Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Gość treewetu
terri przepraszam Cie ale tez będe powoli uciekał rano trzeba wstać... bardzo fajnie mi sie z Toba pisalo mio było poznać ale jak chciałabys jeszcze mi pomóc z bólem głowy to w sobote ewentualnie w niedzielę na pewno bys sie przydala;)

Gość treewetu
czy taka nowa to nie bo juz jest jakis czas i nie koło dworca to chyba o arkady Ci chodzi mongolia jest przy ul legnickiej pomiędzy astrą tgg a ta na ostatnim groszu;)

AAha, faktycznie z Arkadami pomyliłam. Niom to w takim razie może do soboty... Dzięki za miłe zabicie czasu ;) Dobrej nocki 🖐️

Gość treewetu
nom będe Cie lapał w tym temacie...dobranoc:)

Gość treewetu
terri pss jestes?

treewetu jak będziesz chciał pogadać, to będę jutro koło 22. Jesli będzie Ci pasowało to byłoby super :)

Gość treewetu
jak sie nie upije to powinienem byc;)

Gość Sraptak
Uwielbiam skrecac kurom karki.Trzepot ich cial budzi we mnie wzwod.Bardzo lubie urywac te kurze glowy bo fajnie tryskaja krwia.Mam chec na kotlety mielone.Jestem glodny...

Gość treewetu
jestem...trzeźwy;)

Gość treewetu
czesc:)...no nie imprezuje dzisiaj we własym zakresie kupiłem sobie piwko kubelek kfc i oglądam bad boys;) (swietny film) wczoraj byłem w koncu fajne balety do teraz mnie nogi bola;)...a Ty czemu w sobote w domu?

Czyli dzisiaj leniuchowanie jednym słowem ;) Ja tez odpoczywam, niedawno wróciłam z pracy. Idę zrobić sobie drinka dla rozluźnienia ;) KFC mówisz, trzeba było przyjść do mnie to dałabym Ci zniżkę :P

Gość treewetu
leniuchowanie dokladnie...o a co w kfc pracujesz? no jako managerka to oprocz znizki dozucilabyc wiecej do kubełka...o widzisz Ty masz drinka ja piwko no to zdrówko;)...a musze sie pochwalic tak ostatnio pisalismy o podrywaniu itd wczoraj zdobyłem nr pewnej dziewczyny;)

oooo proszę, a własnie miałam pytać czy jakies owocne były te balety ;) No to teraz musisz działać :) No widzisz, gdybyś przyszedł do mnie to drugi kubełek miałbys extra ;) Pomijając to że zapłaciłbys kilka razy drożej za bilet lotniczy :P Niom, zdrówko! ;)

Gość napalenieccccccc
A teraz tak siem napaliłem, że widziałem młodego faceta w super obcisłych dżinsach, że do teras widzę jego pupcię i asz do teraz kutas mi stoji.

Gość treewetu111
co tam bilet ważne ze kubełek gratis no o oczywiście poznanie Ciebie bezcenne;) no musze działać odczekam kilka dni zeby nie pomyslala ze mi zależy;) a powaznie to wstydze sie;) nie no musze działać szybko bo i tak srednio pamietam jak wygladała wszystko działo sie tak szybko;)... a Ty czemu tak sama pijesz pomijając mnie jako internetowego kompana...

Gość treewetu111
podszyw

A ja myslalam ze odwazny z Ciebie facet, to na poczatek wyslij chociaz sms-ka. :) Haha, podobnie miałam jak poznałam mojego obecnego...Dałam mu nr tel, umówilismy sie pare dni później ale ja juz nie paamietałam jak on wyglada :P To chyba normalne jest ;) Widzę że ktoś sie zaczernił za Ciebie... Czemu sama piję? Bo sama jestem w domku, nie dzwonie po znajomych bo nie mam siły. Moj facet w pracy. Zreszta wogole bym nie robila drinka, ale jak Ty pisałes o tym piwku to mnie tak ochota naszła, stąd ten drink ;)

Gość treewetu111
no ja tak troche męcze to piwo, za bardzo sie najadłem i nie mam juz miejsca;)...a powiedz Ty w tej irlandii na stałe mieszkasz czy do pracy tylko pojechałas?

Gość treewetu111
no a taki małem fajny nick z ttymi jedynkami juz nie wyglada tak seksownie;)

Przyjechałam do Irlandii nie do pracy, tylko sama nie wiem, chciałam zmienić otoczenie, wyrwać się od rodziców, poczuc trochę wolności, nauczyć się języka. Ale po miesiącu kasa się skończyła i trzeba było znaleść prace :P I teraz nie widzę sensu wracać do Polski, chyba ze cos sie zmieni. Jak narazie dobrze mi tu. Treewetu, masz rację coś jest w tym nicku... ;)

A ciekawe czy jest znaczenie czy nick jest pisany dużą czy małą literą, sprawdź.

Gość treewetu111
a nie tesknisz za rodzina znajomymi ? dlugo juz tam jestes?

Gość .treewetu
.

Gość .treewetu
nic nie dało nawet jak dałem z duzej litery ewentualnie moge dac kropkę przed albo napisac przez jedno e albo 3 e ale to juz nie będzie to samo;( moja samoocena przez to spadla juz nie czuje sie tak atrakcyny jak wczesniej;)

Gość .treewetu
jest i ona siema... e tam tak naprawde mnie nie mozna podrobic jestwm jedyny w swoim rodzaju:d

Gość .treewetu
a z drugiej strony jakby sie tak przyjrzeć to nawet mi do twarzy z ta kropką;)