Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayah

Głupie zdjęcia na NK I FACEBOOKU

Polecane posty

Gość widze moj ulubiony
miedzy toba a autorka to jest przepasc :D oczywiscie na twoja niekorzysc

Gość widze moj ulubiony
a mnie te zdjecia smiesza :D wyobrazam sobie wtedy mine ogladajacej rodziny czy znajomych :D hahaa

hmmm może i rzucam tz mięsem ale taki poziom jest konwersacji z Tobą, nie mniej jednak zauważ, że jednak moje słownictwo jest bardziej elokwentne niż twoje więc idź się pouczyć lepiej dziecinko!!! każdy ma swoje poczucie humoru nie bawi cię? to po co wogóle tu siedzisz? mnie np bawi twoja głupota:):):)

hahaha fotka z sylvka 2008 niezla biba:D kiedyś widziałem top 100 pokemonów z portali społecznościowych. brzuch mnie rozbolał. najlepsze były komentarze pod zdjęciami. jak znajdę w historii to wkleję linke:D ps.dla tych bulwersujących się pomarańćzy:D te debilne fotki ludzie wrzucają właśnie po to by ludzie się z nich smiali:O w jakim innym celu np ten gość przykleił sobie zużytą podpaske na czoło, zrobił fote i wrzucił na profil?🖐️

no cały czas się staram wytłumaczyć, że to dla żartów ale niektórzy mają problem chyba ze swoją samoakceptacją czy co? Ogólnie to rzeczywiście niektóre fotki wygrywają, głupota nie ma granic hehe:)

Gość widze moj ulubiony
dajcie mi linka do podpaski bo to akurat przeoczylam :o

Dobra fota to ta z pogrzebu, że też ludzie takie żeczy wrzucają do netu...Ale nie powiem uśmiałam się z tych zdjęć:) najmniej z Pani w trumnie i blond tapirów przy grobie brata...to juz przegięcie...

Gość widze moj ulubiony
fail.. to nie krew tylko keczap :classic_cool:

Fakt jestem tu od niedawna czytam sobie ale się nie lubię udzielać bo właśnie przez takich wariatów, którzy się zaraz czepiają człowieka:( smutne bo forum powinno być formą rozrywki.

Gość kochampomaranczki
W OGOLE TY TEPOKU NIE WOGOLE!!!ZARZUCASZ LUDZIOM BRAKI W EDUKACJI A TY CO PREZENTUJESZ SOBA GOWNIARO Z KOZIEJ WOLKI

ooo pomarańcz wrócił hahahahaha co za wyrażenia, prosto ze wsi STARE CEPY

Gość kochampomaranczki
HAHAHA znalazlas kolezanke swojego pokroju taka od zeczy!!!!!boszeeee widzisz i nie grzmisz.dam ci rade malutka,dawaj te topiki na ciaza i m. tam same debile na twoim poziomie i beda szczac po gaciach z twoich zartow.hahahhahaha papaa!!!

Gość kochampomaranczki
starasz sie bardzo przywalic ale ci nie wychodzi kacabole

żałosne...nie ubliżaj ludziom jak nie masz ku temu powodu. Zajmij się swoimi sprawami i swą agresję rozładowuj w innym miejscu. Nie dowartościowanie to nie powód do obrażania innych... Jak Ci sie coś nie podoba to nie wchodź i nie wywalaj na forum swoich chamskich komentarzy, błąd ortograficzny o 2 w nocy może zdarzyć sie każdemu... Specu od ortografii, stylistyki i interpunkcji...

Gość kochampomaranczki
ALEHOOJU DAJ SE LUZ BO TO ZLE DLA TWEGO SERDUSZKA,LOL FUCK U ALL TO MA BYC SZPAN CZY JAK?:)HAHAHA

Gość psycholog:)
ale sie zlalem ze smiechu z tych linkow:D:D::D dzieki alayah

Gość kochampomaranczki
LAY ALL NIGHT lubie swoja agresje rozladowywac na glupich barankach czyli na przyklad tobie:) a ty won dzieci pilnowac a nie siedzisz po nocach i smuty walisz

Gość omg coooooooooooo
AUTORKO When are you going to fuck me?????? tylko prosze o kopie dowodu bom cos czuje zes ty niespelna wiekowo?

:) też miło było cie poznać :) przypilnować powinien ktoś ciebie, dzieci o tej porze śpią...jak widać nie wszystkie.. Kończę ta marną dyspute z toba bo dla takich jak ty to woda na młyn.... Miłej nocy internetowy onanisto:)

Gość omg coooooooooooo
to tyyyyyyyyyyyyyyyyy????????????????? omg zapomnij o fuck!!!!!!!!!!!!!hahahaha desperados manianos

Gość omg coooooooooooo
dzieki lay all night:) a tak ode mnie na dobranoc,wspolczuje twojemu mezowi,partnerowi,chlopakowi ale najbardziej twoim dzieciom bo co moze im przekazac matka ktora po nocach siedzi na kafe a jutro rano bedzie miala podkrazone oczy to jest dopiero patologia buuuuuuuuu takie jak ty to tylko wychlostac WYRODNA MATKO