Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Gość treewetu
nie no tam zaraz biale kozaczki to raczej wiocha chodziło mi bardziej o to ze fajnie mozna sie pobawic i potanczyc przy czyms takim ale masz racje ja tez tego nie lubie blee no i kolejna cecha wspólna oj jeszcze pare postów i chyhba sie zakicham:D

Te kozaczki, maluch itp. to taka ironia była ;) A tak na poważnie to disco polo mnie nie kręci, wolę inne klimaty, chyba że impreza jest juz rozkręcona i wrzucą tam jedną czy dwie piosenki. To nie mam nic przeciwko.

Gość treewetu
albo sporo wypijesz;) a jakie klimaty Cie kręcą? co w oógle porabiasz na codzien? no i co z tym chlopakiem bo nie wiem czy mam sie starać czy nie;)

Gość treewetu
nie wyczułem ironi ale ja jeste głupi:(

Haha juz o alkoholu nie chciałam pisać ;) Wtedy duzo rzeczy wchodzi ;) Ogólnie lubię każdą muzykę przy której można potańczyć np. house, trance, hip-hop. Tak, mam chłopaka, nawet narzeczonego, więc nie musisz się specjalnie wysilać ;) Ale zawsze to jakis sposób na zabicie nudy ;) A Ty jaką muzykę lubisz? A na codzień pracuję i to głównie wypełnia mój czas.

Gość brudaska od zawsze
wioseneczka co to za kit z tym chomikiem?

Gość treewetu
nie jestes za młoda na narzeczonego??;)

Mallorca to jest nieziemska! :) w sumie moje imprezowanie zaczęło sie od tej piosenki :P Mnóstwo wspomnień! Nie jestem za młoda na narzeczoną, może na żonę tak, ale ze ślubem tak się nie spieszymy ;)

Gość treewetu
no uwielbiam sie przy tym bawic zawsze chodzilismy na balety do jednego kluby gdzie puszczali to i tego typu podobne utworki ale z czasem klub stał sie tak popularny i zaczelo przychodzi tyle ludzi ze nie mozna było sie normalnie pobawic taki tłok no ale teraz mysle odwiedzic to miejsce co prawda post i nie wypada no ale moze ludzi tez będzie mniej;)

Gość treewetu
wiosna ty sie lepiej weź za normalna robote i nie przeszkadzaj mi w uwodzeniu byc moze to poczatek pieknej milości :d

Gość treewetu
a czym sie konkretnie zajmujesz gdzie pracujesz?

Gość treewetu
oo moja pierwsza fanka;) powiem Ci w tajemnicy ze tez to zauwazyłem ;) no ale co dziwisz jej sie w koncu fajny ze mnie chlopek;)...ale cóz poradzic ona jest zajeta w tej bajce nie będzie happy endu ;(;( chlip chlip ehhh cóz poradzic zycie... a moze Ty nie masz chłopaka co:D

hłe hłe hłe jestem mężatką, jak kulą w płot Ci to podbijanie idzie. Nie rezygnuj z niej, dobrze Ci szło bajer nawet nie wyglądał bardzo nachalnie, po dwóch piwach nawet uwierzyłabym we wszystko. Może wróć do nóg co? Komplementy zawsze działają :D

Gość treewetu
terri zartowałem z voodoo wiesz ze lubię tylko Ciebie... i co nie ma nikogo ehh znowu zostałem sam no nic puszcze sobie mallorce ''odkręce gaz nie zapuka nikt na czas'':d wiecie z jakiego to filmu no?? uwielbiam go...

Gość treewetu
mezatka jeszcze lepiej a przepraszam co to niby ma znaczyc ze po piwie uwierzyalbys we wszytko ja w niczym nie kłamałem no moze z wyjątkiem tego ze nie lubie disco polo;) a co do nóg to wiesz mysle ze zdaje sobie z tego sprawe wiec na nic sie zdadza takie komplementy co najwyzej moge jeszcze powiedziec ze ładne pantofelki;)

Aj tam leci odrazu :P Całkiem ciekawie sie rozmawia ;) Happy endu nie będzie, bo to raczej taki dramat :P Widzisz, nawet fanki masz (zazdrosna :) ), akurat może któraś wpadnie Ci w oko ;) I moze chociaz troszkę przyczynię się do nowego romansu ;) Jestem managerem w restauracji. A Ty czym się zajmujesz? Co robisz w wolnych chwilach?

Gość treewetu
no albo chłipaki nie płaczą ale raczej Ty masz racje... własnie to zróbcie mi reklame będziecie takimi moimi naganiaczami naganiaczkami? lasek tj dziewcząt;) wy i tak juz macie zycie ułozone;)... ja tez pracuje na cał etat wiec praca pochlania wiekszośc czasu pracuje jako PH;) a w wollnych chwilach ze znajomymi troche sportu na sali a w łikeny jak to łikendy;)

tak, tak poranek kojota :) Ale przyznam sie ze ściągałam, bo nei ejstem dobra w cytatach :P

Gość treewetu
kurde nie potrzebnie kimałem po południu teraz późno pójde spac a jutro znowu bede nie przytomny...a swoja droga to rozmowa z terri pozbawiła mnie bólu głowy caly dzien cos mnie cmiło dzisiaj chyba chormony zaczęły buzować ;) hi hi eghm no juz biore sie w garsc