Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Dzięki voodoo :) Treewetu, a skąd ten Twój nick sie wziął? I jeszcze jedno... jak trafiłes na kafeterie?

Gość treewetu
eee nie chce mi sie nigdy nie lubilem sie rejestrowac na zadnych stronach bo trzeba własnie wymyslać nicki i hasla a nigdy mi sie nie chcialo i nie mialem pomysłu na cos cool nawet teraz jakies treewetu pff

Gość treewetu
ejjjj to ja pierwszy napisałem cos w stylu ze mogłbym pochwalic jej buty co znaczy ze sa ładne a mniejsza o to nie obraze sie;)... nie pamietam przypadkiem pewnie wpisałem w google cos w stylu.. jak poderwac dziewczyne w klubie albo czy facet moze nosic różowa koszule i mi wyskoczyla kafeteria;)

treewetu, hihi fajnie, że jestem Twoja metoda na ból głowy :) Gdybym w przyszłości była potrzebna to daj znac :D A ja ostatnio wogole póxno chodzę spać, ale jutro mam wolne więc mogę siedzieć, także nie patrz na mnie ;) aha i u mnie jest inny czas, o godzinkę do tyłu :)

Gość treewetu
a mmój nick wziął sie z przypadkowego naciskania klawiatury ;)

Gość treewetu
godzine do tyłu?? no nie nie mow ze jestes z wybrzeza;)

Gość treewetu
voodoo widzisz nie dosc ze zajęta to jescze z innego kraju... voodoo a jak tam tobie sie układa w małzenstwie wszytko ok;) moze chcesz o czyms pogadac;)

Gość treewetu
terri patrz kolejna rzecz ja tez czesto pisze poxniej przez x bo nie chce mi sie wciskac ''alt'' a wiem ze i tak kazdy sie domysli ze chciałem dobrze napisac bo kazdy wie ze alt plus x równa się 'ź' taraa...mocne co nie:d

Gość treewetu
hmm moze ja czas zapomniałem przestawic... a skad jestescie?

niom mieszkam w Irlandii. A ja piszę normalnie, tzn wciskam alt i "z", ale ze szybko pisze to nie zawsze alt zaskoczy ;P Szukałes, jak poderwać dziewczynę w klubie, masz z tym jakis problem? W klubie to najprościej, wystarczy tańczyc koło niej, później z nią, jakos zagadać i gotowe! :P Przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość treewetu
ja z Polski;)

Gość treewetu
no no ja własnie tez pisze szybko i nie zawsze zaskoczy alt własnie tak chciałem napisac czyz to nie wspaniale;) no niby tak tylko ze jakos tak sie sklada ze zawsze na baletach to jestem raczje no wiecie podchmielony (nie zebym był z tego dumny;)) no i jak jestem nakrecony to no wiecie podbija sie do kazdej laski a ... no wiecie nie koniecznie później mi sie ona podoba;)

treewetu, a skad dokładnie jestes? Nie waham sie tyle pytac, bo na poczatku dostałm przyzwolenie, pamietasz? ;)

Gość treewetu
ale Ty jestes wścibska;)...zartuje oczywiscie oczywiscie pamietam pytaj o co chcesz tylko nie o intymne sprawy mysle ze to jeszcze nie ten etap powinnismy poczekac przynajmniej do soboty;) o co pytałas a tak juz wiem o tóz ja od urodzenia 24 lata cały czas bez zmian mieszkam w jednym miescie, nie przeprowadzałem sie nigdzie bo to w suemi duze miasto i podoba mi sie tu mieszkam na spokojnym osiedlu mam tu przyjaciół i znajomych... eghm =...Wrocław;)

Gość treewetu
terri musisz zadawać mniej zlożone pytania;)

Wrocław, i pomyslec ze jeszcze pare dni temu bylam we Wrocławiu:P

Ja najbardziej lubie zakupki we wrocku, Galeria dominikańska i te sprawy :P

Gość treewetu
no widzisz i nic nie powiedzialas;)

Gość treewetu
patrz ja tez lubie zakupy pod warunkiem ze cos kuopuje;) musisz odwiedzic magnolie troche wieksza od dominikanskiej w dominikanskiej jest masakra mniejsza i strasznie duzo ludzi plus te fontanny musyka szum charmider pogadac nie mozna ;)

Gość treewetu
voodooo do poczytania;) aa nic z tego myslisz ze nie wiem ze specjalnie napisałas ze idziesz zebysmy podgrzali atmosfere a tka naprawde tu będziesz zreszta jak pisałem wczesniej jeszcze nie teraz ja nie jestem jakis łatwy nie moge tak od razu bez uczucia;)

Gość treewetu
n terri zeby mi to bylo ostatni raz;)