Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy pomozcie

grysik na skorze dziecka co to moze byc

Polecane posty

Gość mamy pomozcie

corka ma 22 mc i od okolo 18 mc zycia to cos sie pojawia i znika niewiadomo kiedy wyskoczy i jakie bedzie dzis ma tego troche na lewym boczku jest czerwone i tak jakby zaognione ale juz na brzuszku tylko czuc ta kaszke .Mamusie co co jest pomozcie nawet Zyrtec nie pomaga...

Gość mikikikilolo
moj synek ma to samo ma 2l, pojawia mu sie to na plecach i na brzuszku

Gość misia1111111111111111111111
moja też ma to na policzku myślę że to skaza białkowa bo starsza córka też tak miała i miała skazę białkową

Gość mamy pomozcie
kurcze czyli nie tylko moja to ma ...Moze macie sposoby jak zmniejszyc te objawy?

może zmniejsz nabiał

Gość mamy pomozcie
NO ALE SZCZERZE POWIEM WAM ZE WYPIJA ONAtylko 200 ml mleka na noc nic wiecej zero serkow i tak dalej bo nie lubi...A moze to byc od owocow?np?

myślę że też to może być od owoców a jakie je bo moja ma 10m i bardzo lubi mandarynki i zastanawiam się czy to nie od tego lub od kubsiów bo też dużo pije,teraz jej zmniejszyłam,więcej herbatki pije

Gość mamy pomozcie
przewżnie ukochane pomarańcze twoja malutka jeszcze jest ....tylko takie lubi sokow nie pije bo nie lubi

Gość ostrężynka
Misia no moim zdaniem to twoja córcia jeszcze troszke za mała na mandarynki. I przede wszystkim kobieto nie dawaj jej Kubusiów!!!! To są najgorsze świństwa. Poczytaj trochę na ten temat. Mój syn ma ponad dwa lata i nie daję mu ich do tej pory. Lepsze naturalne soki, albo w ostateczności bobo fruty albo gerbery. Ale Kubusiów i innych temu podobnych nie polecam