, rano. nei jestem w stanie juz inaczej. nie wyobrazam sobei jak dawniej moglam myc co 2 dni;/ teraz poporstu czuje ze na nast dzien sa wlosy juz nadzwyczajniej tluste;/ chcialabym to zmienic ale nie moge nic nt to poradzic! najgorzej jest jak mam na 7.30 a jestem w klasie maturalnej i nie moge za bardzo opuszczac ale zawsze czapka kaptur wiec glowa nie marznie rano

hakuna no troche z tym mam roboty.Musze wstawac 2 godz przynajmniej wczesniej czyli o 6tej zeby umyc wlosy i je wysuszyc

Gość Łabądźźź
Och, zazdroszczę tym z Was, które nie muszą myć włosów codziennie. Ja mam tłuste (właściwie łojotok) i jestem zmuszona myć je co rano :( Na dodatek mam cienkie i słabe włosy, więc częste mycie dodatkowo je dobija :( No, ale co mam zrobić? Od kilkunastu lat wybieram czystość włosów ponad ich zdrowy wygląd i szoruję głowę codziennie :(:(:( PS. włosy strasznie wypadają :(

Pani Smakowita-bo nic z nimi nie robie oprocz suszenia i farbowania zadnego prostowania,rozjasniania tylko myje i susze-i tak sa proste jak druty

Gość a ja myje raz na tydzien
i nie wyobrazam sobie myc wlosow codziennie czy co dwa dni. to bardzo niezdrowe dla wlosow, zwlaszcza dla suchych jakie ja mam. wlosy potrzebuja paru dni zeby sie naturalnie natluscily (chociaz typowo tlustych jeszcze nigdy nie mialam), inaczej beda wypadac i sie niszczyc. zabieracie im wlasna mozliwosc ochrony, tak samo jak codzienne sie kapanie czy branie prysznica. skora tez potrzebuje wlasnej ochrony, nie wolno sie tak wysuszac od stop do glow :P wystarczy sie umyc codziennie; twarz, szyje, pod pachami, pupe i nogi a prysznic brac raz na 3 dni, kapac sie raz w tygodniu. i tak wam powie kazdy lekarz czy dobra kosmetyczka (badz fryzjer). wszyscy ci ktorzy myja glowe raz dziennie czy raz na dwa dni beda zawsze mieli problemy z przetluszczaniem sie wlosow, wypadaniem itd.

Gość lozkowa panna?
codziennie

Gość a ja myje raz na tydzien
pamietam kolezanke jeszcze z podstawowki; myla wlosy codziennie, bo niby takie tluste miala :P w 7 klasie juz prawie ich nie miala w ogole - tylko taki puszek jak kawalki waty a nie wlosy....

Gość lozkowa panna?
ja mam problem z wypadaniem wlosow i przetluszczaniem sie dlatego tez myje codziennie po 1 by nie meic tlustych a po 2 poniewaz myjac codzienie nie placze ze az tyle wlosow mi wylatuje co przy mysciu co drugi dzien:P

Gość lozkowa panna?
nie ma roznicy czy myjesz codziennie czy co dwa dni bo te wlosy co maja wyleciec to i tak wylecaq!!

Gość kikutki
ja mam przetluszczajace sie wlosy wiec nie wyobrazam sobie bym ich dziennie nie myla a to ze jak rpzetluscisz wlosy to beda sie mniej przetluszczaly to ejst bajkaa, ktora nalezy schowac miedzy inne ksiazki