Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayah

Głupie zdjęcia na NK I FACEBOOKU

Polecane posty

nie martw się o mnie mistrzu ciętej riposty:) Nie trzeba ogladac smiesznych zdjęc, wystarczy poczytac wpisy takich baranów jak ty, a uśmiech sam sie ciśnie na usta...nawet mój mąż się uśmiał.. Chcesz mnie obrazac? wal śmiało potrafie się śmiać takze z siebie....chociaż głównie z takich jak ty beczę na maxa...

Gość omg coooooooooooo
zrobilas z siebie idiotke a teraz z wlasnego meza,myslisz ze ja nie mam ubawu po pachy?a najsmieszniejsze dla mnie jest to ze jakbym sie zaczernila to by ci oko zbladlo:):):) I TO BAWI MNIE NAJBARDZIEJ bo nie wiesz z kim gadasz a jutro bedziesz mi cukrzyc hahaha i to jest wlasnie tepota

:) Z natury jestem uprzejma, zamierzeniem autorki było pokazanie co ludzie wrzucaja za zdjęcia na portale społecznościowe, przecież nikt tu nie wyśmiewa beznogiej kobiety i tragedii ludzkich... A tu od razu wielkie poruszenie i obelgi z każdej strony... Nie wiem czy Ci ludzie którzy wypisują obelgi i groźby zdaja sobie sprawę że nie są nieuchwytni...

Gość omg coooooooooooo
aaaa ja nie baran ja koziorozec wrozko zza 7 morz ahahaha

Gość omg coooooooooooo
hmmm glupota jest tragedia i nasmiewanie sie z niej nie jest taktem.chyba nie chcialabys zeby twoje lub twojego dziecka ,meza zdjecie sie tu znalazlo i kazdy mial z tego beke.jezeli nie uwazasz ze to jest zagranie po nizej pasa to tylko swiadczy o tobie.a jesli chodzi o twoja nieuchwytnosc to catch me if u can:) :) z reguly tez jestem mila ale nie nalewam sie z innych bo to nie takt.DOBRANOC

Gość widze moj ulubiony
cieta i chamska pomarancza sama napisała "zeczy" rozumiem napisac w ogole łacznie, ale zeby rzeczy przez z pisac :o

uuu ale dolujacy topik ,czego sobie tak jezdzicie laski? Ale fakt faktem ze to nie jest smieszne,w ogole,po co smiac sie z glupoty ludzkiej?hmmm

jak znajdziesz moje zdjęcie w stylu tych co tu były to wrzuc pośmiejemy się razem, nie zrozumiałaś chyba z czego się śmiejemy... Z ludzkiej głupoty i owszem ale ludzi którzy wrzucaja do internetu zdjęcia z podpaska na czole... Za pewne ulzylo Ci i teraz możesz spokojnie położyć się spać, no w końcu umoralniłaś biedną nieświadomą matkę...Obowiazek obywatelski spełniony...hehe

Gość omg coooooooooooo
hahahhahahaahahaha no wlasnie ZECZY NAPISALA LAY ALL NIGHT CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM PATALACHU HAHAHHAHAHAHA

Gość widze moj ulubiony
ogarnij wkonci kretynko, ze nikt sie tutaj nie nasmiewa.. tak jak michał napisał. ci ludzie sami wrzucaja te zdjecia po to zeby sie z tego smiac. po to tez wlasnie zeby zdobyc popularnosc miedzy innymi poprzez fora i takie stronki :D🖐️

Gość agresywna pomarancza to
carrie bradshaw. spr & potw :classic_cool:

A podpaska na czole jest naprawde taka smieszna bo dla mnie raczej dolujaca...a wrecz plakac sie chce z ludzkiej glupoty i z tego jak sobie jedziecie tu wszyscy ale jak was to rajcuje to dobrej zabawy i dobrej nocy.

Nie jest to smieszne tylko żałosne, tak samo jak wstawianie zdjęc osoby zmarlej leżącej w trumnie.. Ja nie zachowywałam sie chamsko w stosunku do nikogo, zostalam zaatakowana to odpowiedziałam, przeczytaj caly watek to sie zorientujesz...

Ale się uśmiałam czytając, masakra jakaś jak ludzie potrafią pisać głupoty totalne i wierzyć przy tym, że mają racje:) NIE PODOBA SIĘ NIE WCHODŹ PROSTE , POZDRAWIAM NORMALNYCH